Ziare.com

(P) In Sectorul 3, Primaria e NON-STOP. Taxe si impozite, autorizatii, solicitari, totul se rezolva online!

Advertorial
Vineri, 21 Februarie 2020, ora 13:11

   

(P) In Sectorul 3, Primaria e NON-STOP. Taxe si impozite, autorizatii, solicitari, totul se rezolva online!
Te-ai saturat de drumuri, de cozi si de timp pierdut pentru a-ti solutiona treburile administrative? In Sectorul 3, totul se rezolva acum online. Fie ca vrei sa iti platesti taxele, fie ca vrei sa depui actele pentru o autorizatie de construire sau sa faci o programare la starea civila, poti face asta de oriunde, folosind orice device (telefon, tableta, laptop etc.) conectat la internet.

Primaria Sectorului 3 a implementat Proiectul "Primaria NON-STOP", prin care a dezvoltat o serie de servicii publice online pentru eficientizarea comunicarii dintre institutie si cetateni, dar si pentru reducerea resurselor alocate (bani, timp etc.).

Atfel, locuitorii Sectorului 3 pot beneficia de urmatoarele servicii online:

- Plata taxelor si impozitelor locale;
- Depunerea de cereri si documentatie pentru solicitarea unui loc de parcare;
- Obtinerea de Certificate de Urbanism;

- Depunerea de sesizari si urmarirea traseului lor interdepartamental si al statusului in timp real;
- Aplicatia intitulata "I love S3", ce poate fi descarcata pe orice tip de telefon mobil si care permite o vizualizare a hartii sesizarilor primite de la cetateni, precum si statusul lor de rezolvare;
- Programarea casatoriilor pentru cetatenii cu domiciliu in Sectorul 3 - permite rezervarea ferma a unui interval de timp la o data anume chiar si cu cateva luni inainte de momentul ceremoniei;
- Programarea pentru transcrierea certificatelor/extraselor de stare civila;
- Eliberarea de autorizatii, acorduri si avize de functionare comerciala;
- Eliberarea certificatelor de atestare fiscala;
- Inscrierea exclusiv online in cresele din Sectorul 3;
- O sectiune care permite cetatenilor o evaluare a activitatii institutiei, care constituie un feedback necesar si util pentru obiectivele viitoare.

Tehnologia invinge birocratia!

De ce "Primaria NON-STOP"? Pentru a face accesul mai facil si mai eficient al cetatenilor la serviciile oferite de Primaria Sectorului 3 prin intermediul instrumentelor de comunicare online, pentru scaderea termenelor de raspuns la solicitarile cetatenilor si rezolvarea mai rapida a problemelor sesizate de acestia, pentru informarea eficienta a cetatenilor cu privire la serviciile online pe care institutia le ofera, pentru cresterea gradului de transparentizare a activitatii institutiei, pentru eficientizarea pe termen mediu si lung a cheltuielilor bugetare prin reducerea personalului destinat lucrului direct cu publicul si transferarea comunicarii cu cetatenii in sistem online, pentru o evaluare mai clara a gradului de satisfactie al cetatenilor in ceea ce priveste activitatea institutiei, pentru indeplinirea obiectivelor impuse prin Strategia Nationala privind Agenda Digitala pentru Romania, pentru ca Primaria Sectorului 3 este cea mai digitalizata institutie publica din Romania.

Intra pe www.primarie3.ro si invinge birocratia! Sectorul 3, cei mai buni!
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 17699 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor