Un copil a murit la spital - fusese adus pentru o rana la picior (Video)

Luni, 16 August 2010, ora 13:29
4567 citiri
Un copil a murit la spital - fusese adus pentru o rana la picior (Video)

Un baietel in varsta de opt ani a murit, duminica dupa amiaza, la spitalul din Oltenita, dupa ce a fost internat pentru o plaga la picior.

Baietelul a fost adus vineri la spital, de unchiul si matusa lui, cu o plaga la genunchi. A fost tratat de medicul de garda, i-a recomandat un antibiotic pe care familia trebuia sa i-l admninistreze si a fost chemat duminica, din nou, pentru tratament, informeaza Realitatea TV.

Duminica, copilul a venit intr-o stare relativ buna la spital pentru acelasi tratament, a declarat Liana Petculescu, director interimar al Spitalului din Oltenita.

Rudele copilului le-au spus insa medicilor ca baietelul a vomat cu cateva ore inainte de a veni la spital.

"Medicul de garda i-a administrat o perfuzie, un tratament pentru varsaturi. Nu acuza dureri de burta, era lucid, i s-a facut tratament simptomatic al varsaturilor.

Evolutia lui parea favorabila, insa in jurul 16.15 acesta a intrat brusc in coma, chiar in timp ce medicul vorbea cu el. Cu toate eforturile medicilor, copilul a decedat la ora 17:30, cateva minute mai tarziu", a declarat la Realitatea TV, Liana Petculescu, director interimar al Spitalului din Oltenita.

Aceasta a mai afirmat ca s-au prelevat probe din toate organele copilului, iar rezultatele analizelor vor fi facute publice intr-o saptamana.

Rudele copilului de opt ani ii acuza insa pe medici de malpraxis. Un unchi al baiatului a declarat ca in momentul in care a fost adus la spital, copilului i s-a facut o doza dubla de ampicilina si inca o injectie.

Un copil a murit dupa ce a ajuns la spital cu mana rupta

In ultima vreme mai multi copii au murit din cauza unor banale operatii sau chiar din cauza unei injectii care nu a fost efectuata corespunzator.

Cel mai recent caz s-a petrecut la sfarsitul lunii mai, cand un copil de noua ani din Serbanesti, judetul Olt, a murit, dupa ce a ajuns la spital cu o mana rupta.

Baiatul a fost adus de parinti cu mana stanga rupta la Spitalul Judetean din Slatina. Timp de trei zile baiatul a ramas internat la Slatina, unde medicii i-au pus atele la mana, si i-au prescris numai Algocamin.

A fost externat, dar in drum spre casa, mama copilului a vazut ca mana a inceput sa se innegreasca. Parintii l-au dus la Spitalul de Urgenta, unde medicii au decis ca bratul baiatului trebuie amputat. Dupa operatie, a intrat in soc septic, iar medicii au decis sa-l duca la Bucuresti cu elicopterul. Pe drum insa baiatul a decedat.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#copil murit spital plaga, #copil Oltenita murit genunchi , #spital
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
majoritatea doctorilor romani competenti sunt in afara Romaniei pentru ca clasa politica nu-i poate vedea in fata ochilor ; cand politicianul roman are nevoie de doctor pleaca si se trateaza afara , in interior au ramas multi macelari