Bucurestiul ramane fara incalzire si apa calda la noapte - sute de blocuri afectate

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 22:04
10745 citiri
Bucurestiul ramane fara incalzire si apa calda la noapte - sute de blocuri afectate

Bucurestenii din sectoarele 2 si 3, partial si cei din sectoarele 1, 4, 5 si 6 raman fara caldura in apartamente, dar si fara apa calda la robinete, joi seara, din cauza unei avarii grave la reteaua CET Sud.

"Urmare a unei avarii survenite pe reteaua termica primara aferenta CET SUD, RADET intampina dificultati pentru a se asigura furnizarea apei calde de consum si incalzirii pe aria Sectorul ui 2, Sectorului 3 si partial Sectoarele 4, 5. Echipele de interventie depun toate eforturile pentru normalizarea situatiei in cel mai scurt timp", se arata intr-un comunicat al RADET.

CET Sud deserveste urmatoarele zone: Colentina, Doamna Ghica, Mosilor, Fundeni, Stefan cel Mare (intre Obor si Spitalul Colentina), Dorobanti, Perla, Beller, Aviatiei, Pantelimon, Iancului, Mihai Bravu, Socului, Theodor Pallady, Camil Ressu, Basarabia, Catelu, Labirint, Foisor, Decebal-Unirii (pana la magazinul Unirea), Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea cel Mare si Calea Vitan.

Alimentarea cu apa calda si caldura va fi oprita in 114 de blocuri din zona Aviatiei, precum si in 131 de blocuri din zonele Basarabia, Mihai Bravu, Calea Calarasilor, 1 Decembrie (Baraje / Camil Ressu), Dristor si Tineretului.

In aceeasi situatie se afla si Stadionul National "Lia Manoliu", precum si Spitalul Victor Gomoiu, Aeroportul Baneasa (zona Romaero) si Palatul Copiilor.

In comunicatul RADET se precizeaza ca alimentarea cu agent termic a inceput sa fie oprita treptat in sectoarele Bucurestiului inca de joi dimineata, pentru reparatii, dar sunt adrese la care va fi reluata abia de vineri, ora 02:00.

Totusi, ramane de vazut daca remedierea unei avarii de o asemenea amploare la retelele primare va putea fi facuta in timp util, in conditiile in care la transmiterea acestei stiri caloriferele inca sunt reci in sectoarele cel mai puternic afectate, cum ar fi 2 si 3.

Daca inca nu aveti apa calda la robinet si caldura in calorifere, sunati la 0800.820.002, linie verde.

V.D.

Citeste si:
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a fost înlocuit din poziția de reprezentant al României în Comisia de la Veneția după ce mandatul său nu a mai fost prelungit. Mandatul lui...
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
8 candidați se vor bate pentru șefia USR. Cine i-ar putea lua locul lui Cătălin Drulă după alegerile din iulie
USR a informat că opt membri ai formaţiunii s-au înscris în cursa internă pentru şefia partidului. Alegerile vor avea loc la începutul lunii iulie. Cei opt candidaţi înscrişi în cursa...