Alege servicii de curatenie din Bucuresti de top!

Advertorial
Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 15:05
3730 citiri
Alege servicii de curatenie din Bucuresti de top!

Indiferent de spatiul in care te afli, curatenia trebuie sa fie pe primul loc. Fie ca este vorba de domiciliul tau sau de locul de munca, nu trebuie sa existe niciun compromis atunci cand vine vorba de curatarea si igienizarea spatiului in care iti petreci timpul.

Cu toate acestea, trebuie sa recunosti ca, uneori, lipsa timpului, un program aglomerat si situatiile neprevazute care se ivesc pe parcursul saptamanii nu iti permit sa efectuezi in profunzime curatarea acestor locuri. Din fericire, exista solutii eficiente, care nu sunt foarte costisitoare. Cu ajutorul firmei Cleanas, poti avea parte de servicii de curatenie Bucuresti care vor lasa orice spatiu imaculat!

Cleanas are o experienta de peste un deceniu in domeniu si se bucura de recenzii favorabile din partea clientilor fideli pe care i-a castigat in acest timp. Daca vrei sa te bucuri de servicii de curatenie Bucuresti sau Ilfov, apeleaza cu incredere la Cleanas, o firma recunoscuta pentru profesionalismul si calitatea sa.

Ce servicii ai la dispozitie?

Cleanas ofera servicii de curatenie Bucuresti la cele mai inalte standarde. Indiferent de spatiul pe care doresti sa il igienizezi, aici vei gasi pachetul de servicii pe care il cauti. Mai mult, apeland numarul de telefon afisat pe site, te vei putea bucura de o reducere de pana la 25% pentru serviciile solicitate. Asadar, iata care sunt activitatile prestate de firma de curatenie Cleanas!

Curatenie la domiciliu. Echipa de experti Cleanas efectueaza curatenie in profunzime in apartamente, case, vile s.a.m.d.

Curatenie pentru birouri si firme. Stabileste alaturi de Cleanas un program regulat in cadrul caruia echipa sa se deplaseze la locul tau de munca si sa lase totul "luna".

Servicii de dezinfectare. Cleanas este o firma de dezinfectare de top, care isi poate da avizul pe unitatile dezinfectate. Daca vrei sa eviti orice risc de contaminare, apeleaza cu incredere la Cleanas!

Servicii de curatenie pentru institutii publice. Printre acestea se numara scolile, spitalele, sediile administrative, dar si scarile de bloc ori alte ansambluri rezidentiale.

Pest control - dezinsectie si deratizare. Nu doar ca ai parte de o gama de servicii profesionale, dar te bucuri de o garantie de 60 de zile pentru orice activitate inclusa in categoria de "Pest Control".

Iar asta nu e tot! In gama de servicii de curatenie Bucuresti sau Ilfov, Cleanas include si curatarea in profunzime a covoarelor, mochetelor si canapelelor, precum si a geamurilor, vitrinelor si a oricaror spatii doresti. Contacteaza echipa si descopera ofertele pe care Cleanas ti le pune la dispozitie!

Cum contactezi echipa Cleanas?

In cazul in care ai nevoie de unul sau de mai multe pachete de servicii dintre cele mentionate anterior si locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov, poti apela cu incredere la echipa de profesionisti de la Cleanas. Curatenia reprezinta sanatate, asa ca nu trebuie sa faci niciun compromis cand vine vorba de pastrarea unui spatiu curat si igienizat!

Daca vrei sa contactezi firma de curatenie Cleanas, este suficient sa apelezi sau sa trimiti un mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0723 330 602. In scurt timp, vei fi contactat de un reprezentant Cleanas, alaturi de care vei stabili un program de lucru si un plan tarifar adaptat nevoilor tale pentru servicii de curatenie in Bucuresti.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#servicii curatenie , #stiri sociale