Ziare.com

Sondaj Ziare.com: Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei?

de Irina Olteanu
Joi, 09 Septembrie 2010, ora 14:12

   

Sondaj Ziare.com: Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei?
Silviu Prigoana a propus legalizarea prostitutiei in Romania, astfel incat practicantele celei mai vechi meserii din lume sa poata plati impozite pe veniturile realizate.

Deputatul independent a depus, luni, la Parlament, un proiect de lege privind legalizarea prostitutiei. Conform legii, prostitutia va putea fi desfasurata independent sau in case de toleranta, de persoane care au implinit 20 ani si sunt apte din punct de vedere medical, dupa obtinerea unui aviz de la MAI si pe baza unui certificat medical.

Prigoana si-a motivat propunerea din proiectul de lege afirmand ca incearca astfel sa clarifice "situatia sociala a persoanelor care, oricum, activeaza in domeniu (prin intrarea acestora in sistemele de asigurari sociale, de sanatate, de pensii etc.) si, de ce nu, in incercarea de a spori veniturile la bugetul de stat".

Prigoana a depus la Parlament un proiect de lege pentru legalizarea prostitutiei

"Am prevazut in proiectul de lege posibilitatea ca persoana care doreste expres sa practice aceasta meserie sa o poata face legal, in conditii de igiena si siguranta. Totodata, am propus sanctiuni drastice pentru exercitarea prostitutiei in afara cadrului legal", a mai spus Silviu Prigoana.

Deputatul a tinut sa precizeze ca adoptarea acestui proiect de lege nu presupune alocarea de fonduri de la bugetul de stat ci, dimpotriva, constituie o sursa, dupa unele calcule, importanta de alimentare a acestuia.

Patriarhia a luat foc

Insa, initiativa deputatului Silviu Prigoana de a legaliza prostitutia a scandalizat Patriarhia Romana, institutie care considera demersul parlamentarului drept un atentat la demnitatea persoanei umane, la institutia sacra a familiei si la moralitatea publica.

In opinia Patriarhiei, legiferarea prostitutiei nu rezolva o problema sociala grava, ci, dimpotriva, amplifica fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar.

Patriarhia: Legalizarea prostitutiei reprezinta o forma de sclavie moderna

"In acelasi timp, legalizarea prostitutiei intensifica degradarea morala a societatii, contribuie la proliferarea diferitelor boli si la cresterea numarului divorturilor, iar femeilor prinse in aceasta sclavie li se afecteaza iremediabil sanatatea psihica si fizica, precum si demnitatea sociala", se precizeaza intr-un comunicat al Patriarhiei Romane, remis Ziare.com

Ziare.com va invita la vot. Sunteti de acord cu legalizarea prostitutiei?
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4269 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
28 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

prigoana a identificat un subiect bun de exploatat

si profita ca deobicei de el
ce-l opreste si pe el sa fie saltat
nu stiu?

 

PATRIARHIA AR TREBUI SA RECUNOASCA PROSTITUTIA DIN BISERIA ....

SI MAI ALES CORUPTIA...

bravo

Foarte bine frate! Ne vedem sambata la adunare!

de acord cu Legea Bahmuteanu...E o prostitutie la Prigoana in familie mama-mama...

Prigoana viziteaza frecvent fetitele, deci vrea sa intre si el in rindul lumii, adica s-o faca legal...

LEGALIZAREA PROSTITUTIEI ?!!! PT.CE ?!CA SA CREASCA BUGETUL

SA AIBA UDREA BANI DE POSETE SCUMPE?!DE ACORD CU LEGALIZAREA,DAR DUPA CE PLEACA BASHICA CU AVORTONII LUI CEI LACOMI SI IMPOTENTI!

De acord?

Sunt de acord cu prostituția să nu se numească "Legea Prigoană" ci simplu "Legea prostituției",și atat.
Nu sunt de acord cu prostituția politică portocalie practicată in marile tractiruri portocalii și a celorlate parapante minoritare și a geamandurilor mercenare ale plutonierului de la manutanță Oprea.

Oranjgutanii trebuie agățați in cinghele,vii,in toate piețele publice ale lumii.

 
 

 

O LEGE A PROSTITUTIEI INDENTICA CU CEA EXISTENTA IN TARA INNAINTE DE OCUPAREA ROMANIEI DE COMUNISTI ESTE ,ACUM VITALA PENTRU ROMANIA.

Legea lui Siviu Prigoana este ASTFEL FACUTA INCAT SA PERMITA unor indivizi actuali proxineti si "politicieni" sa -si legalizeze si sa-si extinda afacerile DIN traficul cu carne vie.

Vechea lege a prostitutiie romanesti, neabrogata de comunisti, avea unele prevederi ce nu se regasesc in legea lui S.Prigoana, PREVEDERI EXTREM DE IMPORTANTE PENTRU APARAREA MORALITATII in Romania:

1.Prostituatele aveau semne distincte,pe vremea respectiva erau foarte strident fardate ,cu rosu ,in obraji.
2.Nu le era permis sa intre in oricare magazin,restaurant si nici sa circule pe oricare strada a orasului.
3.Nu aveau voie sa "socializeze "cu nimeni ,erau total izolate, FIIND CONSIDERATE un viciu si un pericol pentru societate.
4.Stabilimentele erau admise doar la periferia oraselor si erau semnalizate atat casele de toleranta cat si strazile unde acestea se aflau.

Din nefericire comunistii le-au transformat ,dupa 1950, pe prostituate in activiste comuniste ,iar prostitutia, asa zis desfiintata, a fost transferata in activul feminin al PCR pana astazi cand prostituatele ocupa functii in aparAtul de stat romanesc si sunt omniprezente la unele televiziuni romanesti,oriunde pe strada ,sau in medii publice.

 

"Prostituatele aveau semne distincte,pe vremea respectiva erau foarte strident fardate ,cu rosu ,in obraji."

depasit!azi multe doamne,chiar importante,se fardeaza strident.tot ce este reglementat printr-o lege este bun daca se respecta acea lege.bineinteles la noi mafiile au grija sa iasa totul cum vor ei,romania nu e olanda.

@ulivia: "prostituatele ocupa functii in aparAtul de stat romanesc si sunt omniprezente la unele televiziuni romanesti,oriunde pe strada ,sau in medii publice"

doamna,exagerati.vorbiti cu acreala.nu se poate spune ca toate femeile sunt prostituate,desi prostituata poate fi considerata orice doamna care se marita cu-n barbat,pe care nu-l iubeste,din interes material sau profesional.intr-o societate moderna si democrata,catre care tinde si romania,prostitutia nu trebuie sa sperie pe nimeni asa cum nu trebuie sa sperie parintii sa vorbeasca deschis despre sex cu copiii lor inca de cand sunt mici,sa le faca educatie sexuala.

Tindem spre REPUBLICA TALIBANA ROMANIA?

Pentruca asta este impresia cand BOR a devenit FACTOR DE DECIZIE POLITICA IN TARA NOASTRA! Profitand ca "fetitele" din parlament se tem de viitorul lor politic , BOR joaca tare , stiind ca romanii sunt toleranti , iar puterea politica este sublima dar lipseste cu desavarsire. S-a umplut tara de biserici, se construieste o catedrala megalomanica PE DATORIE IN TIMP DE CRIZA( cine a garantat imprumutul si cine-l va plati?), iar patriarhul are salariu mai mare decat presedintele , la fel ca intr-o republica islamica fundamentalista. Se pare ca in acest tip de stat , zis de drept, cine joaca in forta , castiga (vedeti si cazul romilor care fac ce vor ei fara sa respecte legile ). Dar pe noi romanii cine ne mai apara ?

@T.P.LICA, ai dreptate!

bor si tiganii fac ce doresc in romania fiindca politicienii sunt niste oportunisti care fac orice ca sa ajunga,si sa se mentina,la putere.niste maimutoi.in romania era nevoie de o mana forte,de un guvern puternic si incoruptibil.a incercat basescu dar n-a reusit.a fost depasit de evenimente.

Nu tot ce zboră se si mănancă!

