Elevul cu sindromul Down care a luat Bac-ul cu nota 7, in atentia autoritatilor
Social / rezultate Bacalaureat 2013
Cazul unui baiat care, in ciuda faptului ca sufera de sindromul Down, a promovat Bacalaureatul cu nota 7, a ajuns in atentia Inspectoratului Scolar din Cluj. Dupa ce povestea de viata a lui Mihai Moceanu a ajuns in presa nationala, autoritatile au decis, in sfarsit, sa plece urechea la spusele mamei sale. Mama tanarului s-a plans ca baiatul ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei rezultate Bacalaureat 2013 . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: rezultate Bacalaureat 2013.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - rezultate Bacalaureat 2013, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.