Comertul online cu sex: Povestea Annei din Romania

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 10:17
15382 citiri
Comertul online cu sex: Povestea Annei din Romania

Se ia o fata, o camera si o legatura la Internet. In schimbul catorva dolari, fata isi scoate hainele, vorbeste cu tine, se masturbeza sau face sex cu altii.

Cand nu mai ai bani, s-a terminat si spectacolul, iar fata, ca multe mii, poate sute de mii de fete din intreaga lume, se pune pe asteptat in fata ecranului calculatorului, asteptand alti clienti.

In urma unei investigatii Gizmodo, pe primele trei cele mai populare mega-retele online care fac publicitate spectacolelor de sex online, Streamate, LiveJasmine si MyFreeCams, reiese ca sunt prea putine povestile cu sfarsit fericit.

Site-urile cu streaming sexual sunt ideale pentru spalarea de bani si de aceea majoritatea studiourilor rusesti si romanesti sunt detinute de mafie, spune una dintre fetele care vand sex pe Internet.

Multe dintre fetele care se prostitueaza pe Net provin din fostul bloc sovietic si sunt deseori mentionate in statistici privind traficul de persoane si prostitutie, insa ONG-urile contactate de jurnalisti nu au date clare sau ceva de spus pe marginea industriei pornografiei online.

Din motive greu de inteles pentru jurnalisti, Romania este capitala spectacolelor plateste-pentru-sex pe toate retelele majore.

Una dintre povestile de viata aflate cu ocazia investigatiei este cea a Annei, din Bucuresti, in varsta de 24 de ani, provenind, asadar, dintr-o regiune cu o reputatie pentru conditii sordide si proprietari de video-chat lacomi.

Anna s-a oferit direct sa vorbeasca cu jurnalistul, in schimbul banilor. Acesta a fost surprins sa vada ca fata e frumoasa, cu trasaturi slave, traieste si munceste intr-un apartament modern, luminos, e imbracata intr-o lenjerie roz si e desteapta.

Jurnalistul e fermecat de frumusetea, inteligenta si fragilitatea fetei, sub care se ascunde insa siretenia cu care reuseste sa il pastreze in fata ecranului, pentru a-i smulge cat mai multi bani.

Fata isi petrece majoritatea zilei in pijamale in apartament, impreuna cu pisicile, band cantitati mari de sucuri si iesind din casa doar pentru a-si cumpara pui prajit si lenjerie noua. Desi sustine ca nu are prieteni in viata reala, este vorbareata si vesela, cere voie sa fumeze in fata clientului si, in cea mai mare parte a timpului, asteapta sa apara cineva dispus sa ii trimita bani ca sa o vada cum se masturbeaza.

Anna isi gaseste clientii prin intermediul MyFreeCam si castiga sase dolari pe minut, singurul sau venit si cel care a scos-o din Romania rurala.

I-a luat sase ani sa ajunga la acest nivel de munca sexuala ocazionala - mai intai, studenta la psihologie, singura in Bucuresti si fara bani, a acceptat propunerea unui prieten sa se dezbrace la video-chat in apartamentul sau de doua camere, in timp ce el facea acelasi lucru in camera alaturata.

Prietenul i-a dat primele jucarii sexuale si de aici "cariera" ei a luat avant, schimband mai multe studiouri, traind cu proprietarii acestora si suportandu-le nevestele rele.

Trebuia sa munceasca aproape in fiecare zi, intr-un program strict si obositor, facand acelasi lucru de fiecare data. Era o striperita saraca intr-o camera inghesuita. Cand un proprietar de studio si-a pierdut toti banii, Anna si-a pierdut si ea camera, cazarea si toate posesiunile.

Spre deosebire de alte fete, care ar fi dat bir cu fugitii la avansurile agresive ale sefilor, Anna se mandreste ca a reusit sa "reziste" si ca, spre deosebire de alte colege, nu a avut parte de violuri si agresiuni. Daca abuzurile sunt totusi atat de frecvente in aceasta industrie, de ce se inghesuie totusi romancele sa o practice? Intr-o tara cu un PIB care a incetat sa se contracte in urma cu doi ani, unde 20% din populatie traieste sub limita de saracie si veniturile personale sunt sub cele din Kazahstan, Iran si Gabon, raspunsul este evident.

Anna e fericita acum ca lucreaza independent si este "libera". Munceste cinci zile pe luna, din casa sa, si face, potrivit propriilor declaratii, aproximativ 12.000 de dolari pe an, adica echivalentul venitului pe cap de locuitor din Romania.

A devenit o adevarata profesionista in a tine barbatii lipiti de ecran si dupa ce si-au terminat treaba pentru care au venit acolo - tot ceea ce un barbat isi doreste gaseste la ea. Ii spune ca e dragut si ca e bun, si ei continua sa se intoarca la ea, platind dolari buni sa petreaca uneori ore in sir cu fata, careia acest stil de viata ii permite sa stea in pijamale in casa, band Fanta incontinuu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#sex online, #sex pe Internet, #romance sex Internet , #prostitutie