Vremea devine geroasa noaptea. Cat va fi de frig pe 1 Decembrie - prognoza meteo pe doua saptamani

Luni, 26 Noiembrie 2018, ora 15:49
6660 citiri
Vremea devine geroasa noaptea. Cat va fi de frig pe 1 Decembrie - prognoza meteo pe doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea continua sa se raceasca in urmatoarea perioada, potrivit prognozei meteo pentru intervalul 26 noiembrie - 9 decembrie, transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Banat

Vremea se raceste treptat, dar accentuat in aceasta regiune, iar media temperaturilor maxime scade de la 12 grade in 26 noiembrie, pana la 1 grad in 30 noiembrie. Din 3 decembrie media revine la 7 grade si se mentine constanta. Temperaturile minime scad, de asemenea, ajungand la -8 grade in 30 noiembrie. Dupa aceasta data ajung la 1 grad Celsius.

Se vor semnala precipitatii in perioada 26 - 29 noiembrie, dar si intre 3 si 9 decembrie.

Crisana

Vremea se raceste in Crisana: din prima zi a intervalului prognozat cand vor fi 12 grade Celsius, spre 1 grad in 30 noiembrie. La inceputul lunii decembrie, se incalzeste usor.

Noaptea, temperaturile vor fi scazute, de asemenea: de la o medie regionala de 8 grade in prima dimineata, la -9 grade in noaptea de 30 noiembrie / 1 decembrie.

Se vor semnala ploi in perioada 26-29 noiembrie, cand vor fi insemnate cantitativ, dar si in intervalul 3-9 decembrie cand vor fi moderate.

Transilvania

Media regionala a temperaturilor maxime va marca o scadere treptata de la 10 grade, in prima zi, pana la -2 grade in data de 30 noiembrie, apoi va creste usor spre 2 - 4 grade.

Noaptea, temperaturile vor scadea accentuat: de la minime de 4 grade la inceputul intervalului, pana la valori sub limita de ger, in medie de -15...-14 grade.

Se vor semnala ploi moderate cantitativ in perioadele 26-29 noiembrie si intre 3 si 9 decembrie.

Maramures

Si in aceasta regiune temperaturile scad, de la 9 grade in prima zi a intervalului la 0 grade in prima zi din decembrie. Temperaturile minime vor fi in scadere accentuata, de la 6 grade la inceputul intervalului, spre -12 grade, in noaptea de 30 noiembrie / 01 decembrie, astfel incat vremea va deveni geroasa.

Se vor semnala precipitatii, moderate cantitativ, in perioadele 26-29 noiembrie si intre 3 si 9 decembrie.

Moldova

Pana la finalul lunii noiembrie, temperatura aerului va fi in scadere accentuata.

Temperaturile maxime vor scadea de la o medie de aproximativ 2 grade la inceput, pana spre -6 grade in ultima zi, iar la cele nocturne, de la o medie de 0 grade, pana la -15 grade in 30 noiembrie dimineata, astfel vremea devenind geroasa.

Se vor semnala ploi in intervalele 26-29 noiembrie si 3-9 decembrie.

Dobrogea

In prima zi a intervalului prognozat, media temperaturilor maxime ajunge la 12 grade, iar de aici va scadea pana la -2 grade in 30 noiembrie. Pe parcursul noptii, minimele coboara de la 5 grade pana la -8 grade Celsius. Ulterior, temperatura aerului va creste.

Sansele de ploaie vor fi ridicate in perioadele 26-29 noiembrie, dar si 6-9 decembrie.

Muntenia

Media regionala a maximelor va scadea de la 9 grade la inceput, pana la -4 grade in 30 noiembrie, iar cea a minimelor de la 2-3 grade in primele doua dimineti, spre -11 grade in 1 decembrie.

Sanse mari de precipitatii insemnate cantitativ sunt in intervalul 26 - 29 noiembrie, dar si dupa 6 decembrie, cand vor fi in general slabe.

Oltenia

Media regionala a maximelor va fi in scadere de la 4...5 grade la inceputul intervalului, pana la -3 grade in data de 30 noiembrie, iar cea a minimelor va cobori spre -11 grade pana la 1 decembrie.

Ulterior, temperatura maxima aerului va creste. In 5 decembrie, maxima variaza intre 6 - 7 grade.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor este ridicat dupa 26 noiembrie si dupa 6 decembrie.

La munte

Temperatura medie a aerului va fi in scadere spre -7 grade pana in 29 noiembrie, apoi in crestere spre 2 grade pana in ziua de 4 decembrie si din nou in scadere la sfarsitul intervalului. Media minimelor va fi in scadere, de la 1 grad in prima dimineata, pana la -13 grade in 30 noiembrie, astfel vremea devenind geroasa.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata in perioadele 26-29 noiembrie si 3-9 decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#prognoza meteo doua saptamani, #meteo 26 noiembrie 9 decembrie , #prognoza meteo