La multi ani, Romania! - prof. Florian Colceag

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 15:41
3007 citiri
La multi ani, Romania! - prof. Florian Colceag

Au trecut aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului una dintre cele mai emotionante si mai indragite poezii: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com deschide un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie in care personalitati publice vor spune ce ii doresc tarii lor. "Sa le vina mintea cea de pe urma", le ureaza romanilor profesorul Florian Colceag.

"Ii doresc Romaniei sa isi foloseasca potentialele pe care le are, ale tuturor celor care pot aduce o valoare adaugata semnificativa, care sa ajute la iesirea din situatia critica in care se afla Romania in momentul actual.

Iar romanilor le doresc in primul rand sa le vina mintea cea de pe urma, stiti ca este proverbial.

Sa nu uite ca trebuie sa lase o tara pe care sa o poata folosi si copiii lor si nepotii lor si copiii nepotilor lor si asa mai departe.

Daca noi continuam sa utilizam tara asta la modul la care am facut-o pana acum, jefuind-o, consumand-o, distrugand-o, terminand-o, fara sa adaugam nimic, fara sa dezvoltam nimic, facem o crima la adresa viitorului.

Noi nu putem sa ne amanetam viitorul. Le urez romanilor, tuturor romanilor, sa inteleaga ca absolut tot ce fac acum, in prezent, inseamna amanetarea viitorului, daca Romania nu merge spre dezvoltare", a declarat Florian Colceag.

TV Ziare.com: Romania are de doua ori mai multi copii supradotati ca media globala

Profesorul de matematica Florian Colceag este presedintele IRSCA Gifted Education. El se ocupa de aproape doua decenii de evolutia copiilor supradotati din Romania.

Despre reforma lui Funeriu si performanta in educatie, cu doi dascali de aur (I)

Peste 60 de medalii de aur stralucesc in panoplia Romaniei datorita abnegatiei, daruirii si profesionalismului de care da dovada zi de zi profesorul Florian Colceag.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ziua nationala, #Florian Colceag, #copii romani supradotati , #romani