Cum va fi vremea in aprilie

Luni, 01 Aprilie 2019, ora 07:57
13563 citiri
Cum va fi vremea in aprilie

Meteorologii anunta ca luna aprilie va debuta cu o saptamana cu temperaturi mai scazute decat normalul perioadei si cu un deficit de precipitatii.

Ulterior, temperaturile vor creste si se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitatii va continua. In cea de-a treia saptamana a lunii sunt prognozate mai multe ploi, in unele zone ajungandu-se la un mic excedent.

Inca o zi calduroasa, dupa care se schimba vremea

Potrivit meterologior, in saptamana 01.04.2019 - 08.04.2019, valorile termice se vor situa in general sub cele specifice acestei perioade in regiunile extracarpatice si la munte, iar in rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

"Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in zonele montane din vestul si nordul teritoriului", informeaza meteorologii.

Potrivit acestora, in saptamana 08.04.2019 - 15.04.2019, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei saptamani, in cea mai mare parte a tarii. In plus, cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in regiunile intracarpatice si apropiate de cele normale pentru aceasta perioada in rest.

In cea de-a treia saptamana din luna aprilie, potrivit meterologilor, temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa in general in jurul celor specifice acestui interval.

"Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta saptamana, cu posibilitatea unui usor excedent local in regiunile sudice, dar si a unui usor deficit in nord-vestul teritoriului", au mai transmis meteorologii.

Si in saptamana 22.04.2019 - 29.04.2019, temperaturile se vor incadra in normalul perioadei, dar cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta saptamana vor fi deficitare in jumatatea vestica a teritoriului.

Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. Este estimata media saptamanala a abaterilor temperaturii aerului si a cantitatilor de precipitatii fata de media perioadei 1993-2016.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#prognoza meteo aprilie, #cum va fi vremea aprilie , #prognoza meteo