Elena Udrea da aproape 100.000 euro pentru petrecerile de 1 Mai

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 22:59
1870 citiri
Elena Udrea da aproape 100.000 euro pentru petrecerile de 1 Mai
Foto:Arhiva

In statiunea Neptun vor fi organizate mai multe evenimente in perioada 30 aprilie - 1 mai 2010, costurile aferente organizarii ridicandu-se la 79.946 euro fara TVA (peste 95.000 euro in total).

Firma organizatoare este Paradigma Group, au anuntat reprezentantii Ministerului Dezvoltarii si Turismului (MDTR), scrie Evenimentul Zilei online.

"Din studiile pe care le-am facut in anii trecuti, a reiesit ca pe litoral de 1 Mai merg tinerii intre 18 si 34 de ani dornici de turismul activ si de turism cu foarte mult agrement, cu foarte multa distractie", a declarat marti ministrul de resort, Elena Udrea, citata de Newsin.

"Pentru zilele de 30 aprilie, 1 si 2 mai, deja locurile scoase la vanzare au fost cumparate. Mamaia este statiunea cu 90% grad de ocupare, dar s-au rezervat locuri de cazare si in Costinesti si Vama Veche. Totodata, turistii vor merge si in Neptun, acolo unde MDRT si-a concentrat actiunile in acest an, fata de anul trecut, cand aceste actiuni au fost organizate in Mamaia", a adaugat aceasta.

Cum se vor distra turistii?

Astfel, turistii care vor ajunge in statiunea Neptun vor putea viziona filme sau vor putea dansa pe ritmuri mixate de DJ cunoscuti. De asemenea, vor putea fi efectuate plimbari cu Bricul Mircea.

Administratorii de pensiuni se plang ca cei mai multi turisti aleg sa petreaca minivacanta de 1 Mai in unitatile de cazare din Mamaia, in detrimentul zonelor sudice ale litoralului romanesc.

Ce gasim pe litoralul romanesc de 1 Mai

Pe de alta parte, tinerii pot beneficia de reduceri, daca vor alege sa mearga la mare cu trenul. Oferta Trenurile Tineretului se adreseaza tinerilor si grupurilor de tineri sub 26 de ani si presupune reduceri tarifare de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren la clasa a 2-a. Tariful de rezervare a locului (2,4 lei ) se achita integral.

De asemenea, grupurile formate din minim 10 si maxim 50 de persoane vor putea cumpara bilete mai ieftine cu 20-30%. Reducerea se va aplica pentru tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren, la clasa a 2-a.

Vanghelie despre 1 Mai: Vom veni cu o formula, o surpriza, o sa va placa sigur

In plus, CFR Calatori a anuntat printr-un comunicat de presa ca introduce inca doua trenuri spre litoral, care vor circula pe relatia Galati - Faurei - Constanta, in perioada 29 aprilie - 2 mai 2010:

- trenul Accelerat 12872/-1 - Galati (plecare 05,50) - Faurei - Constanta (sosire 09,34)

- trenul Accelerat 12871/-2 - Constanta (plecare 17,10) - Faurei - Galati (sosire 21,30)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Neptun 1 mai, #evenimente litoral intai mai, #cheltuieli Neptun 1 mai , #sarbatoare