Ziare.com

Ieseni batuti de femei, la Spitalul de Urgente

Luni, 29 Noiembrie 2010, ora 22:45

   

Ieseni batuti de femei, la Spitalul de Urgente
La Spitalul de Urgente "Sfantul Ioan" din Iasi ajunge in medie zilnic cate un barbat agresat de femei, unul dintre cele mai grave incidente fiind cazul unui pacient in varsta de 39 de ani internat luni cu plagi injunghiate.

Costel S. a fost adus de ambulanta in stare critica la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) de la Spitalul de Urgente Iasi, dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori la nivelul toracelui de sotia sa.

"Pacientul este o victima a unei agresiuni casnice, a fost adus in stare de soc si a necesitat inca din UPU resuscitare respiratorie, suport volemic si a fost dus imediat in sala de operatii a Clinicii de Urgente Chirurgicale.

O echipa formata din patru medici a incercat timp de mai multe ore sa rezolve multiplele leziuni si in prezent este internat la Clinica ATI-Traumatologie, iar prognosticul este rezervat datorita severitatii lezionale si a complicatiilor posibile", a declarat un medic de garda.

El a adaugat ca medicii au fost surprinsi de numarul mare de leziuni si de furia cu care a fost atacat barbatul.

"Pare incredibil ca este vorba de atacul unei femei. Barbatul are nevoie acum si de suport psihologic deoarece nu mai vrea sa revina la domiciliu. Politia a declansat o ancheta intrucat este vorba de o tentativa de omor. In ultima perioada, zilnic in fiecare garda cel putin un barbat ajunge la Spitalul de Urgente dupa agresarea de catre femei", a mai adaugat medicul de garda.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2030 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Doamnei coca catalin, cu consideratie.

Placuta surpriza, ca scurta scriere este facuta de o femeie. Aceasta prin extensie, inseamna ca ,,dramele,, noastre, ale barbatiilor, adevarat, ca nefinalizate la urgente medicale, sunt partial identificate, chiar de sexul slab. Cade si legenda cu moldovenciile, bune bucaterese, se pare ca ustensiile de bucatarie, mai nou, sunt utilizate in scopurii ofensive. toate cele de bine, cornel.

 

Maestre,

Atentie mare la cunostinte intamplatoare, mai ales dupa un spritz, doua.Daca o doamna te invita la ea acasa, verifica-i CNP-ul, daca e intr-adevar doamna acesta trebuie sa inceapa cu cifra 2. Daca la inceput are cifra 1 doamna te minte.
P.S. Pt evitarea durerii in caz de confuzie, poarta tot timpul asupra dumitale o cutiuza cu vaselina. Paza buna....


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor