Cate masini si motociclete au fost achizitionate pana in prezent prin programul Rabla Clasic. Lista dosarelor acceptate

Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 11:44
2007 citiri
Cate masini si motociclete au fost achizitionate pana in prezent prin programul Rabla Clasic. Lista dosarelor acceptate
Programele Rabla Clasic si Rabla Plus sunt inca in vigoare/ FOTO Pixabay

Programul Rabla Clasic 2021 a reusit sa adune peste 27.000 de solicitanti, in timp ce Rabla Plus a adunat 4.550 de persoane. Acestea au achizitionat pana in prezent peste 15.000 de autovehicule si peste 100 motociclete.

In ceea ce priveste persoanele juridice, Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) informeaza ca a fost publicata in aceasta saptamana pe site-ul institutiei o noua lista continand 107 dosare acceptate pentru 161 autovehicule.

Cate dosare au fost acceptate

De asemenea, au fost publicata o contestatie pentru un autovehicul, iar pana la ora actuala au fost acceptate 562 de dosare pentru 860 de autovehicule si 13 contestatii pentru 18 autovehicule.

Totodata, la producatori/dealeri auto s-au inscris 394 de persoane juridice, fiind achizitionate 97 de autovehicule.

Pe de alta parte, in cadrul Programului Rabla Plus 2021 s-au inscris la producatori/dealeri auto 4.553 persoane fizice, pana acum fiind achizitionate 701 autovehicule noi (419 pur electrice, 282 electrice hibride) si o motocicleta electrica.

De asemenea, pentru persoanele juridice au fost publicate 107 dosare acceptate pentru 162 autovehicule electrice, dintre care 62 electrice hibride si 100 pur electrice. In plus, au fost publicate doua contestatii pentru doua autovehicule pur electrice.

Cati s-au inscris in programul Rabla Plus 2021

In total, pentru Rabla Plus au fost acceptate 475 de dosare pentru 783 de autovehicule, dintre care 296 electrice hibride, 486 pur electrice, o motocicleta electrica si 8 contestatii pentru 14 autovehicule (3 electrice hibride si 11 autovehicule pur electrice).

La producatori/dealeri auto s-au inscris 403 de persoane juridice, iar pana in prezent au fost achizitionate 179 de masini noi, dintre care 103 pur electrice si 76 electrice hibride.

Listele dosarelor acceptate in cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la sectiunile aferente Programelor Rabla Clasic si Rabla Plus.

Avertisment pentru șoferi. Cele 15 județe unde sunt drumuri cu trafic restricționat
Avertisment pentru șoferi. Cele 15 județe unde sunt drumuri cu trafic restricționat
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă restricţii de trafic joi, în intervalul 10.00 - 20.00, pentur autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai...
Vești bune pentru șoferi! Android Auto lansează o nouă aplicație așteptată
Vești bune pentru șoferi! Android Auto lansează o nouă aplicație așteptată
Sistemele precum Android Auto și CarPlay le permit utilizatorilor să rămână conectați la aplicațiile lor și să interacționeze cu dispozitivul mobil fără distragere, fie prin comenzi...
#rabla clasic 2021, #rabla plus 2021, #rabla, #Ministerul Mediului, #masini, #motociclete , #rabla electrocasnice
  1. Mesajul șefului NATO după decizia României de a dona Ucrainei un sistem Patriot
  2. Incident revoltător la o grădiniță. O mamă reclamă că micuțul ei, diagnosticat cu sindromul Down, a fost marginalizat la serbarea de sfârșit de an
  3. Tragedii în serie în județul Timiș. Doi copii, de 13 și 15 ani, s-au înecat la scăldat în timp ce încercau să scape de caniculă
  4. SUA suspendă livrările de sisteme antiaeriene Patriot către toate țările, cu o singură excepție. Lovitură uriașă pentru Putin
  5. Copil de doar 10 ani dispărut în apele râului Siret. Băiatul plecase la scăldat și nu s-a mai întors acasă VIDEO
  6. Un candidat la Primăria orașului Sanremo a primit ajutor în campanie din țara noastră. Fiul lui locuiește aici și i-a dat un sfat: "Caută voturile românilor" VIDEO
  7. Rusia amenință România că va ajunge la ”coșul de gunoi al istoriei”. Decizia care a isterizat Moscova
  8. 8 metode prin care clasa de mijloc poate reduce cheltuielile lunare. Care este achiziția zilnică ce "vă poate secătui în liniște portofelul"
  9. Cine este viitorul șef al NATO. Modestul politician, cunoscut prin porecla ”Teflon Mark”
  10. Focar de tuberculoză la o grădiniță privată. A început de urgență o anchetă epidemiologică