ELCEN a rezolvat avaria de la CET Sud. Apa calda si caldura vor reveni la temperaturi optime de marti seara

Marti, 08 Decembrie 2020, ora 14:33
9881 citiri
ELCEN a rezolvat avaria de la CET Sud. Apa calda si caldura vor reveni la temperaturi optime de marti seara
Angajat ELCEN FOTO Facebook ELCEN

ELCEN anunta ca a livrat agent termic sub parametrii dupa avaria produsa la CET Bucuresti Sud, dar de marti, 8 decembrie, temperatura de livrare a apei calde va fi optima, pentru ca avaria a fost rezolvata.

"In urma avariei care s-a produs in noaptea de vineri spre sambata la CET Bucuresti Sud, ELCEN a livrat agent termic sub parametri. Pierderile de apa din reteaua de termoficare au ajuns atat de mari incat pun presiune constanta pe instalatiile ELCEN. Cantitatea de apa de adaos necesara pentru a compensa apa care se scurge in pamant este imensa. Mai mult decat atat, apa fierbinte care pleaca de la ELCEN in reteaua de termoficare se amesteca pe circuitul de retur cu apa de adaos care este rece, ceea ce determina o

scadere a temperaturilor", explica ELCEN intr-un comunicat publicat pe Facebook.

Compania sustine ca avariile au fost rezolvate, iar din seara de marti, 8 noiembrie, temperatura de livrare va fi optima.

"Inca din noaptea de vineri spre sambata, manevrele executate la CET Bucuresti Sud au permis revenirea la 75% din parametrii de functionare, iar restul problemelor au fost remediate progresiv in cursul zilelor de sambata, duminica si luni. In acest moment, avaria este solutionata, iar CET Bucuresti Sud revine in aceasta seara la parametrii de temperatura optimi, astfel incat, cetatenii care au fost afectati de aceasta avarie vor avea apa calda si caldura", precizeaza ELCEN.

Lucrarile de modernizare de la CET Grozavesti vor fi finalizate in cursul zilei de joi. Capacitatea de livrare va fi marita, astfel incat parametrii de temperatura vor fi imbunatatiti si vor ajunge la valori ce vor permite furnizarea in conditii optime a agentului termic, conchide ELCEN.

Sute de strazi si bulevarde din toate sectoarele Capitalei nu au apa calda si caldura marti, 8 decembrie. Zeci de mii de bucuresteni stau in frig in apartamente, dupa ce o avarie a aparut la centrala CET Sud a ELCEN. Termoenergetica raporteaza avarii si livrarea agentului termic sub parametri.

Sute de strazi si bulevarde din Capitala au ramas fara apa calda si caldura. Zeci de mii de bucuresteni, in frig

Cand va fi rezolvata problema apei calde in Bucuresti. "Refacerea sistemului de termoficare trebuia inceputa din 1990"

Spitalele Matei Bals si Colentina din Capitala au ramas fara caldura si apa calda o zi intreaga. Problemele s-au rezolvat dupa miezul noptii

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Ultimul anunt al meteorologilor

Nicusor Dan despre apa calda si caldura: Am spus ca in aceasta iarna nu se vor intampla minuni

Temperaturi neobisnuit de mari in aceasta saptamana, cu maxime de pana la 14 grade. De vineri, valorile devin negative

Eveniment Quarterly Report

Vestea mare care a venit pentru turiștii îndrăgostiți de Grecia, la final de sezon
Vestea mare care a venit pentru turiștii îndrăgostiți de Grecia, la final de sezon
Turiștii îndrăgostiți de Grecia, una dintre destinațiile preferate ale românilor, au primit o veste mare la final de sezon. Wizz Air a anunțat că deschide o nouă rută spre Grecia, care...
Fost președinte al Letoniei: "La București, Putin a vorbit despre Ucraina așa cum Stalin a vorbit despre Polonia înainte de împărțire"
Fost președinte al Letoniei: "La București, Putin a vorbit despre Ucraina așa cum Stalin a vorbit despre Polonia înainte de împărțire"
Țările NATO au făcut o mare greșeală atunci când au decis că politețea lor ar putea cumva să înfrâneze Kremlinul, a declarat într-un interviu pentru Der Spiegel fostul președinte al...
#ELCEN, #avarie, #apa calda, #Bucuresti, #caldura, #termoenergetica , #radet
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Acum CET-urile, inainte Firea. Caloriferdan ce mai face, nici un
Poza Gurgui017
Gurgui017
rank 5