ANUNȚ DE PARTICIPARE LA PROCEDURA COMPETITIVĂ pentru atribuirea contractului de furnizare hrană

Comunicat de presa
Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 14:31
2751 citiri
ANUNȚ DE PARTICIPARE LA PROCEDURA COMPETITIVĂ pentru atribuirea contractului de furnizare hrană

ANUNȚ DE PARTICIPARE LA PROCEDURA COMPETITIVĂ pentru atribuirea contractului de furnizare hrană pentru participanți în cadrul proiectului “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”

ASOCIAȚIA PROFESIONALĂ NEGUVERNAMENTALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ASSOC cu sediul în Baia Mare, str. Lascăr Pană, nr. 3, județ Maramureș, vă invită să participați la atribuirea prin procedura competitivă a contractului de furnizare hrană pentru participanți (COD CPV 15000000-8 - Alimente, băuturi, tutun și produse conexe) în conformitate cu cerințele incluse în documentația de achiziție, în cadrul proiectului cu titlul “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților” POCU/726/6/12/134995.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de achiziție: procedura competitivă în conformitate cu prevederile capitolului 5 din cadrul Ordinului Ministrului Fondurilor Europene nr. 1284/2016 privind aprobarea Procedurii competitive aplicabile solicitanților/beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanțate din fonduri europene, cu modificările și completările ulterioare.

Sursa de finanțare: Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Componenta 1 “Creșterea nivelului de calificare al angajaților prin programe de formare continuă corelate cu nevoile pieței muncii - Regiuni mai puțin dezvoltate”, Axa Prioritară nr. 6 - Educație și competențe, Obiectiv specific 6.12 - Creșterea participării la programele de formare profesională continuă, cu accent pe acei adulți, cu un nivel scăzut de calificare și persoanele cu vârsta de peste 40 ani, din zone rurale defavorizate, inclusiv prin recunoașterea și certificarea rezultatelor învățării dobândite în contexte non-formale și informale.

INFORMAȚII DESPRE PROCEDURĂ

Tip contract: contract de furnizare

Denumire contract: furnizare hrană pentru participanți

Obiectul contractului: furnizare pachete de hrană pentru participanții certificați ca urmare a programelor de formare în cadrul proiectului cu titlul “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”, POCU/726/6/12/134995.

Specificații: furnizarea unei cantități maxime de 660 pachete de hrană pentru participanții certificați ca urmare a programelor de formare, cu specificațiile tehnice menționate în Documentația de achiziție nr. 4594 din data de 05.11.2021 care este publicată pe site-ul https://beneficiar.fonduri-ue.ro, rubrica anunțuri.

Durată contract: de la semnarea contractului până la data de 28.02.2023 (pe toată perioada de implementare a proiectului “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților”, POCU/726/6/12/134995).

Divizare pe loturi: Nu.

Oferte parțiale sau alternative: Nu.

Valoarea estimată totală: 212.940 lei fără TVA.

Suma alocată pentru furnizarea hranei este de maxim 322,636 lei/ 1 pachet hrană pe participant certificat.

Prețul unitar este ferm și nu poate fi modificat pe toată perioada de valabilitate a ofertei și a contractului de furnizare. Nu constituie o obligație a beneficiarului de a comanda întreaga cantitate de pachete de hrană și nici de a comanda un număr minim sau maxim de pachete/1 comandă cu livrare în locațiile din regiunea de implementare Nord Vest, aceasta putând varia în funcție de numărul de persoane certificate ca urmare a programelor de formare. Se vor deconta doar pachetele de hrană comandate și recepționate de beneficiar.

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut.

Locul de livrare al produselor: Una sau mai multe locații din Regiunea de implementare NV, județele Maramureș, Satu Mare, Bistrița Năsăud, Sălaj, Cluj, Bihor, care se vor comunica ulterior semnării contractului, prin comandă, în funcție de locația în care s-au desfășurat programele de formare.

Modul de obținere a documentației de achiziție: de la sediul achizitorului din Baia Mare, str. Lascăr Pană, nr. 3, jud. Maramureș sau la adresa de e-mail: assoc@assoc.ro

Toate informațiile privind procedura de achiziție sunt prezentate în Documentația de achiziție nr. 4594 din data de 05.11.2021 publicată pe site-ul https://beneficiar.fonduri-ue.ro, rubrica anunțuri.

Data limită de depunere a ofertelor: 12.11.2021, ora 13:00.

Adresa la care se depun ofertele: Mun. Baia Mare, str. Lascăr Pană, nr. 3, jud. Maramureș.

Perioada de valabilitate a ofertelor: 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Informații suplimentare se pot obține de la: sediul Asociației Profesionale Neguvernamentale de Asistență Socială ASSOC, pers. de contract Lidia Lihet, telefon: 0262 222226, e-mail: assoc@assoc.ro.

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC

Președinte

Sălăjeanu Florian Valeriu

Anunț important pentru fanii lui Beyonce. Se va întâmpla vineri, la miezul nopții
Anunț important pentru fanii lui Beyonce. Se va întâmpla vineri, la miezul nopții
Beyoncé, regina mondială a R'n'B-ului şi a pop-ului, îşi lansează primul album etichetat ca fiind de muzică country, inspirat de Texasul său natal şi care evidenţiază influenţa...
Anunțul făcut de Edi Iordănescu înaintea amicalului contra Columbiei
Anunțul făcut de Edi Iordănescu înaintea amicalului contra Columbiei
Echipa României a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat, vineri, cu Irlanda de Nord, pe Arena Naţională, şi va întâlni Columbia, marţi, la Madrid. Selecționerul Edi...
#anunt, #procedura competitiva, #furnizare hrana , #stiri sociale