E oficial: Facturi mai mici pentru bucurestenii fara apa calda. Ce trebuie sa faca cei afectati

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 17:36
2782 citiri
E oficial: Facturi mai mici pentru bucurestenii fara apa calda. Ce trebuie sa faca cei afectati
Foto: digi 24

Radet a anuntat, miercuri, ca bucurestenii care au avut probleme cu apa calda in ultimele zile ar putea beneficia de unele reduceri ale facturii de apa calda.

"Radet Bucuresti va proceda la diminuarea valorii facturii de energie termica pentru perioada in care agentul termic nu a fost furnizat in parametri tehnici contractuali", informeaza Regia, intr-un comunicat semnat de Directorul General interimar Mircea Teodorescu.

De diminuarea facturii la apa calda ar putea beneficia numai proprietarii din "zonele afectate", mai arata Regia, care nominalizeaza astfel doar sectoarele 2, 3 si 4. Cu toate acestea, si locuitorii din sectorul 5 au fost afectati. Conditia solicitata este ca asociatiile de proprietari sa depuna la Radet solicitari in acest sens.

ANPC verifica lipsa apei calde in Bucuresti: Posibila practica comerciala inselatoare

Presedintele ANPC Marius Dunca a declarat, luni, ca autoritatea verifica daca lipsa apei calde in mai multe sectoare din Capitala, la sfarsitul saptamanii trecute, a fost o practica comerciala incorecta. Dunca a avertizat ca cel care se face vinovat risca o amenda intre 5.000 si 50.000 de lei.

Bucurestenii n-au apa calda, Oprescu da vina pe campanie: Se simte un vant liberal

Bucurestenii din sectoarele 2, 3, 4 si 5 nu au mai avut apa calda din 2 octombrie pana in seara zilei de 5 octombrie. RADET a anuntat pe site, pe 4 octombrie, ca a fost nevoita sa reduca temperatura apei calde, in sectoarele 2, 3, 4 si 5, din cauza reducerii presiunii si cantitatii de gaze livrate catre ELCEN.

G.F.

#RADET apa calda, #radet intrerupere apa calda, #radet factura redusa , #radet