Cum aşteaptă Paștele refugiații ucraineni din România. ”Suntem atât de recunoscătoare pentru tot binele primit aici”
Social / refugiati
Săptămâna Patimilor i-a găsit pe unii ucraineni în centrul de refugiaţi din sediul Egros din Iași. Dorul de casă se simte puternic printre aceştia, dar speranţa le rămâne în suflet. Vor să se întoarcă acasă şi ţin legătura cu familiile rămase în Ucraina prin intermediul reţelelor de socializare. Veştile primite însă, ...
Romexpo cere Primăriei București 15.000 euro lunar pentru spațiul dedicat refugiaților ucraineni: "Funcționăm după principiile care guvernează o societate comercială"
Marti, 05 Aprilie 2022, ora 21:46 - Romexpo cere Primăriei București 15.000 euro lunar pentru spațiul dedicat refugiaților ucraineni: "Funcționăm după principiile care guvernează o societate comercială"
Social / refugiati
Administratorii Romexpo SA au trimis marți, 5 aprilie, o notificare Direcției Generale de Asistență Socială a municipiului București în care solicită refacerea termenilor contractului...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei refugiati . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: refugiati.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - refugiati, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.