Prognoza meteo in weekend: Vreme buna de plimbare

Sambata, 09 Mai 2015, ora 10:24
2710 citiri
Prognoza meteo in weekend: Vreme buna de plimbare
Foto: Ziare.com

Vremea se anunta frumoasa in acest weekend, cu soare si temperaturi ridicate in majoritatea zonelor tarii si cu ploi doar pe ici, pe colo.

Sambata, vremea frumoasa predomina in toata tara. Ploile isi vor face simtita prezenta doar in zonele de sud si sud-vest si la munte, mai ales in partea a doua a zilei. Temperaturile maxime vor varia intre 18 grade in Delta Dunarii si pana la 26 de grade in regiunile vestice.

In Capitala se anunta o zi cu soare, in general, chiar daca isi vor face aparitia si cativa nori. Temperatura va urca pana la 23 de grade, o valoare mai ridicata decat cea normala pentru aceasta perioada. Vantul va adia usor.

Duminica, instabilitatea se accentueaza, mai ales in zonele vestice, nord-vestice si centrale, dar si la munte. In aceste regiuni, mai ales dupa amiaza, se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In restul tarii, cerul va fi variabil si va ploua doar izolat. Temperaturile maxime vor varia intre 17 grade pe litoral si 25 de grade in Lunca Dunarii.

In Capitala, vremea va fi frumoasa in majoritatea timpului, fiind conditii reduse de ploaie. Temperaturile vor ajunge la 23 - 24 de grade.

Si cei care se vor afla la munte incep weekeendul cu soare si vreme frumoasa, chiar daca averse vor aparea sporadic, in cursul amiezii. In schimb, duminica, aversele, cu tunete, fulgere si vant intens, se vor manifesta in majoritatea masivelor.

Pe litoral, weekendul aduce vreme buna - va fi soare in majoritatea timpului, iar briza va adia usor. Temperaturile vor fi cuprinse intre 18 si 21 de grade, in timp ce in apa nu vor depasi 15 grade Celsius.

De luni, insa, vremea schimba foaia, iar aversele, cu tunete si fulgere vor cuprinde toate regiunile. Si temperaturile vor mai scadea, maximele coborand la 21 de grade in Capitala.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#prognoza meteo weekend, #prognoza meteo sambata , #prognoza meteo