Tu ce-ti doresti cel mai mult in viata? - Sondaj Ziare.com

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 08:45
6815 citiri
Tu ce-ti doresti cel mai mult in viata? - Sondaj Ziare.com

Oamenii sunt de multe ori prea ocupati pentru a-si indeplini toate dorintele in timpul vietii, dar multi dintre ei isi fac o lista a lucrurilor pe care si le-ar dori si spera ca, de-a lungul timpului, sa mai ajunga sa bifeze cate unul.

Printre cele mai arzatoare dorinte ale oamenilor se numara cea de a deveni milionar, de a vedea aurorele boreale, piramidele din Egipt sau Marele Zid chinezesc, arata un sondaj realizat de Helly Hansen, pe 2.000 de adulti, citat de Daily Mail.

In topul 50 al lucrurilor pe care si oamenii si le-ar dori, se afla si vizitarea celor sapte minuni ale lumii moderne, plecarea intr-un safari sau inotul alaturi de delfini.

Din pacate, cercetatorii au descoperit ca, de cele mai multe ori, oamenii ajung sa-si vada indeplinite cel mult cinci dorinte, pe tot parcursul vietii.

Multi spun ca nu au timp suficient pentru a avea asemenea experiente, in timp ce altii recunosc ca nu sunt in forma sau nu sunt prea aventurosi ori le este prea frica pentru a nu se rani.

A deveni milionar, a calatori prin lume, a vedea aurorele boreale, a vizita Marele Zid chinezesc si a nu avea credite sunt primele cinci dorinte pe lista viselor oamenilor.

Printre cele mai surprinzatoare dorinte se numara acelea de a scrie un roman, de a vorbi o limba straina sau de a participa la un maraton.

Mai mult de o treime din persoanele chestionate nu au suficient timp pentru a-si realiza ambitiile, in timp ce 20% sunt ingrijorate in privinta unor eventuale rani pe care le-ar putea suferi in timpul unor aventuri.

Pentru a verifica daca rezultatele studiului pot fi aplicate si in cazul romanilor, iti propunem urmatorul sondaj, care include cele mai votate variante de raspuns, la nivel international, plus niste variante cu specific romanesc.

Ai mai fi trecut ceva pe lista? Posteaza un comentariu, pentru a impartasi cu cititorii Ziare.com cele mai arzatoare dorinte ale tale.

Citeste si:
O hotărâre a Parlamentului privind starea de alertă, declarată neconstituţională de CCR
O hotărâre a Parlamentului privind starea de alertă, declarată neconstituţională de CCR
Curtea Constituţională a admis miercuri, 20 octombrie, cu unanimitate de voturi, o sesizare formulată de 50 de parlamentari - deputaţi neafiliaţi şi membri AUR şi PSD, privind...
Rareș Bogdan, fotografiat alături de fugarul Cristian Rizea. Fostul deputat PSD și-a anunțat candidatura la primăria orașului Bălți VIDEO
Rareș Bogdan, fotografiat alături de fugarul Cristian Rizea. Fostul deputat PSD și-a anunțat candidatura la primăria orașului Bălți VIDEO
Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit în Republica Moldova pentru a se sustrage unei pedepse primite în România de 4 ani și 8 luni de închisoare, a publicat miercuri, 20 octombrie, o...
Sursa: Ziare.com