Ziare.com

RADET anunta ca locuitorii din doua sectoare ale Capitalei raman fara apa calda si caldura pana luni

Sambata, 23 Noiembrie 2019, ora 22:00

   

RADET anunta ca locuitorii din doua sectoare ale Capitalei raman fara apa calda si caldura pana luni
RADET anunta ca, din cauza unei avarii la ELCEN-CTE Grozavesti, nu poate furniza catre locuitorii din sectoarele 1 si 5 apa calda si caldura la parametrii contractuali, termenul de remediere fiind de 24 - 48 de ore.

"RADET anunta ca, urmare a unei avarii la ELCEN-CTE Grozavesti, entitate in subordinea Ministerului Economiei si a livrarii agentului termic sub parametrii solicitati de catre RADET, in subordinea PMB, suntem in imposibilitatea de a furniza catre consumatorii din sectoarele 1 si 5 apa calda de consum si caldura la parametrici contractuali.

In momentul de fata facem toate manevrele necesare in sistem pentru ca aria de alimentarea a CET - Grozavesti sa fie preluata de celelalte CET-uri de pe raza Municipiului Bucuresti, in limita posibilitatilor tehnice proiectate, astfel incat disconfortul resimtit de clientii RADET sa fie cat mai redus.

Odata cu furnizarea sub parametri din acest CET suntem obligati sa asiguram agentul termic din DOAR trei CET-uri pentru tot Bucurestiul. Termenul estimat de remediere a avariei dat de ELCEN Bucuresti este de 24- 48 ore", anunta regia.

Reprezentantii RADET reamintesc ca sistemul de termoficare a fost proiectat initial cu sase CET-uri mari, insa CET Titan si CET Pipera au fost inchise, acum multi ani de zile, de aici pornind si dificultatile in furnizarea agentului termic in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei.

"Din cauza acestei avarii suntem nevoiti sa furnizam agent termic primit de la trei CET-uri mari, si nu din cele sase initiale, in conditiile in care numarul consumatorilor a ramas relativ acelasi", anunta RADET.

De asemenea, precizeaza ca RADET Bucuresti administreaza doar reteaua de termoficare, practic transportul, furnizarea si distributia agentului termic, CET-urile mari, producatoare de agent termic, fiind in administrarea ELCEN Bucuresti, in subordinea ministerului de resort.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 15973 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Anunturi

Din astea tot o sa avem sa-i multumim lui Firea si PSD ului,sa ne rugam ca iarna sa nu fie prea lunga...

 

ELCEN are probleme

Elcen este in subordinea Ministerului Economiei. Elcen are o avarie. Radet este cel care doar transportă agentul termic. Radet nu are probleme tehnice. Să sperăm că guvernul, prin ministerul economiei, va interveni pentru a asigura căldură si apă caldă bucurestenilor.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor