Romania, tara lui Dracula infestata de caini vagabonzi - Forbes

Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 16:59
4229 citiri
Romania, tara lui Dracula infestata de caini vagabonzi - Forbes

Prestigioasa publicatie economica Forbes ii face Romaniei o caracterizare in care aminteste de numerosii caini vagabonzi din tara, de faptul ca avem cel mai scazut nivel al veniturilor pe cap de locuitor si ca suntem tara in care se gaseste Copsa Mica-unul dintre cele mai poluate orase din lume.

Editorul Michael Noer l-a trimis pe reporterul Jon Bruner in ceea ce a numit amuzat un "tur magic" in Romania, scopul fiind acela de a testa laptopuri si alte dispozitive electronice in conditii cat mai grele, conform blogului sau, gazduit de editia online a revistei Forbes.

"Am ales Bucurestiul pur si simplu din cauza ca era cel mai indepartat loc in care as fi putut sa-l trimit pe Jon pentru cea mai mica suma de bani. Faptul ca Romania are o temperatura media de minus 20 de grade, cel mai mic nivel de venituri din Uniunea Europeana si tara lui Dracula si a orasului Copsa Mica, unul dintre cele mai poluate orase din lume nici nu mi-a trecut prin mine", scrie Noer.

Editorul Forbes aminteste si de haitele de caini vagabonzi care populeaza Bucurestiul si aminteste de japonezul ucis de un asemenea animal.

"Se pare ca Bucurestiul este infestat cu ceva in jurul a 100.000 de caini vagabonzi pe jumatate morti de foame. Si nu sunt tipul de "catei draguti" pe care ii poti cumpara cu un os sau doua. Sunt o problema suficient de serioasa ca Deparamentul de Stat al SUA listeaza cainii hoinari la "Circumstante speciale" in pagina sa pentru calatoriile in Romania", scrie Noer.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
PSD_Erie
rank 1
Toarasi, vorba lu Ion Creanga, io sunt prost, da cand vad cum scrie astia de la ziare.com titlu la articole, incep sa prind curaj! Pai baaaaa, toarsu Lumezeanu, cainii nu ifesteaza baaa! Cainii ne ivadeaza, daca nu va faceti Asociate de Hingheri ca noi!