Ziare.com

Concurs pentru Centrul medical multifunctional din Petrila

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 00:08

   

Concurs pentru Centrul medical multifunctional din Petrila
Saptamana viitoare, cei care vor sa lucreze la viitorul centru de sanatate multifunctional din Petrila au ocazia sa se inscrie in concurs. Posturile sunt libere, iar activitatea centrului va demara, cel mai probabil, in a doua jumatate a lunii mai.

Centrul multifunctional de la Petrila va avea personal, medici si asistente in cel mai scurt timp. Au dat asigurari cei care administreaza fosta unitate medicala si care spun ca dupa ocuparea prin concurs a posturilor nu mai ramane decat ca pacientii sa vina la consultatii.

"In 4 mai a fost programat concursul pentru ocuparea posturilor vacante. Este vorba despre 10 posturi de asistente medicale, doua pentru infirmiere, doua pentru ingrijitoare si curatenie si unul de administrator", a declarat Emanuel Andronache, respinsabil centru.

Pacientii din Petrila trebuie sa stie ca aici pot apela la medici, doar pe timpul zilei si specializarile au fost aproape conturate. "Aici vor veni medici pentru fizioterapie, interne, chirurgie si tot aici va functiona si un cabinet de analize medicale. Aproape toate specializarile care au fost si la spital le vom avea acum la centrul medical, cu specificarea ca vom avea doar paturi de zi", a mai adaugat Emanuel Andronache.

Vechiul spital de la Petrila (foto) a fost inchis in baza unui ordin emis de ministrul Sanatatii, iar acum ar putea fi redeschis, cu deosebirea ca poacientii nu vor putea fi internati, dar vor avea acces la consultatii de specialitate.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1321 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor