Parada de 1 Decembrie s-a lasat cu sanctiuni la Jandarmerie

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 20:59
5007 citiri
Parada de 1 Decembrie s-a lasat cu sanctiuni la Jandarmerie

Seful Jandarmeriei Capitalei, generalul de brigada Eugen Meran, a fost atentionat, iar maiorul Claudiu Gogu, sef de serviciu in cadrul aceleiasi structuri, a fost demis, in urma verificarilor interne privind modul de actiune din 1 Decembrie, informeaza Jandarmeria Romana.

"In urma aspectelor semnalate de catre o parte a mass-media, in legatura cu modul de indeplinire a misiunilor de asigurare a ordinii si linistii publice, de catre anumite efective ale Jandarmeriei, cu ocazia zilei de 1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, la nivelul institutiei noastre a fost demarata o verificare interna, referitoare la modul de actiune a personalului implicat, in urma careia au fost luate urmatoarele masuri: atentionarea domnului general de brigada dr. Eugen Meran, directorul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti; schimbarea din functie a domnului maior Claudiu Gogu, sef serviciu in cadrul aceleiasi structuri", se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

Sambata, dupa parada de la Arcul de Triumf, Jandarmeria Capitalei a anuntat ca cinci persoane venite sa asiste la eveniment au fost duse la Politie, pentru verificari, dupa ce asupra lor au fost gasite mai multe bannere si pliante cu mesaje impotriva fortelor de ordine.

Dupa 1 Decembrie, in presa au aparut informatii potrivit carora, la parada din Capitala, in multime ar fi fost infiltrate persoane suspectate ca ar fi instigat oamenii veniti sa asiste la eveniment.

Citește și:
Fără sex, dar cu Diamante!
Fără sex, dar cu Diamante!
Știți care-i diferența dintre deputatul PSD Dan Tudorache „Diamante” și Aurel Bălășoiu? Că ultimul nu mai e membru PSD. Partidul l-a exclus cu celeritate, la numai câteva zile după ce...
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, liberalul...