Ai probleme cu masina? Gasesti solutia la service Auto Network International

Advertorial
Marti, 13 Octombrie 2020, ora 12:38
4041 citiri
Ai probleme cu masina? Gasesti solutia la service Auto Network International

Verificarea uzurii articulatiei suspensie, bratelor bascula, amortizoare arcuri poate fi sesizata in momentul in care te deplasezi cu o viteza mica de 20-30 km/h, trebuind sa atingi puternic pedala de frana. In plus, poti conduce pe traseu cu diverse denivelari. Dupa ce ai facut cateva manevre si accelerare, poti determina starea amortizoarelor prin observarea leganarii corpului in timpul mersului. Privind in viitor, sa spunem ca exista si o metoda instrumentala de control, si anume, un agitator stationar. Pentru a face acest lucru, va trebui sa mergi la un service auto. Daca totul este in regula cu anvelopele si directia, atunci aceasta metoda poate evalua cu exactitate starea suspensiei. In ciuda faptului ca multi producatori auto sustin ca lovirea suspensiei nu inseamna intotdeauna o problema, de fapt, aceasta este inca o abatere de la norma, adica un motiv serios pentru a contacta un service auto, asa cum este service-ul Auto Network International, pentru a primi un verdict profesional.

Service auto Bucuresti - Identificare defectiuni

Daca au aparut suspiciuni in timpul unui control independent, recomandabil este sa contactezi un service auto Bucuresti pentru efectuarea unui diagnostic complet al sasiului, care va determina starea de sanatate a anumitor componente, cum ar fi articulatie suspensie, brate bascula, amortizoare arcuri. Mai mult decat atat, ar putea fi necesara inlocuirea acestora, si acest lucru nu trebuie amanat. De exemplu, daca pe corpul amortizorului sunt vizibile chiar si urme unice de lichid care curge in picaturi, acest lucru inseamna inlocuirea piesei. Iar daca in partea superioara a carcasei exista o ceata uniforma, acesta este un semn standard al utilizarii intensive. Daca de obicei conduci frecvent si mergi si cu viteza pe denivelari, praful de uleiul din treimea superioara a carcasei amortizorului nu este deloc un defect, dar lichidul vizibil este deja considerat un semn al unei defectiuni.

Schimba totul impreuna sau separat

Service auto Network International nu este niciodata inclinat sa argumenteze ca suspensia trebuie inlocuita imediat ca un ansamblu, impreuna cu parghiile sau arcurile, dar unele detalii necesita o atentie speciala. De exemplu, elemente precum articulatie suspensie, brate bascula, amortizoare arcuri, este recomandabil ca intotdeauna sa fie inlocuite la un service auto Bucuresti, deoarece sunt ieftine si eficiente din punct de vedere al protectiei preventive a sasiului. De exemplu, atunci cand bara de protectie este uzata, arcul si amortizorul experimenteaza sarcini de soc off-design. Acestea afecteaza negativ starea sasiului si a corpului masinii. Nu merita sa amani reparatia, deoarece, conducerea timp de cateva luni in acest stadiu, duce la deteriorarea ireversibila a pieselor aferente scumpe.

Sasiul vehiculului este proiectat astfel incat, soferul si pasagerii sa se simta confortabili in masina, asigurand in acelasi timp siguranta maxima a sofatului. Toate piesele si ansamblurile sale joaca un rol important in acest sens. Suspensiile din fata si din spate te ajuta sa faci fata drumurilor cu denivelari, gropilor si gaurilor din asfalt.Este important ca acestea sa aiba o capacitate energetica buna, sa fie fiabile si rezistente la uzura, iar daca sunt uzate sau deteriorate, inlocuirea piesei defectate trebuie sa se faca cat mai rapid posibil.

Diagnosticarea angrenajelor de rulare

Una dintre cele mai importante conditii de siguranta pentru un vehicul este starea buna a angrenajului sau de rulare. Acest lucru se datoreaza incarcarilor constante si diferentelor mari, ceea ce duce la uzura si deteriorarea elementelor sale cheie.

Prin urmare, este foarte important sa mergi la un service auto Bucuresti pentru diagnosticarea in timp util a echipamentului de rulare si, daca este necesar, sa fie inlocuite.

Orice problema isi gaseste rezolvarea la Autonetwork International, indiferent ca este vorba de schimb ambreiaj, schimb distributie, schimb elemente cutie de viteza, directie sau franare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#service auto probleme masina schimb ambreiaj , #stiri sociale