Ziare.com

Ponta nu accepta lectii despre cum se creeaza locuri de munca

Luni, 02 Martie 2015, ora 12:32

   

Ponta nu accepta lectii despre cum se creeaza locuri de munca
Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa anuntarea ratei somajului de 6,5%, ca Guvernul "va continua sa ia toate masurile necesare cresterii numarului de noi locuri de munca" si a precizat ca nu vrea sa primeasca lectii in acest domeniu "de la cei care, cat timp au fost la guvernare sub formula PDL, au dus la concedierea a 700.000 de romani in 2 ani".

"6,5% - rata somajului a ajuns la minimul istoric din ultimii 5 ani! Guvernul pe care il conduc va continua sa ia toate masurile necesare cresterii numarului de noi locuri de munca in tara noastra.

Doar prin pachetul privind reforma fiscala estimam ca in 2016 vor fi create +325.000 mii (sic!) de noi locuri de munca. Tocmai de aceea, nu as vrea sa primim lectii in acest domeniu de la cei care, cat timp au fost la guvernare sub formula PDL, au dus la concedierea a 700.000 de romani in 2 ani!", a scris premierul Ponta, pe contul sau de Facebook.

Cea mai severa fractura intre generatii pe piata muncii: tinerii romani, lideri la somaj

Rata somajului in forma ajustata sezonier a fost de 6,5%, in ianuarie 2015, in scadere cu 0,1 puncte procentuale fata de luna anterioara si cu 0,5 puncte procentuale fata de nivelul inregistrat in luna ianuarie 2014, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Cati someri au fost in Romania anul trecut (Grafic)

Numarul somerilor (in varsta de 15-74 ani), estimat pentru luna ianuarie din anul curent, este de 607.000 persoane, in scadere fata de luna precedenta (609.000 persoane), cat si fata de aceeasi luna din anul precedent (648.000 persoane).

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2682 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Normal ca nu accepta fiindca el a creat un milion de job-uri

.

 

...

.. de aici de la Londra ii dau dreptate .. cu o medie de cateva sute de romani care "aterizeaza" zilnic pe Gatwick, Stansted, Luton or Heathrow, e normal ca statistica de "profil" sa-i ofere motive de lauda si "mandrie" patriotica .. inca nu se aude de vreun procent de repatriati sau de vreo cursa de avion goala la plecare, ca la venire se intorc mai mult de jumatate goale ! ..

Dar cine ar vrea sa-i dea lectiile astea lui Ponta? ...Cineee?

Nu ma faceti sa rad de luni..!!

si cu cei 325.000 in 2016, datorita reformei fiscale

uite cum creaza 2.000.000(!) de noi locuri de munca.

"Norocul" lui ca n-o sa se legifereze acest proiect de reforma fiscala si o sa dea vina pe cei care n-au fost de acord cu el.
Da' nu suntem obisnuiti cu promisiuni fara acoperire de vr'o 25 de ani?

Politicianisme!

!

 

Ponta nu accepta lectii despre cum se creeaza locuri de munca.

La ce i'ar servi aceste lectii lui Ponta?
Nu a putut el sa urmeze suficiente lectii pentru un doctorat cinstit, ce pretentii mai puteti avea de la un plagiator.
Stiti zicala: Nu este porst destul, daca nu este si fudul!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor