Dosarul "Sex cu politicieni" la Cluj: Patroana Nana Club, condamnata la inchisoare

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 23:13
4942 citiri
Dosarul "Sex cu politicieni" la Cluj: Patroana Nana Club, condamnata la inchisoare

Patroana localului Nana Club din Cluj-Napoca, Natalia Horja, a fost condamnata la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost judecata pentru proxenetism si trafic de persoane, dosar in care apar numele unor politicieni clujeni si ale unor oameni de afaceri.

Decizia Tribunalului Cluj nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs.

Procurorii DIIICOT Cluj au inceput urmarirea penala, in data de 21 iunie 2007, impotriva lui Strechi Natalia si a altor sase persoane angajate la Nana Club, acuzandu-le de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism si asociere intr-un grup infractional.

Procurorii sustin ca din 2003, "din initiativa numitei Strechi Natalia, acestia s-au organizat intr-un grup care se ocupa de administrarea activitatii de prostitutie, trafic de persoane si trafic de minori, desfasurata in incinta barului Nana Club.

In cadrul grupului, fiecare membru avea anumite atributii, unii dintre acestia ocupandu-se de racolarea unor tinere, majoritatea minore, sub pretextul angajarii lor ca dansatoare, iar altii intermediau legatura dintre aceste tinere si clientii cu care acestea urmau sa intretina relatii sexuale".

Potrivit procurorilor, activitatea de racolare si proxenetism s-a desfasurat intre 2003 si 2006. Desi sapte persoane au fost urmarite penal initial, doar Strechi Natalia a fost trimisa in judecata in data de 23 februarie 2010, pentru proxenetism si trafic de persoane.

Dosarul "Sex cu politicieni"

Mai multe tinere audiate intr-un dosar de prostitutie au dat declaratii la DIICOT Cluj, in care sustin ca, printre persoanele cu care au avut relatii sexuale s-ar fi aflat si politicieni, oameni de afaceri si sportivi.

Dosarul in care Strechi Natalia, administratorul clubului Nana, este trimisa in judecata pentru trafic de persoane si proxenetism a fost depus la Tribunalul Cluj pe 23 februarie 2010.

In dosar apareau numele deputatilor Petru Calian si Adrian Gurzau si ale unor oameni de afaceri si patroni de cluburi. Deputatul PDL Petru Calian a declarat, in 2010, ca are calitate de martor in dosarul respectiv, ca este nevinovat si ca a fost in clubul Nana din Cluj, unde, potrivit anchetatorilor, se desfasurau activitati de prostitutie, trafic de persoane si trafic de minori, o data sau de doua ori, in 2005, cu ocazia organizarii Galei K1 la Cluj.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: rNews