Primarul din Barlad ameninta presa si consilierii: V-as scoate din oras si v-as impusca! (Video)

Sambata, 29 Martie 2014, ora 15:15
3088 citiri
Primarul din Barlad ameninta presa si consilierii: V-as scoate din oras si v-as impusca! (Video)

Constantin Constantinescu, primarul Barladului, i-a amenintat pe consilierii locali si jurnalistii care i-au pus la indoiala onestitatea, amenintandu-i in repetate randuri ca i-ar impusca pentru ca au blocat un anumit proiect.

Izbucnirea nervoasa a avut loc in deschiderea ultimei sedinte a Consiliului Local, in contextul in care jurnalistii de la "Vremea Noua" au dezvaluit dedesubturile suspecte ale unei afaceri care urma sa fie incheiata cu un investitor strain.

"V-as scoate din oras si v-as impusca! Pe cuvantul meu! A venit omul si am stat de vorba cu el. Domnul primar, s-ar putea sa facem fabrica de tractoare la Craiova, am citit si noi si partile care... ca atmosfera politica nu-i cea favorabila, ca media e cu opozitia, sa nu se faca nimic, ca sa nu va ridice dumneavoastra statui si probabil ca fabrica o sa o facem la Craiova.

Multumim Cezara (Cezara Mironica, sef sectie Barlad al cotidianului 'Vremea Noua' - n.red), multumim domnilor, v-as impusca pe loc! V-as scutura si iar v-as impusca, inca o data! Dar deocamdata nu e nimic oficial, am discutat asa cu el... o decizie urmeaza sa ia!", a declarat primarul in fata consilierilor barladeni, in deschiderea sedintei CLM Barlad, din 27 martie.

La inceputul acestei luni, cotidianul "Vremea Noua" a publicat un material pornind de la anuntul facut de primar conform caruia un investitor strain vrea sa deschida, la Barlad, o fabrica de asamblat tractoare.

Constantinescu a refuzat sa dea numele investitorului, dar cautand pe Internet informatiile dezvaluite in scrisoarea de intentie a primarului, consilierii locali au constatat ca este vorba despre firma SC DAS LAGER SRL Voluntari, care este infiintata in 2012 si are o cifra de afaceri de 5.600 de lei si un capital social de 1.000 de lei.

"Oricum ni s-a spus ca in spatele acestei firme este un investitor strain, dar de ce s-ar ascunde un investitor strain in spatele unei firme care nu a mai depus la Finante documente din 2013? Este ceva in neregula aici.

Si pretul de pornire al licitatiei este foarte mic, doar 2 lei/mp, in zona industriala? Noi nu suntem impotriva investitorilor, dar noi credem ca acest teren va fi vandut mai departe catre un alt investitor, tinand cont ca de anul acesta strainii pot cumpara teren in Romania si atunci el va avea alt pret, care probabil va creste exponential.

Ne exprimam rezerve fata de aceste firme de apartament, care mai mult, se ocupa cu vanzarea de rulmenti si au numele unei firme nemtesti - nu stiu daca ei au voie la asa ceva, firma nemteasca fiind una foarte cunoscuta care nu s-ar ascunde in spatele unei firme obscure din Romania", a declarat consilierul Marcel Vasilache.

Contactat de jurnalisti, inginerul turc care detine firma DAS LAGER SRL, Harun Adiguzel, a refuzat sa dea declaratii.

Citeste si:
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine...