Ziare.com

Prostitutia salveaza Romania?

de Livia Stroie
Sambata, 11 Septembrie 2010, ora 11:31

   

Prostitutia salveaza Romania?
Prostitutia, rusine, imoralitate si problema sociala? Nu. Modalitate de a aduce bani la un buget saracit de criza, ar spune unii.

Adevarul este ca avem o criza. Adevarul este ca nu stim sa o gestionam. S-au taiat salarii, se reduc pensii si se taie in carne vie. Unele masuri sunt poate bine-venite, in unele domenii bugetare in care s-au facut excese.

Insa incercarea de a face bani dintr-o problema sociala pare sa frizeze absurdul. Iar problema sociala este cauzata chiar de deficientele din sistemul de invatamant subfinantat si de lipsa locurilor de munca, o tara nascuta din marile probleme economice pe care le avem.

Si nu putem decat sa ne miram cum o alta initiativa legislativa care ar urmari taxarea oricarui venit, cea privind vrajitoarele, a fost respinsa de teama blestemelor: oare prostituatele cum vor protesta, daca guvernantii si-au pus in gand sa le taxeze?

Se poate argumenta ca in alte tari, prostitutia a fost legalizata de ani buni si ca aduce profituri frumoase.

Sa luam niste exemple concrete: in Suedia, Norvegia si Islanda, desi prostitutia este legala, solicitarea serviciilor unei prostituate este ilegal. Aici, clientii comit in continuare o infractiune daca apeleaza la prostituate, care provin in mare parte din America Latina si estul Europei.

In Olanda si Germania, este o profesie legala, insa trebuie mentionate si alte aspecte. Olanda este tara in care sunt legale prostitutia si drogurile usoare, iar acestea au devenit practic atractii turistice: insa majoritatea prostituatelor care lucreaza in bordeluri provin din alte tari, in special tari slab dezvoltate. Inclusiv din Romania.

Bordelurile, centre de crima organizata si trafic de carne vie

Autoritatile recunosc, in multe cazuri, ca bordelurile reprezinta o problema serioasa, pentru ca sunt practic centre pentru crima organizata si traficul de persoane.

Sondaj Ziare.com: Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei?

Prigoana a depus la Parlament un proiect de lege pentru legalizarea prostitutiei

Din acest motiv, in 2008, s-a propus chiar un sistem de acordare a unor credite prostituatelor care se lasa de meserie, si s-a luat chiar in considerare inchderea bordelurilor din faimosul cartier rosu.

In Germania, 75% dintre prostituate sunt femei din alte tari, iar aceasta tara este destinatia preferata de traficantii de carne vie din Rusia si Ucraina. In continuare exista mii de cazuri de femei care sunt obligate sa se prostitueze si amenintate cu violente.

Prostituatele din Olanda primesc credite ca sa se lase de meserie

Asociatia Amnesty International avertiza, luna trecuta, ca violenta in bordelurile din Irlanda a crescut in urma efectelor crizei economice, iar fondurile acordate asociatiilor care se ocupa de asistenta sociala in cazul victimelor traficului de fiinte umane au scazut, in conditii de criza economica.

Prostituatele romance din Irlanda, batute si violate din ce in ce mai des

Adevarul este ca legalizarea prostitutiei nu pune capat traficului de fiinte umane, violentei si abuzurilor din industria sexului, asa cum argumenteaza cei care doresc legalizarea meseriei.

Adevarul este ca in continuare vor exista clienti care vor solicita sex fara protectie, iar cazuri de boli cu transmitere sexuala vor exista in continuare, asa ca si acest argument cade.

Patriarhia: Legalizarea prostitutiei reprezinta o forma de sclavie moderna

Biserica: Legalizarea prostitutiei ar creste rata bolilor venerice

Adevarul este ca prostituatele intra in bransa pentru bani, cand salariile sunt prea mici pentru efortul depus, sau pentru a-si intretine familia, cand nu au locuri de munca. Si aici poti sa le incluzi pe toate, fie ca lucreaza in Rahova sau in Dorobanti: niciuna nu o face pentru a "imbina utilul cu placutul", cum ar spune deputatul Silviu Prigoana.

Am convingerea ca Parlamentul Romaniei va respinge proiectul de lege privind legalizarea prostitutiei. Se va opune din motive absurde, cum ar fi faptul ca se opune Biserica, iar Biserica aduce multe voturi. Dar se va opune.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7137 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
35 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Adevarul este ca avem prostitutie

Asta este adevarul adevarat, legiferarea ei ar face insa sa scada profiturile unora. Intrebarea este cine are interesul ca acest domeniu sa ramana nelegiferat?

 

da' dra livia de ce e interesata de subiectul asta?

e ceva legat de subconstient?

daca d-zeu ar varsa cornul abundentei in romania ar avea cine sa-l administreze

astfel incat cetatenii tarii sa poata primi cu buletinul 50 de grame de salam si branza si o paine pe zi!nu ne mai salveaza decat sfarsitul,de ne-ar lua odata pe toti!

EVIDENT CA NU AR SALVA-O... dovada este GUVERNUL SI POSTACII!

cu toate "ofertele" nutzi, ieba, boa, tzutza ce "poarta" cuvintele minciunii... situatia e din ce in ce mai grava!

sper sa nu se mai astepte craciunul pentru ex..., o putem face "crestineste"... adica mult mai repede... de craciun sa ne veselim numai!

Prostitutia ?

Lasind la o parte discutiile de factura politica,religioasa sau morala,luind in consideratie aspecte economice,religioase si demografice, sa discutam putin : In RO, se stie ca sint mai multe femei decit barbati, da ?Bun. Daca religia spune : un barbat=o femeie, iar ca sa faci si sa intretii un copil, ai nevoie de STABILITATE (economica,spirituala,materiala,morala,etc.) pun si eu o intrebare , la care as vrea sa raspundeti cinstit : - Ce facem cu surplusul de femei ?
Locuri de munca-nu sint,case-costa,si nici nu sint multe,exigente (feminine) sint,...cum rezolvam aceasta problema sociala ?Biologic vorbind, capacitatea reproductiva , este limitata (de virsta),si viitorul tarii (copiii) cine-i face ? Nu vi se pare un pic ipocrit sa acuzam fetele care practica prostitutia ? Ele, nu au dreptul la viata ? Nu au dreptul sa aiba un sot,o familie, o casa,un copil ?Judecati, si spuneti-va parerea !Lasam la o parte pe cei (cele) care aleg calea minastirilor (un numar par aproape !), tot ramin mai multe femei decit barbati !Si-atunci ? Biserica nu le permite, societatea-nu,...ce trebuie sa faca ? S se sinucida ? Nu-i iar un pacat mai mare decit ce fac acum ? Ginditi-va bine ! (Nu mai vorbim de speranta de viata, de pensii, etc. ca lungim discutia !) . Hai, sa va vad !

N-ai inteles

Eu nu am facut decat o constatare, prostitutia exista din varii motive, cred ca ar exista, de fapt sunt sigur, independent de situatia materiala, exista in toate tarile,legiferata prostitutia ar creea mult mai putine probleme societatii.

Revenire in zodia logoreei

Se discută foarte susținut, pro sau contra, despre lucruri asupra cărora avem, foarte puțin spre deloc, pregătirea necesară pentru a ne pronunța in cunoștință de cauză, ridicandu-se o amărată de activitate (ocupație), la rang de "profesie". Din punct de vedere practic, orice ocupație poate fi categorisită ca profesie, meserie sau activitate, după criteriul de diferențiere (preponderența naturii activității din punct de vedere intelectual) si gradul de calificare necesar desfăsurării acesteia. Asa incat, nu poate fi vorba, in cazul prostitutiei, de profesie sau meserie, ci doar de o activitate, iar faptul că ea va fi sau nu "reglementată" (nu "legiferată" și nici "legalizată"), nu-i va schimba acest caracter.
Pe de altă parte, reglementarea acestui domeniu, poate avea și o anumită utilitate, legată de posibilitatea impozitării veniturilor realizate din desfășurarea acesteia și eliminarea riscului de exploatare sexuală a persoanelor expuse acestui risc. Impedimentul reglementării este unul de natură morală, datorat percepției publice asupra acestei activități, ca fiind contrară preceptelor bunelor moravuri și această percepție nu poate fi ignorată. Legiuitorul trebuie să discearnă intre a oferi protecție juridică specifică unor persoane care desfășoară o activitate contrară bunelor moravuri și nereglementarea acestei activități, ea fiind lăsată in continuare in sfera ilicitului sancționat pe calea dreptului comun.

toarasi

curvile aistea nu ie romane...iele ie ievreice toarasi...iele ne face rumanica de rusine....ievreicele toarasi.

Argumentul "prostitutia tot există, deci hai să o legiferăm"

Unul dintre cele mai naive, dar foarte des intalnite argumente este acela care postulează că "prostitutia există" si dacă tot există atunci trebuie să o legiferăm (mai ales că aceasta poate să aducă si imortante beneficii financiare pentru bugetul aflat in criză al statului).
Dar de virusii care există in fiecare din noi ce spui? Există doar! de ce alergi dar repede-repejor la medic pentru antibiotice?! De ce trebuie să incercăm să le limităm efectele rele asupra sănătătii, nu este mai bine să-i "legiferăm" ca să se inmultească in voie? Si in general de ce să ne impotrivim răului? De ce să nu-l lăsăm să se răspandească in voie? Hotii să fure nestingherit. Inselătorii să-si facă numerele nestresati de nimeni. Ucigasii să ucidă fără a fi nevoiti să ajungă la inchisoare. Nu-i asa că - după logica aceasta "minunată" in care totul este permis si legiferat - ar fi raiul pe pămant?
Iar acum vom ajunge la concluzia logică a argumentului "prostitutia tot există, deci hai să o legiferăm". Se scarpină una din potăile de care este plină Romania si iti ajunge un purice pe cap. Ce faci? Te lupti cumva ca să-ti limitezi neplăcerile cauzate de prezenta intrusului? Nicidecum. Dimpotrivă... constati existenta ei (căci este femelă) pe capul tău, dai o lege prin care ii legitimezi activitatea, după care, tinand cont de faptul că există o mare cerere pentru "serviciile" pe care aceasta le poate oferi, deschizi un bordel si inviti clientii in număr cat mai mare. Să se inmultească tot mai mult pe capul tău, dacă tot există!!!

Legalizaria prostitutiei, ar fi o solutie

... nu pt criza, ci pt reducerea bordelurilor clandestine care functioneaza acum in Ro si de care nimeni nu pomeneste nimic si in care se invart milioane de euro din jocuri de noroc si droguri.
Chestiile spuse mai sus in articol sunt si ele adevarate dar prin legalizare s-ar mai reduce, dar nu se vrea pt ca sunt multi foarte multi bani la mijloc si subiecte de santaj.
Biserica ar face bine sa se ocupe si de sanatatea spirituala a natiunii, nu numai de afacerile proprii. Probabi ca controalele financiare asupra BOR s-au facut asa numai la nivel de caterinca, unul la sange ar fi cred cam cu cantec.

 

Prostituția portocalie salvează Romania?

Bordelurile, centre de crimă organizată si traficul de carne vie aparțin numai clanurilor zooportocalii din ROmania și nu numai. Ceea ce face Prigoană Plicius Cioclus Macrabrus e o manțogărie a lui Manțog.

Terminați facocerii zooportocalii care au demolat ROmania.In cinghele cu ei.Vii.

 
 

Exista vreun subiect?

la care tu, Gonzagues (sau cum te alinta vecinii) sa nu cazi in aceiasi hazna de obsesii?

"Prostitutia salveaza Romania? " Categoric NU!!

In schimb, PROSTIA ingroapa Romania!

 

Nu știam.

A fost votată asemenea lege?"Legea prostiei"?De fapt e limpede.Și clar.Numai zooportocalii ar putea vota asemenea lege.Pe blat....Oare Alma Roberta Bubulina știe?

Chiar ar vota-o

Trebuie sa fiti si voitrasi la raspundere cumva, legal.

DOOLITTLE

Cred ca stiti personajul.Acela era in stare sa-si vanda fica.Acest actual Doolittle ar vinde inclusiv pe Maximis in ideea de a deveni VIP(oricum ca rege al gunoierilor nu poate intra in lumea buna)Asa ca recurge la tot felul de garbages pt a ajunge in randul VIP.Asa ne trebuie ca au fost votati actualii potentati ai puterii !

 

Nu ar fii deloc o treba proasta pt Ro daca...

...prostitutia s-ar legaliza.Nu fiti ipocriti.Oare casatoria unei tinere de 16 ani cu un...matur de 56 nu se numeste tot prostitutie?Legalizand aceasta meserie veche de cand lumea,s-ar starpi bordelele ilegale;furtul si exodul de carne vie;S-AR REDUCE RISCUL BOLILOR VENERICE iar amaratele alea care cred ca prin prostitutie il vor intalni pe FatFrumos care sa le salveze din mlastina mizeriei,aceste amarate-zic!-vor avea si ele un acoperis deasupra capului,o mancare calda si se vor iluziona ca au chiar si o familie. Vor avea controale periodice si tratament daca se imbolnavesc si chiar protectia Politiei impotriva violentelor ce se petrec frgvent in acest mediu sordit.Celor ce fac pe indicnatii: v-a placut video de la ziarul Clik cum ..."domn" Columbeanu imbata o fata cu sampanie si cum a lasat-o in drum,beata,sa vina dupa el la hotel pt....mai depart.Poate ca fiind saloane speciale ,ceilati tineri din cluburi vor fii feriti de prestatiile unor libidinosi batrani si niste amarate ce au considerat ca drumul spre relizare in viata ,prin scoala si munca este prea greu.Asa ca au luat-o pe scutatura.Bietele fete!Chiar,unde este BOR si slujbasii ei? A,am uitat .Fac si ei o Catedrala cu hotel,spa si masaj erotic.De,si Siintiile lor au nevoie de relaxare.

 

Argumentul "prostitutia este cea mai veche meserie din lume"

Este prostitutia cea mai veche meserie din lume? Fals, total fals. Există multe alte meserii mult mai vechi (agricultor, vanător, culegător de fructe, crescător de vite, olar, făuritor de unelte etc). Atunci de ce auzim această afirmatie falsă iarăsi si iarăsi? Explicatia naivă: dacă ceva sună ca un lucru adevărat, atunci trebuie să fie adevărat, de ce să-l mai verifici?! Explicatia matură: industria sexului (prostitutie, pornografie, trafic de carne vie etc) este foarte-foarte profitabilă. Dar cum si-a asigurat profitabilitatea? Răspuns: lucrand ca la carte in ceea ce priveste managementul si marketingul afacerii. Unul dintre postulatele de baza ale marketingului este acesta: dacă vrei să ai succes cu marfa pe care o oferi spre vanzare, atunci trebuie să cuceresti mai intai o parte a mintii clientilor tăi. Au reusit acest lucru? Sigur că da. Dovada o vedem: preluarea - fără prea multă gandire - si repetarea la nesfarsit a unei afirmatii false. Iar intrebarea mea de final este aceasta: mai sunt cumva si alte lucruri cu care ne-au intoxicat mintea? Ce-ar fi să facem o ***ătenie generală prin "debaraua" mintii?! Am putea să descoperim si alte "surprize" care s-au furisat prin usa din dos in zonele sensibile ale vietii noastre, fără acceptul constient al ratiunii?

Argumentul "Legalizarea va aduce prostitutia sub control"

Legalizarea va aduce sub control prostitutia? Serios?! Acolo unde astăzi stă o prostituată, maine, după legalizare, vor fi două, poimaine trei, iar peste o săptămană zece. Proxenetii si traficantii de astăzi, care după legiferare vor deveni oameni de afaceri onorabili (se vor numi probabil sexual business agents sau mai stiu eu cum), vor incerca toate mijloacele, de data aceasta legale, ca să-si mărească "cota" de piată si profiturile. Si te asigur că nu există nimeni mai bun la marketing decat cei din industria sexului (prostitutie, pornografie, trafic de carne vie etc). Acestea sunt tendintele imediate, dacă este să ne luăm după datele statistice care ne vin din tările "superdestepte" cu valori "supereuropene" sau de aiurea care au legiferat prostitutia. Iar odată cu cresterea numărului de prostituate creste tot "pachetul": traficul de carne vie, traficul de copii, rata bolilor cu transmitere sexuală, numărul de violuri comise in societate (te-ai fi asteptat ca măcar acest indicator să scadă, doar băietii au, in sfarsit, un loc unde isi pot descărca nevoile si frustrările - sărăcutii de ei - dar uite că realitatea se incăpătanează să te contrazică), traficul de droguri, spălarea banilor, activitatea criminală etc.
Control medical? Intr-o oarecare măsură se va asigura probabil, dar cresterea progresivă a numărului prostituatelor ii va anula total rezultatele. Apoi mai este un aspect: suntem in Romania. Stim foarte bine cum se poate desfăsură un controlul medical – pentru o mică spagă ti se dă o adeverintă că ai o sănătate bună si pentru a deveni si cosmonaut, nu numai pentru a presta intr-un bordel nenorocit! Iar pe faptul că prostituatele, in constiinciozitatea lor, vor inceta să mai "producă" de indată ce au constatat că sunt infectate de boli cu transmisie sexuală, cred că ar fi ultimul lucru pe care putem conta. Trebuie să tinem cont si de perioada de incubatie a virusilor, in care persoana posedă si poate transmite boala mai departe, desi la teste acest lucru incă nu se vede. Si nu in ultimul rand, doar prostituata va fi obligată, potrivit legii, să efectueze controale medicale periodice pentru a se asigura că nu este bolnavă. Clientul nu va avea aceeasi obligatie – acestuia nu i se va cere un certificat medical la intrarea in bordel si nici cazier de la politie (pentru a se vedea dacă este violent sau nu), iar de prezentarea certificatului de la psihiatru nu ar putea fi vorba in niciun caz (vorba aceea: "albe n-am niciuna, iar negre si mai putine"). Totusi "valsul" se dansează in doi! Dar cum să faci ceva ce ar discuraja foarte puternic cererea? Si atunci unde este de fapt IPOCRIZIA?

Continuare...

Prin urmare, ce poate fi mai lipsit de inspiratie – ca să mă exprim elegant si civilizat - decat să incerci stingerea unui foc punand paie peste el?! După legea prostitutiei tot ce ne mai rămane de adoptat este o lege prin care să-i nimicim toti tantarii prin mitraliere (căci altă metodă mai cu cap nu am putea să găsim). Să vezi crestere a PIB-ului după ce nu o să mai fie nici urmă de tantar in toată tara romanească! Odată ajunsi in culmea ridicolului, lumea intreagă va fi convinsă, dacă mai este necesar, că Romania a adoptat, in sfarsit, "valorile" democratiei moderne.

@ LIVIA

Scrii niste aberatii contrazicindute singura. Spui ca ea este cea mai veche meserie. Si trebuie desfiintata. Se vede ca esti urata fizic si ai o anumita repulsie fata de tine ca nu poti fi ca altele chiar si cele ce profeseaza aceasta profesie. Ei bine afla ca legalizarea prostitutiei nu ar fi o mana cereasca dar este o binefacere asupra omului. Vor fi mai putine violuri,mai putine divorturi iar daca este controlata si se poate asta,va fi si mai putina criminalitate.Iti spun asta caci locuiesc in tara care este renumita pentru asa ceva? Iar chestia cu Amnesty International nu este adevarata. Aceasta organizatie are caracter politic.Deci se ocupa de politici si persecutiile adresate oamenilor politici.Si nu de prostitutie. Iar mai apoi ca sa sti o camera de inchiriat pe Canal straat sau Red Line cum este cunoscut costa in jur de 200 € pe 8 ore. Banii ce ii incaseaza anumite persoane ce detin acele camere dau 30% statului . Si apoi este turistul care vine si asta mai lasa bani si la un hotel si la un restaurant ca de ..este om si nu poate sa isi permita numai sa plateasca avionul si apoi sa plece inapoi imediat. Dar eu cred ca la mijloc sunt alti care nu vor legalizarea prostitutiei ca si aici este o mafie ce ar lovi in afacerile lor. Deci Livia mai intai ar trebui sa locuiesti intr-o tara in care este legalizata prostitutia sa stai sa studiezi consecintele ei asopra societati si apoi sa scrii despre prostitutie.

 

toata lumea are dreptate;

este clar ca nu poate exista unanimitate pe acest subiect.Un lucru este clar: intotdeauna ingradirile au dus la constituirea de carteluri mafiote. Cred ca pozitia Olandei este cea mai de dorit, in plus Romania ar putea legifera in compensatie, ( ca sa nu fim acuzati de descriminare ),o lege pt. politicienii care practica o aplicatie a acestei indeletniciri, sa fie si ei "la vedere"

 

CE ESTE MORAL?

Ce-aveti dom'ne cu cu.rvele?Tre' sa castige si ele un ban?Doar nu s-or angaja la Prigoana pe masinile de gunoi!
Cu.rve erau si pe vremea lui Ceausescu.Care mai de lux, pe la Intercontinental, care mai de mana a doua de le agatai prin baruri, fie de-alea "populare" ce-si faceau viata pe langa unitatile militare.
Nu e moral?Da, sa ciordesti din banul statului e moral? Inca n-am auzit de vreunul inhis pe nu stiu cati ani pentru asta!Si-apoi fiecare isi castiga existenta cu ce are mai bun.Fotbalistii cu picioarele, intelectualii cu capul, cu.rvele cu kurru'
M-ar intreba unii, ti-ar conveni ca sa ai o fata si aceea sa se faca cu.rva de bordel sau de strada?Evident ca nu dar daca totusi asa ceva s-ar intampla poate ca as prefera sa o stiu intr-un loc organizat si supravegheat de autoritati, decat pe strada, la liberul arbitru al pestilor si mafiotilor.Trebuie sa plecam de la realitatea faptului ca fenomenul exista si actualmente este controlat de retelele infractionale, de clanuri mafiote.Legalizand prostitutia aceste afaceri vor fi aduse la lumina iar clanurile fie vor trece la business legal si vor plati impozite , fie vor disparea.Asa s-a intamplat in USA cu gangurile care se ocupau de traficul de alcool pe vremea prohibitiei.Dupa ce consumul de alcool a redevenit liber, acestia cu fondurile imense pe care le acumulasera au intrat in industria turismului si a jocurilor de noroc legale, practic infiintand Las Vegas.
In plin desert, cu bani din alcoolul traficat ilegal acestia au pus fundamentul celui mai cunoscut si atractiv loc din lume pentru jocurile de noroc dar nu numai. In L.V.sunt cele mai mari concerte ale vedetelor internationale, sunt concursuri mondiale de arta culinara, prezentari de moda si multe, multe altele. De ce n-ar deven, sa zicem, Faureiul sau mai stiu eu care alt orasel prapadit din Romania cel mai mare spot turistic pentru jocuri de noroc si...bordeluri?N-aveti decat sa-l injurati pe Prigoana din alte motive dar proiectul sau de lege este bun si necesar.Poate ca in acest fel cele cateva zeci de mii de cu.rve care lucreaza in Occident, vai mama lor, la discretia albanezilor sau nigerienilor vor reveni acasa. Iar cand vor imbatrani vor avea si ele o pensie si o batranete linistita.B.O.R. se opune.Mda, de acord, asa si trebuie, cineva trebuie sa balanseze societatea opunandu-se si temperand unele excese.Biblic vorbind, exista in Biblie foarte multe exemple de prostituate sau, ma rog, tiitoare, cea mai cunoscuta fiind Maria Magdalena, cea care a sters cu parul ei picioarele Domnului Isus.Ca este sau nu moral asta este un subiect de colocvii, uite, vine iarna si vantul va bate rece iar prostituatele vor sta tot pe strada in ploaie, in frig, cu fustite de doua deshte.Asta-i moral?Da sa n-ai ce sa-i dai copilului tau ce sa manance este moral,presfintiile voastre?

 

Maestre, jos palaria...

Felicitari!

Prostitutia trebuie legalizata

ca in sfarsit sa intre si PSD-PC-PNL in legalitate.

 

Asa e...

Eba, Ritzy Pytzy Spayma Putzy, Roventa a'Nastase, Uluca Turcanu, Morfina Bardu etc. sunt deja in legalitate si le merge foarte, foarte bine.

Completare... uitasem matroana

Ulena Edrea (Lupescu)

Nu,nu și nu.....

....nu uita de baban-onctuoasa Grațiela Iordache,ce mama gardului!

ai uitat-o

te-ai uitat pe tine

mai faci 69 de unul singur?

mmmm?

Legalizaria prostitutiei, ar fi o solutie?

Sigur ca da.......daca o scoatem si pe mama.........si pe bunica.......in mod sigur iesim din criza....

 

ultima solutie?

nu prea am inteles cine a scris articolul si cit de informat(a) era. stau de aproape 10 in Irlanda si n-am auzit sa fie legalizata prostitutia in aceasta tara dar mai ales de bordeluri si nici nu se aude ceva pe ascuns sa existe. si ce bani le-ar aduce? prostii. nu vedeti cit zbiara alesii de evaziune fiscala de economie subterana si altele. sau au sa le puna case de marcat la bijboaca si de cite ori bagi poponetu te inregistreaza si iei chitanta, sau au sa plateasca impozit forfetar?

 

LEGALIZAREA MIZERIEI !

Hai legalizatzi mizeria extrema ! Sugem "taragotul" si dam la "booci" ca sa nu crapam de foame ! Si va miratzi cand tot globul va considera tzara de tzigani ? La munca, nu la supt si la dat din fese,neam de cocalari puturoshi ! Si ciocu mic,ca nu v-a placut Ceasca desi si ala voia cat mai mult footai ca sa-i producetzi lui aplaudaci si aurolaci !

 

ASTEPT LEGALIZAREA PROSTIEI

Ca să nu se mai chinuie multi romani in anonimat.Lege frate, esti prost, impozit la stat.Si cu siguranta Romania ar deveni cel mai super-bogat stat din Europa.Da să platească toti acest impozit, inclusiv parlamentarii si guvernantii.Si ne-am scos.Hai Romania !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor