5 investiții pe care merită să le faci când lucrezi de acasă

Advertorial
Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 15:42
2781 citiri
5 investiții pe care merită să le faci când lucrezi de acasă
telemunca FOTO: piqsels.com

Lucrurile sunt puțin diferite în ultima perioadă de timp, iar aici suntem nevoiți să includem și munca de acasă. Chiar dacă este complicat uneori, pot fi găsite multe lucruri plăcute atunci când nu mai mergi la birou, în accepțiunea clasică a cuvântului. Pentru asta, vei avea nevoie de câteva amenajări speciale, astfel încât productivitatea ta să nu aibă de suferit, iar sentimentul general să fie unul care să iți ofere energie.

Atunci când vrei să reconfigurezi un birou în casa ta, se pot întâmpla două lucruri: fie vei subestima ce vei avea nevoie să cumperi, așa că vei fi în permanență într-o stare de provizorat, fie vei supraestima așa ca vei cumpăra toate lucrurile pe care le găsești în magazine, iar biroul tău va arăta ca un depozit.

Am pregătit o listă rapidă cu investițiile pe care chiar merită să le faci atunci când lucrezi de acasă, astfel încât la final, efectiv să nu mai ai răbdare până te apuci de lucru.

1. Laptop

Este un element crucial de care ai nevoie atunci când lucrezi de acasă. Adevărul este că poți improviza pentru toate celelalte lucruri din această listă, însă laptopul este sfânt. Doar așa te vei putea conecta și vei putea finaliza toate proiectele la care lucrezi. Poți găsi aici recomandarea noastră pentru un notebook care îndeplinește toate cerințele actuale: https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/filtre/tip-notebook-categorie-gaming/.

2. Birou

Sigur, îți poți instala laptopul pe orice suprafață plană din casă, chiar și pe masa din bucătărie. Dar adevărul este că nimic nu se compară cu propriul birou. Ai nevoie de un spațiu unde să știi că muncești, astfel încât viața profesională și cea personală să poate fi bine delimitate.

3. Scaun de birou

Și aici poți împrumuta orice scaun din casă. Te gândești că poți apela la o pernă moale care să îmbunătățească lucrurile, dar te înșeli. După minim 8 ore petrecute pe un scaun de masă, spatele tău îți va transmite un ultimatum. Ori va ceda în cel mai scurt timp ori cumperi un scaun ergonomic, care să-i ofere tot confortul necesar. Un scaun de calitate va oferi sprijin atât spatelui, dar și picioarelor și mâinilor. În acest fel, la finalul programului de birou nu vei fi înțepenit cu totul, ci te vei putea bucura de multe alte activități.

4. Lumini

Puțin probabil să dispui de o cameră separată în care să-ți instalezi biroul. Dacă, totuși, te numeri printre norocoși, vei avea nevoie de o lampă cu lumină puternică, care să nu îți obosească ochii. Dacă te afli în categoria celor care trebuie să își amenajeze biroul într-un colț al unei camere ce are deja o destinație precisă, cel mai convenabil este să apelezi la o lampă de birou cu braț, care poate fi poziționată în diverse variante. Aceasta este utilă nu doar pentru a evita durerile de cap și oboseala ochilor, dar și pentru a putea realiza meetinguri online de calitate.

5. Imprimantă multifuncțională

Totul este digital, așa este, dar nu știi când ai nevoie să trimiți un formular completat sau un contract semnat și ștampilat. O imprimantă multifuncțională este cea mai potrivită alegere, vei putea să te folosești de ea atât pentru a printa documente, dar și pentru a scana sau multiplica. În funcție de nevoile tale, poți alege dintre diferite modele de imprimantă care se diferențiază prin viteza de printare foi /minut, prin rezoluția oferită sau prin opțiunile printare alb-negru sau color. De asemenea, poți alege între o imprimantă cu cerneală sau una cu toner. În funcție de toate aceste caracteristici, bugetul necesar poate diferi, iar un detaliu pe care trebuie neapărat să îl iei în considerare se referă la prețurile consumabilelor.

Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
Răzvrătirea tinerilor care muncesc. „Trendul” prin care își arată dezgustul pentru societate și joburile prost plătite: în pijamale și papuci de casă la birou
Răzvrătirea tinerilor care muncesc. „Trendul” prin care își arată dezgustul pentru societate și joburile prost plătite: în pijamale și papuci de casă la birou
Există un nou trend, un tip de videoclip "pregătește-te cu mine" în China, în care tinerii prezintă ținute pentru muncă atipice. Tinerii din China își îmbracă pijamalele, papucii și...
#investitii, #lucrat de acasa, #lumini, #birou, #laptop, #imprimanta , #stiri sociale