O profesoara de liceu racola fete pentru practicarea prostitutiei

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 10:36
3901 citiri
O profesoara de liceu racola fete pentru practicarea prostitutiei
Foto: Arhiva

Sapte persoane dintr-o retea de proxenetism au fost arestate preventiv, joi, prin decizia Tribunalului Dambovita, printre acestea aflandu-se si o profesoara de la Grupul Scolar Transporturi Auto Targoviste, care racola fete pentru practicarea prostitutiei.

Procurorul Mihai Mihaila de la DIICOT - Biroul Teritorial Dambovita a declarat ca, in retea, erau implicate 12 persoane, pe numele a sapte dintre ele fiind emise mandate de arestare preventiva.

"La acest moment, la DIICOT - Biroul Teritorial Dambovita se efectueaza cercetari vizavi de un grup infractional transfrontalier, grup ce are ca obiect de activitate, savarsirea infractiunii de trafic de minori si de trafic de droguri", a precizat sursa citata.

Anchetatorii au gasit sapte victime, fete cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani. Acestea erau racolate, fortate sa consume droguri si trimise sa practice prostitutia in Spania.

"Din acest grup fac parte 12 persoane. Am identificat ca victime sapte minore cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani. In data de 25 aprilie, am efectuat perchezitii la domiciliile inculpatilor. Am dispus retinerea unei parti din inculpati si Tribunalul Dambovita a dispus arestarea preventiva a sapte dintre inculpati.

Ca si mod de lucru, tinerele erau racolate, erau fortate, la un moment dat, sa consume droguri, pana li se crea o dependenta, obtinandu-se un control suplimentar asupra lor, pentru a fi fortate sa practice prostitutia", a declarat Mihai Mihaila, procuror DIICOT Dambovita.

Fetele erau duse la locuinta bunicilor unuia dintre inculpati, la Razvad, unde tinerele erau initiate in tainele prostitutiei, apoi fiind duse in Spania, unde practicau aceasta activitate intr-un club de noapte.

Printre persoanele implicate in aceasta retea se afla si o profesoara, care avea rolul de a racola tinerele.

"Profesoara avea rolul de a racola tinere pentru practicarea prostitutiei, de a le aduce clienti de o anumita factura si de a le transporta pe fete pentru practicarea prostitutiei", a mai spus procurorul Mihaila.

Cercetarile in acest caz continua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#profesoara liceu fete prostitutie, #profesoara trafic persoane, #profesoara racola prostituate , #prostitutie