Mos Craciun a mers in patru spitale bucurestene

Vineri, 24 Decembrie 2010, ora 09:37
1070 citiri
Mos Craciun a mers in patru spitale bucurestene
Foto: Cliniclowns

Mosul a venit mai devreme pentru micutii pacienti din patru spitale bucurestene.

Cu ajutorul Fundatiei Vodafone, reprezentantii CliniClowns Romania au organizat, joi, sarbatoarea Bradului de Craciun. In compania clovnilor, micutii pacienti au impodobit bradul de Craciun, au ascultat colinde cantate de grupul vocal Acapella si s-au bucurat de cadourile impartite de Mos Craciun.

"Craciunul este cea mai fumoasa sarbatoare pentru copii atunci cand o pot petrece alaturi de familie, in jurul bradului frumos impodobit, asteptandu-l pe Mos Craciun. Insa din pacate nu toti au sansa de a se bucura pe deplin de seara magica a cadourilor.

Pentru aceia pe care sarbatorile de iarna ii surprind pe patul de spital, CliniClowns Romania in parteneriat cu Fundatia Vodafone Romania a initiat un program dedicat acestei sarbatori: brad, cadouri si colinde pentru copii spitalizati", a declarat Ruxandra Martin, Marketing & PR Manager Fundatia CliniClowns Romania, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Campania "Brad, cadouri si colinde pentru micutii pacienti" s-a desfasurat in patru spitale bucurestene: Grigore Alexandrescu, Marie Curie, IOMC si Fundeni, 100 de copii primind daruri de la cele doua fundatii.

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Mos Craciun spital copii, #Cliniclowns clovni spitale , #spital