Ziare.com

Cum va fi vremea de Craciun - vezi prognoza pe trei luni

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 13:54

   

Cum va fi vremea de Craciun - vezi prognoza pe trei luni
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza pentru intervalul octombrie - decembrie 2013, in baza datelor de la Centrul European pentru prognoze pe medie durata.

In luna octombrie, temperaturile medii lunare se vor situa in general in limite apropiate de mediile climatologice in majoritatea zonelor, exceptand sudul, sud-estul si vestul tarii, unde local vor fi posibile valori peste cele normale.

Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice si sudice, unde acestea vor fi apropiate de normalul perioadei.

In luna noiembrie, regimul termic va inregistra in general valori apropiate de normele climatologice, cu exceptia zonelor sud- estice unde sunt estimate valori peste cele normale, iar in cele nord-vestice si estice, sub mediile multianuale.

Precipitatiile lunare se vor situa peste mediile climatologice in estul, sud-estul si centrul tarii, iar in restul teritoriului acestea vor fi in general normale.

In luna decembrie, regimul termic va fi normal in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile nordice si centrale sunt posibile medii ale temperaturilor mai scazute decat normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limite normale, iar local in centrul, vestul si sud-estul tarii vor fi posibile valori peste media climatologica.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7504 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ma, pina la urma , in titlu spui, vremea de Craciun

sa atragi cititorul dar tu delirezi despre vreme in general pe intervalul urmatoarelor 3 luni...de ce ai scris ,,,vremea de Craciun? chiar nu aveti niciun pic de demnitate, de inteligenta creativa, de respect??atit de imbolnaviti sunteti incit va copiati precum oligofrenii si puneti titluri bombastice incit derutati , mintiti cititorul romanul..???daca puneai un titl,,vremea pe urmatoare 3 luni', nimic, nimic ...dar omu isi zice, ia sa vad ce e de Craciun?sa stiu cind taie mama porcu, tata capra si fratele curcanu....mie- o scirba de voi....limbricilor ...

 

ai dreptate

numai titluri bomba iar continutul....praf

Acesta prognoza meteo...cu asa "precizie" puteam so o dau si eu

*

 

nu mai stiu ce sa cred despre romani

se lasa injositi de tot felul de ***...de ce sa nu scoatem in evidenta ce e mai bun, mai frumos, mai crestin? de ce suntem tratati ca bolnavi mintal? cit sa mai suportam? cei care scriu aici ai crede ca sunt persoane culte, intelectuali, scoliti ca nu oricine are acces, asa cred, la formarea opiniei, la informare...un titlul elegant si un continut real, pragmatic, corect ar fi adus o apreciere autorului dar ma tem ca ride de comentariile noastre si asta in mai toate cele prezentate aici, mai ales la rubrica sport unde campionii inculturii, batjocorei sunt prezenti zilnic ...uitati-va la titlurile de la respectiva rubrica si ca inspaimantati ce ineptii, delirisme se expun...am ,,contorizat" toate articolele despre Marica si am gasit 56 de articole total nereale, opuse intre ele ca informatie ceea ce arata ca sunt pur si simplu aruncate sa rida de noi...

"Cum va fi vremea de Craciun?" Pariez ca va fi iarna.

Inca o precizare: pe 25 decembrie!?!?!?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor