Proxenetii arestati in procesul prostituatelor de lux au fost eliberati

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 17:27
1770 citiri
Proxenetii arestati in procesul prostituatelor de lux au fost eliberati

Ion Valeriu Tamarjan (foto) si Relu Cornel Costan, acuzati de plasarea a zeci de fete ca prostituate de lux catre politicieni si afaceristi, au fost eliberati din arest de Curtea de Apel Bucuresti.

Initial, Tribunalul Ialomita prelungise mandatele de arestare a celor doi, dar la apel Costan si Tamarjan au reusit sa obtina cercetarea in stare de libertate, informeaza Mediafax.

Cei doi vor fi judecati pe 24 noiembrie in procesul in care sunt acuzati ca au furnizat ca prostituate de lux peste 80 de fete din agentia de moda pe care o controlau catre mai multe persoane publice. Printre ei se gasesc deputatii PSD Robert Negoita si Nicu Banicioiu, inregistrati de procurori cand vorbeau despre serviciile sexuale ale fetelor, dar si alte personalitati publice cunoscute, precum cantaretul Adrian Enache.

Stenogramele arata ca acestia apelau frecvent la serviciile fetelor, dintre care multe erau minore.

Citeste si:
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Sursa: Ziare.com