Prostitutia este cea mai veche meserie din lume? Fals, există multe alte meserii mult mai vechi decat aceasta (agricultura, vanatul, cresterea vitelor etc).
BOR este principalul obstacol in cale adoptării legii prostitutiei? Fals. Principalul obstacol tine de natura intrinsecă a prostitutiei, fiind o "meserie" in care abuzul - sexual, fizic, medical, social, psihologic - este prezent in permanentă. Aceasta este REALITATEA si nicio lege de pe acest pămant nu poate să o schimbe. Poti să incerci cat vrei dăramarea zidului de beton folosindu-ti capul, zidul este intotdeauna mai tare! Prostitutia este o formă de sclavagism modern – iar acest lucru nu tine de BOR (personal am o atitudine neutră fată de această institutie).
Prostitutia poate să aducă bani la buget? Adevărat. Chiar dacă nu le prea văd pe prostituate eliberand chitante si facturi, totusi există varianta impozitului forfetar. Dar oare banii sunt măsura tuturor lucrurilor? Nu există lucruri mult mai importante care să aibă prioritate inaintea lor?
Practica tărilor care au legiferat prostitutia arată foarte clar că, in urma legiferării, fenomenul prostitutiei nu a ajuns nici pe departe sub control, ci dimpotrivă a explodat: a crescut traficul de carne vie, a crescut traficul de copii, numărul de femei violate a crescut etc.
Ce ati spune de cineva care incearcă să stingă focul aruncand paie peste el? La fel stau lucrurile si cu cei care au găsit ei, asa dintr-o dată, solutia miraculoasă de scoatere a Romaniei din criză! Cel putin aceasta este părerea mea si nu am nici cea mai mică retinere să mi-o exprim.

Un francez acasa la o prestatoare legala de sex(cu guma si chitanta)

Francezul(in engleza):
-Observ in biblioteca dvs.f.multe carti de literatura romana si engleza dar si tratate de medicina!
-Prima fac.a fost de litere Romana-Engleza dar cu salariile din invatamint am fost nevoita s-a fac Medicina...
-Si cum cu doua diplome de fac.si ...acum..meseria asta..sunt de-a dreptul uimit..
-Si eu,este ca am avut noroc cu legea aia a lui Prigo de anu" trecut!

-

ai si tu dreptate

pnl si psd au cele mai apetisante fatuci la pe.
vopsite in rosu si galben.
cele de la pdl s-au ingrasat,asa-i la putere,pui osinza.
bravo ulivie,ai pus degetul pe buba,te-au urbanizat si tu,la mai mare,cit mai tare.

55% sunt de acord

dupa sondajul din pagina.si de ce n-am fi de acord cu legalizarea?amaratele alea poate ar avea o oarece siguranta,ar fi un control.ca oricum prostitutia exista si clandestin oricat s-ar zbate puritanii si bor-ul.

 

Si ce dacă?!

Sondajul făcut de ziare.com nu este reprezentativ pentru nimic, cu atat mai mult pentru intreaga populatie a Romaniei. Nu este reprezentativ nici măcar pentru cei care intră, de obicei, pe acest site. De ce? Este usor de inteles că cei care sunt in spatele industriei sexuale (prostitutie, pornografie, trafic de carne vie etc) se manifestă ceva mai activ in aceste zile, nu-i asa?
In plus, iti aduc aminte că a mai fost un sondaj - acela făcut chiar pe bune, cu respectarea metodologiei stiintifice - in care 42% dintre romani au răspuns la intrebarea pusă lor că soarele se invarte in jurul pămantului (sic). Si atunci despre ce vorbim? Multimele sunt de multe ori, de prea multe ori as accentua eu, doar masa de manevră a unor indivizi sau grupe de interese care au "profesionalismul" necesar pentru a le intoxica, manipula si manevra in directia dorită de interesele lor.
Cineva a spus: "Dacă vrei să schimbi o lume, atunci trebuie mai intai să o intelegi". Insă pentru a intelege un lucru atat de complex cum ar fi legiferarea prostitutiei este nevoie atat de un efort serios de gandire, cat si de o informare foarte bine documentată. Cator indivizi le surade insă aceste "picanterii" inutile? Asa cum spun psihologii, există mai multe feluri de lene - insă, dintre toate felurile de lene, lenea de a gandi este cel mai des intalnită. Mult mai usor este să dai cu parul - "fie ce-o fi, vedem noi mai tarziu".
In concluzie: atentie la felul cum ne functionează mintea si la regulile de gandire pe care ne bazăm. Crede mai putin de 50% din ceea ce vezi si mai putin de 10% din ceea ce auzi. Asftel vei evita, atat cat este posibil, incercările de spălare pe creier la care sunt supusi cu totii in permanentă.

Vasile esti in eroare!

Exemplul dat de tine cu soarele si pamantul tine de educatia stiintifica , in timp ce legalizarea prostitutiei este o problema juridica si sociala! Si, in loc sa exportam prostituatele pe alte meleaguri ca sa profite altii de ele (ma refer la aaspectul economic!), mai bine le creem aici conditii sa se desfasoare in conditii de legalitate si igiena . Si , legalizarea prostitutiei va revigora si turismul din Romania pentruca romancele sunt femei frumoase! Si, numai prostii sunt consecventi si au prejudecati.

@T.P.LICA

Unica ratiune "pertinentă" a legalizării prostitutiei este BANUL. De ce să ne tot invartim in jurul cozii atunci cand totul este evident?! Povestile de adormit copiii, te rog, să le spui odraslelor tale. Te asigur, ei au naivitatea necesară ca să te creadă. Pentru mine contează doar argumentele. Si nu orice argumente, ci doar acelea care sunt fundamentate pe o gandire matura, echilibrată, care are perspectiva pe termen lung a lucrurilor. Iar lobby-ul făcut de persoanele sau institutiile direct interesate de promovarea "afacerilor" lor mă miscă si mai putin. Legalizarea va aduce sub control prostitutia? Serios?! Acolo unde astăzi stă o prostituată, maine, după legalizare, vor fi două, poimaine trei, iar peste o săptămană zece. Proxenetii si traficantii de astăzi, care după legiferare vor deveni oameni de afaceri onorabili (se vor numi probabil sexual business agents sau mai stiu eu cum), vor incerca toate mijloacele, de data aceasta legale, ca să-si mărească "cota" de piată si profiturile. Si te asigur că nu există nimeni mai bun la marketing decat cei din industria sexului (prostitutie, pornografie, trafic de carne vie etc). Acestea sunt tendintele imediate, dacă este să ne luăm după datele statistice care ne vin din tările "superdestepte" cu valori supereuropene sau de aiurea care au legiferat prostitutia. Iar odată cu cresterea numărului de prostituate creste tot "pachetul": traficul de carne vie, traficul de copii, rata bolilor cu transmitere sexuală, numărul de violuri comise in societate etc. Ce poate fi mai lipsit de inspiratie – ca să mă exprim elegant si civilizat - decat să incerci stingerea unui foc punand paie peste el?! După legea prostitutiei tot ce ne mai rămane de adoptat este o lege prin care să-i nimicim – prin mitraliere – pe toti tantarii. Să vei crestere a PIB-ului după ce nu o să mai fie nici urmă de tantar in toată tara romanească!

Dupa cite am vazut la TV

Prigoana nu mai este independent,a reintrat in PDL.Si apoi nu's de ce mai trebuie legalizata,ca avem destula in Parlament.

 

Prigoneii iar au venit cu idei seci !!!

NU!!! legalizarii prostitutiei. Credeti ca steoarfele astea conduse de parlamentari/mafioti (nu toti parlamentarii) vor declara suma pe care o vor castiga de pe urma uzurii corpului? Pai daca e vorba de legalizarea unei meserii foarte vechi cum de nu se legalizeaza si executarile la comanda?!? Asa ca multe fete sunt fortate de mafiotii astia care conduc haremuri intregi sa lase diferite ocupatii intr-adevar benefice (scoli-facultati) pentru a munci numai pt o anume grupare care castiga bani murdari de pe urma presiunii psiohologice depuse asupra acestor fete (amenintari si altele).

 

cit de subtire e degetul dupa care ne ascundem...

prostritutia exista si nimeni nu da "doi bani" daca este permisa sau nu. Intrebarea corecta ar fi daca ar trebui facut-a in siguranta protejind prostituatele si "clientii" or lasat-a pe seama "pestilor" asa cum e acuma...
Biserica ar trebui sa-si vada de scandalurile ei si sa nu dezbata subiecte care-i depasesc .Politicieniii ar trebui si ei , sa-si scoata capul din *** , sa recunoasca problema si sa gaseasca solutia cea mai avantajoasa pentru toata lumea inclusiv pentru stat, care ar putea descoperi "brusc" o sursa aditionala de venit...

 

ai dreptate

politia aresteaza prostituatele azi si a doua zi sunt tot "la produs".Nu e vorba despre cele "fortate"sa se prstitueze. E vorba despre cele carora le place sa se prostitueze. Strica cuiva sa fie controlate si fara carticica de sanatate sa le fie interzis sa mai "produca"? Pe centura Bucurestiului a facut cineva un sondaj? Cine le ridica lor fustitza?
Biserica sa-si vada de ale ei si sa-si tina gura. In tara asta n-am auzit de UN PREOT care sa faca acte caritabile . Actul caritabil e intotdeauna de la enorias la preot si nu invers. N-am auzit de UNUL care sa adune hainuzte sau lucruri si sa le imparta la cei ce au nevoie.Preotii nostri sunt un fel pietari cu mercurial. Mi-e rusine ce se intampla azi in biserica ortodoxa romana! Si in final e treaba mea daca cred in Dumnezeu sau nu ,nu trebuie unul cu fustita sa-mi vina in fiecare saptamana sa ma "miruiasca" iar eu sa-l miruiesc cu cel putin 10 lei de fiecare data. Niste scArbe!

Cel mai onest lucru pe care il poate face o persoană

Dacă cineva vrea să schimbe o lume intreagă, atunci - cel mai cinstit lucru pe care SIGUR il poate face - este să inceapă cu propria lui persoană! Crezi tu cumva că, potrivit dogmelor crestine, etice sau de orice altă natură, facerea de bine a fost rezervată, in exclusivitate, celor imbrăracati in sutane, iar tu si eu suntem, in mod obisnuit, exonerati? Să indrepti degetul către altii este cel mai usor si mai des intalnim lucru de pe fata pămantului. Insă pentru a te uita in oglindă si a te vedea asa cum esti cu adevărat, ai nevoie de curaj si bun simt – o calitate mai rar intalnită, din nefericire.
Iar acum pe bine, ce treaba are biserica ortodoxă, biserica catolică sau brahmanismul in toate acestea? Nu vă place BOR - treaba voastră. Nici eu nu mă dau in vant după această institutie. O discutie serioasă trebuie să se poarte in baza argumentelor, nu a frustrărilor cauzate de nu stiu ce tertă persoană neprezentă la "masa" dialogului.

Argumentare puerilă

Unul dintre cele mai naive, dar foarte dest intalnite argumente este acela care postulează că "prostitutia există" si dacă există atunci trebuie să o legiferăm (mai ales că aceasta poate să ne scoată si bugetul din criză).
Hai să mergem pe firul logic al rationamentului mai sus amintit si să vedem unde ajungem. Există bolnavi care au probleme cu rinichii care sunt supusi la dialize foarte costisitoare. De ce nu le-am intrerupe tratamentul? Scăpăm astfel bugetul de o pagubă in plus. Dar de bolnavii de cancer ce spuneti? Există si ei, nu-i asa? Ce-ar fi să-i scoatem pe toti si să-i mitrialiem? Dintr-o dată se va aduce o mare relaxare la buget. Dar de milioanele de pensionari ce să mai spunem? Numai pagubă cu ei, la ce ne mai folosesc? Ii deconectăm de la "aparatele" care ii tin in viată si am terminat-o cu criza. De ce nu am proceda asa cum procedau japonezii in secolele anterioare? Dacă se constata că un bătran nu mai era bun de nimic (exista o metodă specifică, dar nu pot să ofer prea multe detalii, mai intră si copiii pe aici), atunci fiul său il punea intr-o plasă si-l dulcea pe varful muntelui de unde il arunca in prăpastie. Iar la poalele muntelui era o grămadă de oase. Ce să ne mai complicăm cu toti acestia intr-un veac in care singurul si necontestatul dumnezeu este banul?! De ce să ne gandim la abuzurile neincetate – sexuale, medicale, psihologice, fizice, sociale - pe care trebuie să le indure o prostituată in conditiile in care am putea să profităm de pe urma ei cu totii?
Dar de virusii care există in fiecare din noi ce spui? Există, de ce alergi dar repede-repejor la medic pentru antibiotice?! De ce trebuie să incercăm să le limităm efectele rele asupra sănătătii, nu este mai bine să-i "legiferăm" ca să se inmultească in voie? Si in general de ce să ne impotrivim răului? De ce să nu-l lăsăm să se răspandească in voie? Hotii să fure nestingherit. Inselătorii să-si facă numerele nestresati de nimeni. Ucigasii să ucidă fără a fi nevoiti să ajungă la inchisoare. Nu-i asa că - după logica voastră - ar fi raiul pe pămant?
Iar acum vom ajunge la concluzia logică a argumentului "prostitutia există" si dacă tot există atunci trebuie să o legiferăm. Se scarpină una din potăile de care este plină Romania si iti ajunge un purice pe cap. Ce faci? Te lupti cumva ca să-ti limitezi neplăcerile? Dimpotrivă... constati existenta ei (căci este femelă) pe capul tău, dai o lege prin care ii legitimezi activitatea, după care, tinand cont de faptul că există o mare cerere pentru "serviciile" pe care aceasta le poate oferi, deschizi un bordel si inviti clientii in număr cat mai mare. Să se inmultească tot mai mult pe capul tău, dacă tot există!!!

asa e

mentalitatea se schimba de la o persoana catre celelalte si nu bazate pe frustrari pesonale. Frumos spus! Am facut comparatii intre biserica noastra si altele, intre ce fac PREOTII NOSTRI si altii, ce INSEAMNA cu adevarat biserica in viata oamenilor. La noi este un circ nemaiintalnit in lume. Nu sunt frustrata de nici un fel. Iubesc viata si oamenii poate mai mult decat altii. Nu ma justific si nici nu-ti cer sa ma intelegi. NU arunca tu piatra sa ma judeci daca nu-ti place comentariul meu.Viata mea ma idreptateste sa fac aceste cometarii. Cu bine!

@adelaistrati

Nimeni nu mi-a pus roba de judecător pe umeri - prin urmare nici nu vreau să judec pe nimeni, cu atat mai mult pe tine. Si nici să arunc cu pietre in cineva nu mi-am propus, ci mai degrabă să arunc un colac de salvare. Spre deosebire de vasta majoritate a celor care improască comentarii in stanga si in dreapta, eu chiar mi-am luat timp pentru a reflecta si a mă documenta cu privire la fenomenul prostitutiei. Unul dintre principiile mele de bază este acesta: "dacă vrei să schimbi o lume intreagă, atunci trebuie mai intai să o intelegi" - cuvintele nu-mi apartin, dar, cu părere de rău, nu-mi amintesc numele autorului pentru a-i da credit. De aceea am căutat să aflu ce se află in lumea reală a prostitutiei, nu in cea pe care diverse persoane direct interesate (jurnalisti, politicieni, proxeneti etc) incearcă să ne-o inducă. Iar ceea ce-am descoperit nu este deloc imbucurător, indiferent dacă prostitutia este sau nu legiferată. Contrar asteptărilor naive si neinformate ale multora, ale PREA MULTORA - as accentua eu, legiferarea prostitutie NU ESTE DELOC o SOLUŢIE DESTEAPTĂ. Este chiar mult mai proastă decat situatia actuală. Iar unicii beneficiari reali ai legiferării vor fi proxenetii, patronii de bordeluri si politicienii corupti. Restul societătii, inclusiv prostituatele, in particular, si femeile din societate, in general, nu au decat de pierdut. Pentru a ne castiga suportul ni se serveste, foarte abil, ideea că bugetul statului va avea de castigat in urma taxării prostitutiei. Da, dar cu ce cost? Iar faptul că bugetul statului va avea si de pierdut, nu numai de castigat, este ascuns cu foarte mare dibăcie. Amintesc doar faptul că statul va trebui să suporte cheltuieli din ce in ce mai mari pentru tratarea unui număr in crestere de persoane infectate cu B.T.S.-uri, precum si pentru combaterea infractionalitătii care este in asociere directă cu fenomenul prostitutiei si care, in mod practic, explodează după legiferarea prostitutiei (există o multime de date statistice pentru a valida această afirmatie). Iar dacă ar fi să definesc fenomenul prostitutiei printr-un singur cuvant, atunci acesta ar fi cuvantul "ABUZ". Asa cum raia se tine scai de persoana nespălată, tot asftel si abuzul face parte din insăsi esenta prostitutiei, imbrăcand o multitudine de forme: sexual, fizic, medical, psihologic, social, financiar etc. Ar putea oare o persoană cu bun simt să stea indiferentă atunci cand un bezmetic vine si incepe să dea cu barosul in structura de rezistentă a casei in care trăeste? Asa cum pestele nu poate trăi decat in apă, tot asa nici omul nu poate trăi in afara societătii. Aceasta este ceea ce mă motivează: vreau să trăiesc intr-o societate sigură, nu in una bantuită de proxeneti, patroni de bordelui si politicieni corupti. Este ceva nelegitim in dorinta mea?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor