Lider PNL, despre posibila candidatura a lui Firea la Primaria Capitalei

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 13:24
2847 citiri
Lider PNL, despre posibila candidatura a lui Firea la Primaria Capitalei

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a afirmat miercuri cu privire la o eventuala candidatura a Gabrielei Firea la Primaria Capitalei ca Bucurestiul are nevoie de un candidat foarte pregatit, declarandu-se convins ca liberalii vor castiga competitia.

"Sunt convins ca toate partidele vor avea un candidat la Bucuresti. PSD probabil o va avea pe doamna Firea la Bucuresti. PNL este obligat sa aiba un candidat care sa fie agreat de electoratul de dreapta si sa adune foarte multe voturi de la cei nehotarati. Sunt convins ca PNL va castiga alegerile in Bucuresti", a spus Petrache la Parlament, intrebat cum priveste o eventuala candidatura a Gabrielei Firea la Capitala.

El a sustinut ca, potrivit sondajelor, PNL este favorit pentru Primaria Capitalei.

"Eu sunt convins ca PNL va castiga alegerile. Ce sansa are doamna Firea: Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Nu stiu. Este alegerea PSD, nu alegerea noastra", a adaugat Petrache.

Dragnea confirma: Gabriela Firea ar putea fi candidatul PSD la Primaria Capitalei

Liberalul a precizat ca Bucurestiul are nevoie de un candidat foarte pregatit, care sa rezolve problemele cu RATB si RADET.

Petrache a aratat ca nu este interesat sa candideze la Bucuresti, deoarece s-ar putea sa candideze la CJ Ilfov.

Intrebat daca este dispus sa se retraga din functie daca i se va cere, el a raspuns: "De ce nu ar fi posibil? Este o functie in partid. Dati prea multa importanta".

Liberalii s-au reunit la Parlament in sedinta Comisiei de unificare.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru a candida la Primaria Capitalei din partea formatiunii politice.

"Inca nu (inca nu este candidata PSD - n. red.), dar Gabi Firea poate fi o varianta foarte buna", a spus Dragnea la Romania TV intrebat daca Gabriela Firea este candidatul pentru Primaria Capitalei.

Citeste si:
Cum s-a înecat ADN-ul german în oceanul proastelor obiceiuri autohtone
Cum s-a înecat ADN-ul german în oceanul proastelor obiceiuri autohtone
Mă simt înșelat. N-ar fi prima oară când mi se întâmplă, doar că de astă dată cel care mi-a facut-o are funcția supremă în stat. L-am votat de două ori. Prima dată am zis că nu...
Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în Parlament: "Numai evreii trebuiau să arate un document ca să meargă la alimentară si la lucrurile normale"
Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în Parlament: "Numai evreii trebuiau să arate un document ca să meargă la alimentară si la lucrurile normale"
Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou scandal în Parlament miercuri, 27 octombrie, după ce Simona Spătaru (USR) le-a cerut colegilor să voteze pentru obligativitatea certificatului...
Sursa: AGERPRES
Comentarii