Ziare.com

Primarul dintr-o comuna din Brasov a plecat in vacanta cu masina pompierilor

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 07:22

   

Primarul dintr-o comuna din Brasov a plecat in vacanta cu masina pompierilor
Claudiu Liliac, edilul din comuna brasoveana Bod, a confiscat Dacia donata de Serviciul Voluntari pentru Situatii de Urgenta, pentru a se duce cu masina in vacanta. Primarul nu este la prima abatere. El a refuzat sa dea salariile subalternilor sai timp de aproape un an.

La intrarea sa in concediu, la 1 septembrie, primarul independent Claudiu Liliac a plecat de la Primarie cu autoturismul Dacia Logan, care este folosit de catre pompierii voluntari din comuna. Viceprimarul Ovidiu Barsan, care a preluat atributiile primarului pe timpul cat acesta se afla in concediu, spune ca le-a cerut politistilor comunitari sa-l depisteze pe Liliac in trafic si sa ii ceara sa predea cheile, scrie Adevarul.

Pe langa faptul ca foloseste masina institutiei, primarul a blocat accesul la anumite documente ale Primariei. "In biroul sau, pe care l-a incuiat, sunt documente de care noi am avea nevoie, dar la care nu avem acces", a precizat viceprimarul Ovidiu Barsan. Primarul aflat in concediu nu a putut fi contactat, pentru ca a avut in permanenta telefonul inchis.

Primarul Liliac nu se afla la prima sa isprava. Din octombrie 2010, pana in august 2011, 30 de angajati ai Primariei Bod nu si-au primit salariile, pentru ca edilul a refuzat sa semneze organigrama aprobata in 2010. El a fost amendat de inspectorii de munca cu 3.000 de lei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1369 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor