La multi ani, Romania! - Marian Bataiosu

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 13:41
2034 citiri
La multi ani, Romania! - Marian Bataiosu

Marian Bataiosu, autoproclamat lider al Partidului National Crestin, a declarat ca poporul roman este sfant, iar tara romaneasca este sfanta si spera ca la carma Romaniei sa vina numai oameni cu frica de Dumnezeu.

"Poporul roman este un popor sfant iar Romania este o tara sfanta, iar locul natiunii romane este in Imparatia lui Dumnezeu, nu intr-o uniune europeana totalitara anticrestina si antinationala.

Chiar daca viitorul economic se arata sumbru, iar norii negri ai razboiului se lasa peste omenire, cu ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Sale Preacurate, al Sfintilor si Puterilor ceresti vom trece cu bine peste toate incercarile si obstacolele vietii", a declarat Bataiosu, pentru Ziare.com.

Acesta le ureaza romanilor sanatate, putere de munca, fericire, intelepciune si sporire in credinta.

"Ii indemn sa nu-si piarda speranta intr-un viitor mai luminos, care va veni cu siguranta doar daca ne vom intoarce iarasi fata catre Dumnezeu cel Viu.

Poporul roman va trebui sa mai treaca prin alte incercari poate si mai dureroase pana ce va regasi Calea spre Patria Cereasca, pentru care credinciosii se roaga in Biserica: 'Precum in cer, asa si pe pamant'", a declarat Bataiosu.

Bataiosu adauga ca la carma statului roman trebuie "sa se faca simtita asistenta lui Hristos" si spera ca la conducerea tarii sa vina "romani cu frica lui Dumnezeu", pentru a pune bazele statului national crestin.

"Desi unii intelectuali afirma ca scopul fundamental al politicii trebuie sa fie inlaturarea starii de saracie a romanilor, totusi la 'ce-i foloseste omului sa castige lumea intreaga, daca-si pierde sufletul'?

La ce-i foloseste romanului daca isi vinde sufletul fortelor antihristice pentru un hamburger si o Coca-Cola sau pentru un mic si o bere? Intai de toate trebuie sa ne ingrijim de mantuirea noastra ca neam, apoi sa ne gandim la bunastarea si prosperitatea noastra nationala", spune acesta.

Au trecut 93 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918, dar si aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului poezia: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com realizeaza un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie in care personalitati publice, dar si simpli cetateni vor spune ce ii doresc tarii lor.

L.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Bataiosu, #La multi ani Romania, #1 decembrie , #romani
Comentarii
Poza natatorul
natatorul
rank 1