Problemele romanilor la 20, 30 si 40 de ani, conform Google

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 11:43
7590 citiri
Problemele romanilor la 20, 30 si 40 de ani, conform Google

Datorita motorului de cautare Google putem vedea care sunt preocuparile si problemele romanilor, pe categorii de varsta. Astfel aflam ca intreaga viata romanii se preocupa de viata sexuala si de bani.

Aplicand aceeasi tehnica de cautare in Google, asa cum s-a descoperit ca "romanii sunt... tigani, prosti si paduchiosi", putem sa vedem care sunt preocuparile romanilor, pe categorii de varsta.

Putem avea incredere in aceste rezultate?

Da! Google a ajuns sa fie un motor de cautare foarte important in lumea intreaga, de asemenea cel mai utilizat si in Romania. De fiecare data cand cineva doreste sa gaseasca o informatie pe Internet se adreseaza site-ului Google pentru a-l intreba sau a-i sugera ceea ce cauta. Google afiseaza rezultatele obtinute in ordinea importantei paginilor web gasite.

Insa, Google face si cateva recomandari la cautarea unui cuvant sau a unor cuvinte. Aceste recomandari sunt, de asemenea, afisate in ordinea importantei lor. Adica, cu cat sunt mai multi utilizatori care cauta un anumit grup de guvinte, Google le va afisa ca fiind recomandate cu prioritate. Astfel ne dam seama ca, primele recomandari facute sunt si cele mai cautate, respectiv sunt preocuparile sau informatiile pe care utilizatorii doresc sa le afle.

Rezultatele testului de preocupare a romanilor

In acest scop am dorit sa aflam preocuparile romanilor, conform rezultatele oferite de Google, pe categorii de varsta, pentru 15, 20, 30 si 40 de ani.

15 ani. La aceasta varsta tineri si tinerele noastre sunt preocupate in primul rand de virginitate, urmata de lipsa unei prietene si dorinta de a incepe viata sexuala. Alte preocupari ale tineretului din ziua de astazi sunt: dorinta de a se angaja, de a face bani, dar si o preocupare de sanatate - celulita. La o varsta relativ precoce, foarte multe tinere din Romania sunt preocupate de faptul ca ar putea fi gravide.

Rezultatul: Tinerii din ziua de astazi se preocupa in primul rand pentru viata sexuala si pentru bani.

20 de ani. Cei care au trecut deja de perioada adolescentei sunt preocupati, in primul rand, ca inca nu stiu cum sa sarute si ca deocamdata sun virgini. Alte preocupari ale varstei sunt ca nu au inca o prietena sau un prieten. Foarte multi tineri din Romania "au 20 de ani si sincer nu le este bine".

Rezultatul: Probleme de natura sexuala si lipsa unui partener continua sa fie o preocupare si la aceasta varsta.

30 de ani. Am ajuns la o varsta la care ar trebui sa gasim o familie fericita, casatorita de cativa ani si cu copii. Insa preocuparea romanilor la aceasta varsta continua sa fie, la barbati, virginitatea, iar la femei lipsa unui partener.

Rezultatul: Problemele de ordin sexual si lipsa unui partener in viata sunt primele preocupari ale romanilor in mai mult din jumatate din viata lor de pana acum.

40 de ani. Este clar ca la 40 de ani multi pot spune ca "au trecut prin viata" si au invatat multe. Nu de aceeasi parere este si Google care ne sugereaza cea mai cautata varianta pentru aceasta varsta - "sunt virgin".

Rezultatul: Viata sexuala nu este chiar asa precum se vede. Problema virginitatii la baieti si barbati este pe primul loc in viata lor. Incepand de la 15 ani pana la 40 de ani virginitatea continua sa fie principala preocupare personala a romanilor.

Dupa 50 de ani, romanii nu-l mai intreaba nimic pe Google.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...