Ziare.com

Primaria Sectorului 2 vrea sa amenajeze zone de aventura si tiroliana in Parcul National

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, ora 15:14

   

Primaria Sectorului 2 vrea sa amenajeze zone de aventura si tiroliana in Parcul National
Administratia Domeniului Public Sector 2 anunta ca a initiat o licitatie pe SICAP (sistemul electronic de achizitii publice) pentru amenajarea unei zone de aventura si tiroliana in Parcul National, valoarea totala fiind estimata la 1,2 milioane de lei.

Conform anuntului se va realiza proiectarea si executia lucrarilor de amenajare a parcului, astfel incat sa se creeze posibilitatea desfasurarii de activitati sportive si recreative si de folosire in mod placut a timpului liber.

"Proiectul si lucrarile care urmeaza a fi executate vor avea in vedere urmatoarele: reabilitare corp de toalete existent, actualmente dezafectat; realizare casa de plecari trasee, constructie din lemn pe fundatie de beton; reabilitare scena existenta; realizare gard de lemn pe soclu de beton in spatele scenei; curatare parc fara defrisare arbori viabili; realizare imprejmuire cu trei cai de acces; realizare cai de circulatie; realizare echipamente de joaca pentru copii; realizare sistem de iluminat cu stalpi; realizare sistem de irigare; realizare sistem supraveghere video si internet; realizare plantari de arbusti de umbra", prevede anuntul.

Criteriul de atribuire il reprezinta pretul cel mai scazut.

Ofertantii vor trebui sa demonstreze ca au executat lucrari similare cu cele care reprezinta obiectul contractului, a caror valoare cumulata a fost de minim 1.000.000 lei fara TVA.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre tiroliana Parcul National Bucuresti
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2592 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor