Ziare.com

Cercetare socanta: Nu exista dovezi istorice ale existentei lui Iisus Hristos

de George Titus Albulescu
Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 22:45

   

Cercetare socanta: Nu exista dovezi istorice ale existentei lui Iisus Hristos
Un autor american, care a analizat scrierile a 126 de istorici ce au trait in perioada apropiata de vremea lui Iisus Hristos, a constatat ca nu exista nicio dovada clara care sa ateste existenta Mantuitorului.

Acest studiu istoric a fost publicat de Michael Paulkovich in cartea "No Meek Messiah", aparuta in Statele Unite, potrivit Huffington Post.

Daca nu exista dovezi, se ridica intrebarea: este posibil ca, de fapt, crestinismul sa fi fost fabricat, precum religia mormona sau alte credinte?

Diversi istorici au incercat sa autentifice existenta lui Iisus prin documente istorice, in special din operele scriitorilor din epoca lui Hristos.

Michael Paulkovick a reinviat acest proiect, studiind operele a nu mai putin de 126 de istorici (inclusiv Titus Flavius Josephus), care au trait in acea perioada si care ar fi trebuit sa stie de existenta lui Iisus.

Paulkovich a fost uimit sa constate absenta dovezilor istorice privind existenta lui Iisus Hristos.

"Istoricul Flavius Josephus a publicat 'Razboaiele iudaice' in anul 95 d.Hr. El a trait la Japhia, la o mila departare de Nazareth si totusi pare sa nu stie nimic despre Iisus", a scris Paulkovich.

Analiza autorului releva faptul ca "toti acei 126 de scriitori ar fi trebuit sa auda de Iisus, dar nu s-a intamplat acest lucru. Dintre acestia, Paul, Marcion, Athenagoras si Matei, cu tetralogia care se opune crestinismului, nu vorbesc despre Qumran, Nazareth si Betleem, despre conflictele scrierilor biblice, ceea ce duce la concluzia ca Hristos este un personaj mitic".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 30487 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
53 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Albulescule!!! Esti socant rau de tot!

Auzi acolo, "cercetare socanta"!

 

Dovezi?!! Scripturile in sine SUNT dovezi! Si crestinatatea AZI!!!

Pe vita-vercea asta de autor cu nume de slav il desfiintezi usor daca ai studiat Biblia si studiile serioase facute pe aceasta tema. Paulkovich sau cum l-o fi chemand pe autorul "lucrarii stiintifice" este in fapt un reprezentant al marxismului cultural, asa cum este si Roubini in domeniul economic si multi altii, fiecare in domeniile lor. Scripturile au fost scrise de martori OCULARI ai evenimentelor. Sa negi asta ar insemna sa negi tot ceea ce stim despre istoria antica, intrucat tot ce stim despre evenimentele antichitatii stim din scrieri facute la sute de ani dupa evenimente. In plus, ceva SEMNIFICATIV trebuie sa se fi intamplat in Iudeea acum 2000 de ani pentru ca aceasta credinta intr-un om inexistent nu s-ar fi propagat niciodata si nu ar fi dainuit atat de mult in timp! Autorul "studiului" cat si autorul articolului sunt doar doi pezevenghi ce incearca cu disperarea propagandistului socialist sa mai suceasca mintile celor carora marxismul cultural le-a refuzat o educatie corespunzatoare pentru a-i putea transforma in masa de manevra. Numai ca din ce in ce mai multi se trezesc si numarul spalatilor la creier se imputineaza. Nimic de zis a fost de ajutor si autodemascarea lui Putin vis a vis de Ucraina. Multi s-au trezit acum si va fi vai de mamicutele lor socialiste, cand se vor prinde cei multi ca au fost inselati de o sleahta de strengari mediocri ce vor sa fie stapanii lumii fara sa aiba nici o calificare pentru asta!

Socialismul va dispare!!!

 

De ce nu exista niciun fel de documente istorice despre Iisus?

Este foarte ciudat cum despre cel mai important om care a trait in istorie sa nu se fi pastrat niciun fel de dovada scrisa, care sa ateste existenta lui.

 

Ideologie de campanie ateista ! Trezeste-te Daniele !!!

Se pare ca daca o sa conectam pe toti asa zisi istorici, toti provin din aceeasi ideologie de tip satanist. Ritualuri pagane cu inchinari la diferite pietre ...divine care au radacini in adancul pamantului . Grupuri de indivizi si individe incapabili sa priveasca cerul si soarele, ci doar intunericul ! Trezeste-te Daniele !!

Dar

Harap Alb si Ileana Cosanzrana au existat?!

Nu e campanie ateista, e o cercetare istorica

Trebuie sa ne asumam adevarul ca nu exista dovezi istorice!

Dovezi contrare ale sustineri acestui obscur autor

Sunt numeroase dovezi contrare celor scrise de acest autor obscur si rau intentionat,sustineri care nu sunt noi,si au fost vehiculate cu sute de ani in urma,mai ales de evrei.Noul Testament contine mii de referinte despre Isus Hristos. Unele dintre acestea sunt datate din perioada scrierii Evangheliilor.De asemenea insasi Flavius Iosefus-citat de autor,sustine existenta lui Isus Cristos,dar si Iulius Africanus,Tacitus, Lucian din Samosata ,Mara Bar-Serapion,Talmudul babilonian (Sanhedrinul 43a) ,Plinius cel Tanăr, in Scrisorile 10:96,etc.scriu de existenta lui Isus Cristos.

Se pare ca la moartea sa Isus avea 1000 discipoli. Nu mai

..mult. Si nu era singurul. Existau multi, fiecare cu discipolii lui. Uneori chiar se intreceau intre ei. Marele noroc al crestinismului a fost Constantin cel Mare, care a facut-o religie de stat, a facut Biblia, etc. Asa a evoluat pana in zilele noastre.

Dar cum zicea cineva pe aici " Totul e Credinta! Daca Crezi n-ai nevoie de probe!"

Asa faci cand cauti celebritatea cu orice pret....

Atunci cand nu ai niciun fel de scrupul si vrei celebritatea cu orice pret, te apuci sa scri o carte in care faci o afirmatie socanta despre o personalitate arhicunoscuta.... Insa obtii o notorietate negativa....

Explicatii exista

1. Atunci nu exista nici telegraf, nici telefon, nici televiziune sau Internet. Informatiile nu aveau cum sa circule atunci. De Iisus au scris cativa martori care au fost acolo, in Iudeea, nu aveau cum sa scrie scriitori sau istorici din alte parti. de ce nu cerceteaza acest Paulkovich ce au scris istoricii de la inceputul mileniului intai despre japonezi sau chinezi? Evident ca nu au scris nimic pentru ca nu stiau si aveau cum sa afle despre japonezi si chinezi.
2. Curentul religios crestin era interzis in acele timpuri. Chiar daca s-a auzit de el, probabil multi nu au scris pentru ca le-a fost teama sau lucrarile lor nu ar fi fost acceptate de conducatorii de atunci.

Este un lucru evident

"Religia a apărut intr-o perioadă in care strămoșii noștri se confruntau cu nenumărate probleme, cea mai importantă dintre ele fiind supraviețuirea de zi cu zi. Credințele supranaturale i-au ajutat să depășească problemele și le-au oferit o explicație a mediului din jurul lor. Insă pe măsură ce oamenii de rand au ajuns să se bucure de un mod de viață decent, de o relativ stabilă siguranță a sănătății și a finanțelor, astfel de credințe au intrat in declin. Noua tendință este de a inlocui religia formală cu divertismentul și cu sportul. Chiar și rețelele de socializare, așa cum este Facebook, distrug religia, pentru că ele sunt capabile să răspundă angoaselor narcisiste moderne pentru care religia nu are un răspuns clar", susține Nigel Barber.
Printre țările cu cel mai mare număr de atei se numără țările scandinave ( 85% in Suedia, 80% in Danemarca, 72% in Norvegia și 60% in Finlanda), Vietnam (cu 81% din totalul populației) și Japonia (cu 65%). In Franța și Germania, procentul ateilor a crescut in ultimele decenii de la 14-17% la 44%, respectiv 42%.

Biserica Sfantului Mormant!

Uite dovada, una dintre ele ...!
http://www.youtube.com/watch?v=jXzpegqXchM

 

Hopa!

Imediat au sarit clericii ca sa-si apere jobul(gras!.Numai prostii si neinstruitii va mai cred,mincinosilor!Si, pentru stiinta voastra , ateismul a aparut cu mult inainte de comunism!Dar, ca si voi comunistii a vrut sa IMPUNA ateismul, asa cum BOR prin voi, vrea sa impuna credinta intr-un dumnezeu iluzoriu, falsificand chiar istoria!

permite-mi sa te completez:

ateismul nu este numai mai vechi decat comunismul.
ateismul s-a nascut odata cu omenirea.
ABSOLUT TOTI OAMENII, de la prea-suparator de fericitul daniel pana la oricare ateu, s-au nascut atei.
comunismul n-a promovat real ateismul, fiindca comunismul este o religie in sine: promite fericirea pe pamant, spre deosebire de religiile mai vechi, care promit fericirea in ceruri.

Avem dovezi puternice...

Numnai simpla enuntare ca sunt dovezi pentru ca asa mi-a spus bunica cand incepusem sa invat sa merg pe piciorele mele nu cred ca sunt argumente de oameni normali.
Ce dovezi,poate ca sunt fabricate dovezile,dar NU eu nu ADMIT ca sunt fabricate,nascocite,pentru inculti si creduli,eu stiu ca sunt dovezi,ca asa vreu eu,NA.
Si in fond nu trebuie sa-si faca vile ultra mobilate,sa-si cumpere masini scumpe,sa aiba conturi cu multe zerouri,sa-si faca concediile in locuri exotice,sa traisca ca nababii popii carora le sarut mana si le dau din agoniseala muncii mele?
Ce dovezi mai vreau,nu am popii ca dovezi clare ca sunt destept.

Masoneria si Iluminatii, mereu au vrut sa-L elimine pe Dumnezeu

http://www.cocoon.ro/?p=2742 - Masoneria si Iluminatii mereu au vrut sa stearga orice urma a lui Iisus, mereu ei nu gasesc nimic, desi altii gasesc. Foarte interesant nu ?

 

Si tot pentru clerici!

De ce ar fi neaparat nevoie ca omul sa creda intr-o divinitate , oricare ar fi ea? Va asigur ca printre atei si liber cugatatori, procentul celor corecti este mult mai mare decat in randul credinciosilor care asteapta mereu sa-i ierte dumnezeu pentru toate relele facute.

Ei, na!!!

...americani au văzut ca nu pot lichida pe Allah si au inceput sa atace creștinismul!!! Tipic american!!! Nu degeaba au simbolul masoneriei pe dolar!!! La ei se impușca in scoli, metrouri si in case si vor sa aducă ''pacea´´ in lume!

 

nu prea inteleg partea cu simbolul masoneriei...

nu poti fi membru al unei loji masonice daca nu crezi in dumnezeu.

Cine crede, crede, cine nu, nu!

Ce legatura are istoria cu misticismul?

Mda...

....al unui ''Dumnezeu´´ pe care masonii il considera un profet, nu Dumnezeu in sine! De ce nu te documentezi sa vezi părerea Bisericii fata de masonerie si relația ei cu iudaismul? Poate o sa spui ca x,y sau z este mason , dar eu am spus opinia Bisericii nu a unei persoane....

Dar despre existenta lui Moise,

exista dovezi? Mai, dar ce preocupati sunt unii sa demonstreze ca Iisus nu a existat. De ce oare?

C.S. Lewis ,in "Mere Christianity", ("Crestinismul redus la esente" in versiunea romaneasca) afirma ca iudeii neaga existenta lui Iisus (ca Fiu al lui Dumnezeu - Messia), pentru ca altfel si-ar pierde calitatea de popor ales. Messia "alege" sa vina in sanul poporului lui Israel iar din momentul sosiri Lui conditia de popor ales si-ar pierde sensul. O astfel de recunoastere le-ar aduce pierderi pe foarte multe planuri.

Dar iudeii nu s-au limitat doar la negarea existentei lui Iisus; au schimbat complet sensul originar al sintagmei de 'popor ales". Dumnezeu a ALES sa-si trimita Fiul in mijlocul celui mai degradat/depravat/viciat popor pentru a-l salva din ghiara lui Lucifer. Vedem astazi ca referirea la poporul ales imbraca o nuanta pozitiva, superioara, aproape mistica! Prin doua artificii, (nerecunoasterea lui Iisus si rasturnarea de sens a ideii de "popor ales'), iudeii urmaresc doar obtinerea de avantaje materiale, politice, sociale. Dar religia crestina le incurca planurile si prin faptul ca mentine viu si nealterat pacatul condamnarii si rastignirii lui Cristos. Din cauza asta ei cauta prin tot felul de mijloace, s-o distruga. La temelia crestinismului s-a sapat mereu, prin tot felul de forme. De fiecare data fara succes. In ultimii ani asistam la o schimbare de abordare a luptei anticrestine. Cazul prezentat in articolul de fond este edificator in acest sens: se urmareste negarea totala a existentei lui Iisus atat ca om cat si ca Messia. Vor reusi oare vreodata sa ne coverteasca la islam? In niciun caz si asta pt ca Dumnezeu exista si E Tatal Nostru!

 

Pai tot popor ''ales´´ a ramas....

... de americani!!!

m-ai zapacit complet :-))

''....al unui ''Dumnezeu´´ pe care masonii il considera un profet, nu Dumnezeu in sine!''
tu spui ca dumnezeu e profetul lui dumnezeu!
pai nu poti avea profet fara dumnezeu!!!
a cui mai este atunci profetul, il bagi in somaj, il recalifici??? :-))) :-))) :-)))
parerea gastii in masini de lux despre masonerie si despre relatia ei cu credinta poporului lui isus si a apostolilor sai are putina relevanta, atata vreme cat nu renunta la argumentul ''in cerc'':
''dumnezeu exista fiindca asa scrie-n biblie,
biblia are dreptate fiindca vine de la dumnezeu''

Oare de ce iudeii din actualul Israel neaga existenta

lui Iisus? Le e frica sa recunoasca Biblia, adica Noul Testament?

Da de unde....

....il așteaptă pe ''Mesia´´ lor!!! Nu degeaba ii numește Biblia ''neam indărătnic´´ sau ii mustra ''pe Mine nu m-ați primit, dar va veni altul in numele Meu si il veți primi´´...

Primele mărturii istorice sunt ale lui Iosif Flavius

Iosif Flavius este istoricul care da primele marturii extra-biblice despre Iisus Hristos. "Antichitati iudaice" este o lucrare vasta, terminata in anul 93, scrisa in 21 de volume, evenimentele descrise in aceasta intinzandu-se pana in primul an al domniei imparatului roman Domitian. In partea numita "Testamentul lui Flavius", autorul (Iosif Flavius) aminteste de trei ori de Iisus Hristos.

http://www.crestinortodox.ro/istoria-bisericii/istoria-bisericii-primele-trei-secole/iosif-flavius-124646.html

Dacă poporul ales de Dumnezeu ar fi fost unul, bland, supus, neincăpățanat, ascultător, astăzi noi nu mai existam pentru a primi mantuirea. Inchiderea poporului ales in neascultare este spre mantuirea cator mai mulți oameni cu putință.

"Fiindca Dumnezeu a inchis pe toti oamenii in neascultare, ca sa aiba indurare de toti." (Rom.11:32)

@20:47

mahomed nu era musulman, el numai a fondat credinta musulmana (mahomedana)
exact la fel, isus (in masura in care chiar a existat, nu vreau sa ma exprim, n-am destule argumente nici pro, nici contra) nu era crestin (era evreu) a fondat credinta numita crestinism.
cat despre atrocitati comise, haideti sa nu cadem in RIDICOL:
musulmanii mai trebuie sa traga din greu cateva sute de ani pana sa-i egaleze pe crestini!!!
mai exact, si-n ziua de azi crestinii ucid mult mai multi musulmani decat invers!

Autorul american (?!?!) Paulkovich (sic) scrie si el ceva.

Va primi premiul Stalin.

 

Oare Paulkovich asta nu e evreu?

si face doar jocul actualilor iudei din Israel?

Nu există documente istorice,nici despre Dumnezeu tatăl..dar..!!

Cine are nevoie de așa ceva..!?
De ce ar trebui să CRED..dacă ar exista dovezi.
Oare CREDINȚA,nu asta inseamnă..!?..Să crezi fără a putea dovedi.
De ce ar fi nevoie să cred* că există SOARE..cand toată Lumea il vede zi de zi...!.Oare nu aș fi un Cretin..!?
Dar cine poate aduce o DOVADĂ pur-materială,a existenței Inteligenței..!?..Putem dovedi existența CREIERULUI..dar inteligența..!?..o deducem.
Cu alte cuvinte..Nici *MINTEA* nu este vizibilă și totuși **CREDEM** că o avem..!
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

sa presupunem ca intradevar nu exista dovezi istorice

dar sa folosim putin logica de acum pentru intamplarile de atunci
intre nasterea lui Isus si transformarea crestinismului intr-o religie legala,statala au trecut peste 300 de ani
in acest timp crestini au fost cei mai persecutati oameni din Imperiul Roman,prigoana impotriva lor era foarte mare deoarce sfidau zei romani existenti
gandindu-ne la mistica din acei ani si la nivelul de cultura a oamenilor,fara sa existe minuni facute de Isus,religia crestina disparea sub teroare

O campanie foarte acerba in ultimii 10 ani

impotriva religiei.
Se fac documentare care se vor neutre, dar, evita sa spuna cateva amanunte foarte importante, si deci telespectatorul trage concluzii gresite, neavand toate datele prezentate cinstit.
Cum sa nu existe documente? Ca sa enumar numai una: Flavia, parca o chema, sotia unui general roman din Iudea, il descrie pe Isus intr-o scrisoare catre prietena sa din Roma. Sunt si alte documente pe care le-a studiat si Mel Gibson pentru a face filmul "Patimile lui Isus", a citit 9 ani pentru a face acel film.
Doar ca si aceasta stire este parte din aceeasi campanie de minciuni impotriva religiei si a crestinismului.
Inca o data, ziaristii romani dovedesc supunerea lor stapanilor ce le arunca niste frimituri.... iar ei se gudura ca niste maidanezi raiosi la aceste "cadouri"...

 

Minciuni!

Josephus scrie explicit despre Iisus. Si Eusebiu de Caesarea il citeaza din Razboaiele iudaice in secolul IV. De asemenea, exista raportul detaliat al guvernatorului Pilat catre imparatul Tiberius. Se mai stie iarasi ca Tiberius a cerut Senatului ca Iisus sa fie declarat zeu (nu s-a intimplat pentru ca imparatul a incalcat procedura legala).

"Savantul" Paulovici o fi citit numai operele "poporului ales", cenzurate ca si Biblia.

 

bai Ziare socante!

socante prin prostie

Dovezi istorice pentru un Dumnezeu vesnic!

" Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui" găsim Scriptură,dar sa vedem ce ne-a daruit ca dovada acest Dumnezeu al prezentului si nu numai al trecutului, al viitorului si nu numai al prezentului, prima dovada istorica este " Omul,Isus, pe care L-a randuit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a inviat din morti…", a doua dovada este Duhul Sfant "Si cand va veni El,Duhul Sfant, va dovedi lumea vinovată in ce priveste păcatul, neprihănirea si judecata, a treia dovada este Biserica, iar aceasta reiese din declaratia apostolului Pavel catre ucenicul sau Timotei "Dar, dacă voi zăbovi, să stii cum trebuie să te porti in Casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui Viu, Stalpul si Temelia adevărului."
aceste sunt nu numai dovezi istorice ci actuale si Dumnezeu se dovedeste in fiecare zi fata de noi prin aceste, ca nu-i departe de noi.

Isus Christos este dovada insusi si istorica si fizica si spirituala!

 

Daca Dumnezeu exista,

cu siguranta este atat de socat (ca sa folosesc un termen drag redactorilor ziarecom) de propria-i creatie, incat fuge bezmetic prin Univers de frica sa nu fie prins de oameni, ca stie cat de rai pot fi.

 

bai, Ziare, ati primit ceva covoare persane?

niste studenti au facut sapaturi arheologice si au ajuns la concluzii savante: romanii comunicau telefonic prin fir; ei, cum asa?-pai, am gasit un cablu. Altii, mai destepti: romanii foloseau telefonia fara fir; ei, cum asa?-pai, noi nu am gasit gasit niciun fir. Faceti legatura cu articolul.
In ce priveste cinstea si desteptaciunea celor de la Ziare.com puteti sa ma dati la "adreseaza insulte"

 

Critici tu, dar Ziare.com da toate felurile de stiri

nu ca altii gen antene, realitati etc. care dau doar stiri care le convin, intr-un singur sens!
E bine ca Ziare.com iti ofera informatii necenzurate din toate punctele de vedere!

@hotbrain7 Ha ha ha... asta a fost tare

Inca mai sunt oameni care cred asa ceva? Wake up. Esti in secolul XXI, nu mai crede nimeni asa ceva, doar naivii. TOATE informatiile sunt cenzurate si nimic, dar absolut nimic nu apare fara o aprobare. Ti se pare imposibil? Uite-te la cazul celor 1400 de fetitze albe violate in grup de musulmani intr-un mic orasel din Anglia, intre 2007 si 2013. Nici o publicatie nu are voie sa scrie ca sunt musulmani. De ce? Asta este adevarul. Daca erau romani cu siguranta scriau toate publicatiile ca sunt romani. Daca toate publicatiile nu scriu ca aia sunt musulmani, nu cumva exista o autoritate centrala care da aprobarile, care cenzureaza stirile?

Oricum, daca vrei sa ramai naiv, este ok pt mine, dar poti sa cercetezi singur, si vei ajunge la niste rezultate, atunci mai putem vorbi.

Ideea asta vine din zona jihadului

"Ziare", am fost oarecum de partea voastra ca fost ziarist, si nu v-am dat de gol de cate ori ati meritat-o; dar daca voi sunteti atata de nesimtiti incat sunteti in stare sa jigniti credinta unui ditamai poporul, atunci aflati ca ma tin de capul vostru. Vedeti ca VA PUT PICIOARELE

 

cu toata jena colega....

musulmanii n-au contestat niciodata existenta lui isus!!!!
ia-l pe cel mai fanatic jihad-ist si pune-l sa aleaga intre un crestin (sau evreu) si un ateu:
INTOTDEAUNA va alege crestinul (sau evreul)!!!!
e normal, toti si-au masacrat semenii in numele ACELUIASI zeu.(domine deus = zeu dominant, dumnezeu)
si ditamai poporul nostru sa se simta ofensat cand va considera ca-i mai important sa aiba canalizare-n scoli decat n biserici pe metrul patrat!!!!!

Islamul anulează dumnezeirea lui Hristos Domnul

Cu toata jena colega...
islamismul urăște pe Hristos și neamul iudeu din care Hristos Dumnezeu, și-a intrupat dumnezeirea, luand infățișarea omului, ca Fiul lui Dumnezeu, prin Maria, cea aleasă de El, cea mai curată și cinstită, pentru a-I sluji Domnului in lucrarea Sa de mantuire a o omului din robia păcatului.

Musulmanii și religia acestora, islamul este concepută de un om, un musulman, Mahomed. Ea se concentrează pe anularea dumnezeirii lui Iisus Hristos Dumnezeu. Ca orice dictatură, căci aceasta este in realitate, nu neagă in totalitate un adevăr, pe Iisus, ci doar dumnezeirea Sa. La fel cum a procedat și dictatura comunist satanistă, cu bisericile. Comuniștii nu au interzis biserica, nu le-a distrus in totalitate, nu le-a desființat, ci a săpat exact la rădăcina valorilor spirituale, preluand din ea doar cateva reguli de moralitate pe care le-au impus apoi in numele lor propriu prin dictatură.

Dictatura islamică, nu neagă existența unui Isus, dar ii neagă dumnezeirea, făcandu-L pe Dumnezeu un proroc. Pe Maria o recunoaște ca a fi mama lui Isus, dar mama unui proroc, un om ce vestește lumii pe Dumnezeu.

Islamul neagă dumnezeirea lui Hristos, numindu-L om. Practic islamul a fost conceput pentru a desființa creștinismul, decapitand dumnezeirea Celui care e Cel ce este.

Iisus Hristos este Dumnezeu.

El și-a dat viața pentru mantuirea oamenilor, in timp ce uzurpatorul lui Dumnezeu, Mahomed, este un om care ii inșeală pe musulmani și in numele lui propriu de om, ca și comuniștii, ii obligă prin legile islamului să ia viața altor oameni.

Jihadiștii urăsc Chipul lui Hristos Domnul și de aceea ii și vanează pe creștini mai ceva ca pe animale și nu de acum, ci de peste 1000 de ani. Ura față de iudei evident că este și mai veche. Citiți despre cei doi fii ai lui Avraam, Isaac născut prin incredințarea in promisiunea Domnului Dumnezeu și Ismail, născut prin neincredințare in Cuvantul lui Dumnezeu.

Deși Dumnezeu a avertizat, că cei doi fii, Isaac și Ismail, și urmașii, urmașilor lor, nu vor moșteni impreună, unul fiind ramura celor care se incred in promisiunea lui Dumnezeu, iar cealaltă exact opusul lor, oameni care se incred in oameni, ca cei care in numele omului Mohamed săvarșesc de secole și secole atrocități, orori.


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor