Medicul estetician Adina Alberts anunta ca a avut COVID-19. Ce tratament a urmat si de ce a stat doar patru zile in izolare

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 08:16
8396 citiri
Medicul estetician Adina Alberts anunta ca a avut COVID-19. Ce tratament a urmat si de ce a stat doar patru zile in izolare
FOTO Facebook/Adina Alberts

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul estetician Adina Alberts anunta ca a fost depistata cu COVID-19, luand virusul in campania umanitara de testare gratuita pe care a desfasurat-o cateva saptamani.

"Pentru mine, infectia cu Sars-CoV-2 a fost ca o raceala obisnuita. N-am tusit, n-am facut febra. Mi-au curs nasul si ochii, am stranutat de sute de ori, am ragusit putin si mi-am pierdut pret de vreo 5-6 zile, partial gustul si total mirosul. Imediat ce mi-au aparut simptomele sugestive, evident ca m-am testat cu teste rapide antigen. Cand am vazut ca sunt pozitiva m-am autoizolat. Am stat in izolare doar 4 zile pentru ca testul s-a negativat foarte, foarte repede, si simptomele au disparut total. Repet. Nu am tusit deloc! Acum ma simt total refacuta si va spun, cu mana pe inima, ca pentru mine acest "COVID" a fost de fapt una dintre cele mai usoare "raceli" pe care le-am avut vreodata", a scris Adina Alberts, pe Facebook.

Sotia lui Viorel Catarama a mai aratat ca "este adevarat ca si-a pregatit organismul luni de zile pentru o posibila intalnire cu Sars-CoV-2", luand vitamine, iar in timpul "racelii" s-a tratat cu:

Azitromicina 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfectia bacteriana care apare, de regula, pe fondul scaderii imunitatii date de infectia virala);

Tamiflu 1 cp/zi;

Aspenter, 1 cp / zi;

Paracetamol si Nurofen, le-am alternat, 1 pastila la 6 ore, cate 2 pastile pe zi din fiecare;

Vitamina C si D;

Omeran 20 mg, 1 cp pe zi;

Probiotice;

Stodal; Sirop de muguri de pin si propolis;

Ceai de cimbrisor; Extract de muguri de coacaz negru;

Sinupret.

Potrivit Digi 24, in timpul pandemiei, Adina Alberts s-a facut remarcata dupa ce a distribuit diferite mesaje pe Facebook prin care contesta purtarea obligatorie a mastii, il lauda pe presedintele american Donald Trump pentru ideea de a injecta dezinfectant in sange si acuza "instaurarea pentru totdeauna a unei noi ordini mondiale".

Alegeri parlamentare 2020. Viorel Catarama: Am votat cu gandul la versurile Imnului National "'Viata-n libertate ori moarte!' striga toti!"

#Adina Alberts, #covid, #viorel catarama , #stiri sociale
Comentarii
Poza cartophil
cartophil
rank 5
Ce ne intereseaza ce spune aceasta nimeni, care traieste din banii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5