Zeci de masini abandonate, scoase la licitatie de Primaria Arad

Marti, 27 Septembrie 2011, ora 21:27
4167 citiri
Zeci de masini abandonate, scoase la licitatie de Primaria Arad
Foto: Arhiva

Primaria Arad scoate la licitatie 98 de autovehicule si doua atelaje hipo care au fost abandonate pe strazile din municipiu, preturile de pornire fiind cuprinse intre 80 de lei si 2.000 de lei.

Conform Primariei Arad, vehiculele scoase la licitatie au fost ridicate de pe domeniul public in ultimul an si au fost duse la Depozitul de autovehicule abandonate.

Pretul de pornire pentru fiecare autovehicul a fost stabilit in urma evaluarii de catre un expert autorizat.

Licitatia publica cu strigare pentru vanzarea vehiculelor abandonate va fi organizata la data de 14 octombrie, la ora 9.00, la Biroul Ridicari vehicule al Primariei. Cei interesati pot inspecta vehiculele la Depozitul din cartierul Micalaca, in perioada 29 septembrie - 5 octombrie, intre orele 8.00 si 17.00.

Cea mai scumpa masina care va fi scoasa la licitatie este un Mercedes E 220, cu usa dreapta fata zgariata, aripa dreapta infundata si cu motorul neintretinut. Autoturismul avariat a fost reparat superficial, spun reprezentantii Primariei, si are un pret de pornire de 2.000 de lei.

Un alt autoturism scos la licitatie este un Opel combi, iar reprezentantiii Primariei au precizat ca are motorul imbacsit cu ulei, fara bandouri la usi, fara incuietoare, fara oglinzile din fata, si cu instalatia electrica incompleta. Pretul de pornire al acestei masini este de 1.300 de lei. De asemenea, un alt autoturism marca Mercedes, cu masca din fata lipsa, avariat in partea din fata, cu capota deformata si anvelopele uzate, va fi scos la licitatie cu pretul de pornire de 800 de lei.

Printre masinile care vor fi scoase la licitatie sunt mai multe Dacii, diferite modele, dar si autoturisme marca BMW, Fiat, Renault, Ford, Suzuki, Mazda si Seat. Toate autoturismele au diverse defectiuni.

Cele doua atelaje hipo scoase la licitatie sunt simple, construite artizanal si au pretul de pornire la licitatie de 80 de lei.

"In vederea participarii la licitatie, cei interesati trebuie sa se prezinte, cu cel mult cinci zile inaintea datei stabilite pentru organizarea licitatiei de vanzare a bunurilor, cu un dosar care sa contina o cerere tip, dovada platii garantiei de participare in cuantum de 10 la suta din pretul de pornire, eliberata de casieria Primariei, copie de pe certificatul de inmatriculare la Registrul comertului si codul fiscal, pentru persoanele juridice sau actul de identitate pentru persoanele fizice", a precizat Corina Draghici, purtator de cuvant al Primariei Arad.

In cazul in care vehiculele nu vor fi vandute la aceasta licitatie, va mai fi organizata alta, la o data care va fi anuntata de Primaria Arad.

La prima licitatie publica, organizata anul trecut, Primaria Arad a vandut aproape o suta de autoturisme ridicate de pe domeniul public. Suma obtinuta atunci a fost de 50.000 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#masini abandonate spatiu public, #masini anzare licitatie arad, #licitatie masini primarie Arad , #primaria