Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Meteo: Vreme de stat in varful patului si numarat banii

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 09:14
3767 citiri
Meteo: Vreme de stat in varful patului si numarat banii
Foto: weheartit.com

Inca o zi mohorata de toamna, cu nori josi si picaturi mici de ploaie.

Soarele este scump la vedere in toata tara si, chiar daca temperaturile sunt un pic mai ridicate decat luni, vremea de afara ne imbie mai degraba la stat in varful patului decat la iesit din casa.

Meteorologii anunta ca vremea va fi in general inchisa in sudul, estul si partial centrul tarii, unde vor fi nori josi si, posibil, ceata si se vor semnala local ploi slabe si burnita.

In restul teritoriului cerul va fi variabil spre partial noros, iar ploile vor fi posibile izolat. Vantul va sufla moderat in regiunile sudice si sud-estice si va fi in general slab in restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 grade in nordul Moldovei si 16...17 grade, local, in vestul, centrul si sud-estul exterm al tarii. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 11 grade.

In Bucuresti, la prima ora au fost 10-11 grade, urmand ca temperaturile sa creasca, la pranz, pana la 13-15 grade.

Miercuri, o crestere usoara a temperaturii aduce din nou regimul termic deasupra celui normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar nu cu mult, cu 2-3 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade la Suceava si Iasi, poate si mai putin in extremitatea nordica a Moldovei si 16-17 grade in Banat.

Cerul va fi temporar noros si va ploua slab in vestul, centrul si nordul tarii, doar local in restul teritoriului - cel mai probabil spre seara. Izolat vor fi conditii de ceata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cod galben de ploi torențiale în mai multe zone. Vremea se răcește și devine instabilă în toată țara
Cod galben de ploi torențiale în mai multe zone. Vremea se răcește și devine instabilă în toată țara
Meteorologii anunţă că, până joi seară, 18 aprilie, vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi, izolat, de grindină şi vijelii, iar temperaturile vor scădea semnificativ. În...
Cum va fi vremea până la jumătatea lunii mai: Se va face frig și va ploua chiar când ne-am dori mai puțin
Cum va fi vremea până la jumătatea lunii mai: Se va face frig și va ploua chiar când ne-am dori mai puțin
Am avut câteva zile care au semănat mai degrabă a vară adevărată decât a mijloc de primăvară, însă vremea își va reveni ușor-ușor la tiparul său obișnuit pentru această perioadă...
#meteo noiembrie 2013, #prognoza meteo, #temperaturi noiembrie 2013 , #prognoza meteo