Ziare.com

PDL cere Curtii de Conturi sa il verifice pe Robert Negoita

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 16:05

   

PDL cere Curtii de Conturi sa il verifice pe Robert Negoita
Mihai Atanasoaei a declarat vineri ca PDL Bucuresti a atacat la Prefectura Capitalei proiectele votate in Consiliul local al Sectorului trei prin care Robert Negoita a declansat actiunea "buticariada" si proiectul de asociere a sectorului cu alte patru localitati din Ilfov pe motiv ca sunt ilegale.

"In primul rand, la initiativa lui Robert Negoita s-a aprobat in CL Sector 3 asocierea Sectorului 3 cu alte patru localitati din Ilfov in Asociatia de dezvoltare intercomunitara Bucuresti 2020: Pantelimon, Cernica, Glina, Popesti-Leordeni. Desi suna pompos, asociatia este paravanul prin care Robert Negoita si alti primari USL vor folosi bugetele locale pentru a dezvolta exact acele zone unde Robert Negoita are afaceri imobilare cunoscute deja.

Prin folosirea banului public, al banului bucuresteanului, Robert Negoita va plati transport, salubritate, deszapezire in localitati din Ilfov, pentru a atrage interesul imobiliar in aceasta zona, unde el este rege al afacerilor imobiliare", a spus el in cadrul unei conferinte de presa.

Purtatorul de cuvant al PDL Bucureti a mai acuzat faptul ca "fara a consulta locuitorii din Sectorul trei, rechinul imobiliar Robert Negoita a decis ca fiecare locuitor al sectorului sa plateasca cate 1 leu in aceasta Asociatie".

Democrat-liberalul a precizat ca Robert Negoita "distruge" domeniul public la Sectorului trei si declanseaza actiunea "buticariada". "In al doilea rand, Robert Negoita distruge domeniul public al Sectorului trei si declanseaza actiunea "buticariada".

De curand, Robert Negoita a dat liber ca in cele cinci parcuri importante din Sector, AI Cuza, Titan, Titanii, Pantelimon si Gheorghe Petrascu sa se amplaseze chioscuri, tonete comerciale, terase, restaurante. Hotararea este ilegala, pentru ca incalca hotarari al Consiliului General din 2000 si din 2004, care interzic clar acest lucru", a afirmat el.

Mihai Atanasoaei a mai spus ca avand in vedere aceste doua proiecte "dezastruoase" pentru locuitorii Sectorului trei PDL Bucuresti le-a atacat la Prefectura Capitalei hotararile Consiliului local si ii cer prefectului sa le suspende. "Avand in vedere aceste doua proiecte dezastruoase pentru locuitorii din Sectorul trei, dar foarte avantajoase pentru Robert Negoita, PDL Bucuresti a atacat la Prefectura Bucuresti hotararile CL Sector trei care sunt ilegale. Cerem prefectului Capitalei sa suspende imediat aceste hotarari prin care se institutionalizeaza mafia si spaga", a afirmat democrat-liberalul.

"Totodata, cerem Curtii de Conturi, care pare foarte activa in aceste zile, sa treaca si pe la Robert Negoita si sa spuna, public, bucurestenilor, daca este legal ca locuitorii din Sectorul trei sa plateasca dezvoltarea afacerilor imobiliare ale lui Robert Negoita", a completat purtatorul de cuvant al PDL Bucuresti.

De asemenea, Atanasoaei a facut un apel catre Sorin Oprescu si primarul Sectorului sase, Rares Manescu sa "isi foloseasca influenta interna" in USL pentru a debloca lucrarile la metroul din Drumul Taberei.

"Dupa cum vedeti, investitiile importante ale Capitalei sunt oprite de USL si aici ma refer la metroul din Drumul Taberei, iar ei se ocupa de buticariada. Vorbind despre metrou, doresc sa fac un apel catre domnul Oprescu si catre primarul sectorului sase, domnul Rares Manescu sa isi foloseasca influenta interna in USL pentru a debloca lucrarile si a le finaliza la termenul stabilit initial", a afirmat Mihai Atanasoaei.

Sursa: rNews

Articol citit de 1524 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

In localitatzile adiacente tot bucuresteni stau!

Asa ca e foarte bine ce face Negoitza asta! Normal ca PDL-ei crapa de ciuda cand treburile merg bine, .... oferta lor electorala era constituita din taieri si scumpiri!
I-am vazut si la guvernare, taieri, taxe si scumpiri asta ne-au servit 3 ani de zile!

 

@maxi, eu niciodata nu stiu

cand glumesti si cand esti serios

Acuma glumesc ....

Ha ha ha

maxi

ai dreptate,acum glumesti dar,nu uita,tu esti tot timpul o gluma...o gluma p r o a s t a!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor