Ziare.com

Termoenergetica: Apa calda, furnizata in doua sectoare din Capitala sub parametrii normali

Sambata, 23 Mai 2020, ora 16:44

   

Termoenergetica: Apa calda, furnizata in doua sectoare din Capitala sub parametrii normali
Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti a anuntat sambata ca anumite puncte termice din Sectorul 4 si partial din Sectorul 5 furnizeaza apa calda de consum sub parametrii normali, in special la orele de consum maxim.

Cauza disfunctionalitatilor este reprezentata de intrarea in revizie a unor portiuni din retelele de termoficare, simultan cu efectuarea reviziei la CET Progresu - apartinand Ministerului Economiei.

In prezent, alimentarea punctelor termice cu agent pentru apa calda de consum din aceste sectoare este facuta din CET Sud.

Termoenergetica precizeaza ca, pana pe 8 iunie, cand se va finaliza revizia la CET Progresu, reluarea furnizarii in parametrii normali a apei calde se va realiza gradual pentru fiecare punct termic afectat. Termenul maxim estimat pentru realizarea reglajelor este de 72 de ore.

De asemenea, dupa incheierea sezonului de incalzire 2019 - 2020, au fost incepute, in toate sectoarele din Bucuresti, lucrarile de reparatii si inlocuire a portiunilor de conducta deteriorata.

Pentru a diminua disconfortul resimtit de clienti, durata estimata de executie a acestor lucrari va fi cuprinsa intre 24 si 48 de ore, doar in cazuri exceptionale aceasta urmand a fi prelungita.

Lucrarile vor fi efectuate in toate sectoarele din Capitala si vor fi anuntate, atat prin postarea de afise la scara fiecarui bloc aflat in aceasta situatie, cat si centralizat, pe site-ul CMTEB - la rubrica "Lucrari programate".

Toate opririle in furnizarea apei calde sunt anuntate pe site-ul institutiei - www.cmteb.ro, la sectiunile "Avarii", "Lucrari programate" sau "Functionare sub parametri". Tot acolo sunt mentionate cauzele opririi, zonele afectate si orele estimate de repunere in functiune. Aceste informatii sunt actualizate in permanenta in functie de situatia existenta pe teren.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2091 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor