Meteo: 1 mai cu temperaturi de vara si mult soare

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 10:51
1918 citiri
Meteo: 1 mai cu temperaturi de vara si mult soare
Foto: omgtoptens.com

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada in toate regiunile tarii, romanii avand parte de un 1 Mai insorit, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Banat

Pe 1 mai, in aceasta regiune, temperaturile vor fi cu mult peste valorile normale, maximele ajungand pana la 30 de grade Celsius, iar minimele situandu-se in in jurul valorii de 15 grade in timpul noptii. Nu vom avea nici ploaie in Banat, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor crescand abia dupa 2 mai.

Crisana

Vremea va fi deosebit de calda si in Crisana, cu maxime diurne de 28-30 de grade si minime diurne care nu vor cobori sub 12 grade. Ploile isi vor face aparitia dupa data de 2 mai.

Transilvania

Specialistii meteo anunta maxime de 28-29 de grade pentru Transilvania, in timp ce temperaturile minime se vor situa in jurul valorii de 12 grade Celsius. Precipitatiile, mai ales averse insotite de descarcari electrice, isi vor face aparitia de arii restranse si vor fi slabe cantitativ.

Maramures

Maximele termice se vor incadra intre 26 si 29 de grade, iar temperaturile din timpul noptii nu vor scadea sub 13 grade. Nici in aceasta regiune nu va ploua de 1 mai.

Moldova

Temperatura maxima va ajunge pana la 29 de grade in Moldova, in timp ce minimele nocturne se vor incadra intre 12 si 14 grade. Meteorologii spun ca cerul va fi in general senin, fiind totusi sanse sa ploua putin.

Dobrogea

Aici va fi putin mai racoare, vremea fiind totusi placuta. Maximele vor varia intre 23 si 24 de grade, iar minimele nu vor cobori sub 14 grade. Cerul va fi senin, fara sanse de precipitatii.

Muntenia

Vremea va fi deosebit de calda si in aceasta regiune, cu maxime ce vor ajunge pana la 29 de grade Celsius, in timp ce minimele vor atinge 13 grade in timpul noptii. Nici muntenii nu vor avea parte de ploi pe 1 mai.

Oltenia

Maximele din timpul zilei se vor incadra intre 28 si 29 de grade Celsius, iar minimele se vor situa in jurul valorii de 14 grade. Precipitatiile nu vor fi prezente in aceasta zi, aparitia acestora fiind probabila abia dupa 5 mai.

La munte

Vremea va fi ceva mai racoroasa, dar frumoasa in statiunile montane. Temperaturile vor ajunge in timpul zilei la 20 de grade, in timp ce minimele nocturne vor fi de 8-10 grade. Nu vom avea parte nici de ploi, care este posibil sa apara abia dupa 2 mai.

D.T.

Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Temperaturile medii în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice. Cantităţile de...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#vreme 1 mai, #meteo 1 mai, #temperaturi 1 mai, #vreme calda 1 mai , #prognoza meteo