Auchan Romania lanseaza programul de fidelitate MyCLUB Auchan

Advertorial
Miercuri, 31 Martie 2021, ora 17:33
15994 citiri
Auchan Romania lanseaza programul de fidelitate MyCLUB Auchan
MyCLUB Auchan FOTO: auchan.ro

Inscrie-te pana 6 aprilie si beneficiezi de 25% reducere pe loc la carnea de porc si 25% bonus pe card la achizitionarea vaselor de gatit!

Auchan a lansat MyCLUB Auchan, un program de fidelitate tip club cu multiple avantaje pentru clienti, printre care reduceri pe loc la cumparaturi, bonusuri acumulate pe card, oferte personalizate si puncte de fidelitate care dau acces la o serie de avantaje si experiente.

Cum devii membru MyCLUB Auchan?

Inscrierea in club se realizeaza prin intermediul unui card de fidelitate pe care il poti obtine atat in format digital, din aplicatia Auchan sau de pe auchan.ro, cat si in format fizic, direct din magazine, de la casele de marcat sau de la Serviciul Clienti.

Pentru a avea acces la toate avantajele oferite de MyCLUB Auchan, cardul trebuie inregistrat in contul tau de pe auchan.ro, iar ulterior scanat la fiecare vizita in magazinele fizice sau in cel online, oricand inainte de finalizarea platii. Clientilor inregistrati in club, care prefera sa comande online (din aplicatia mobila Auchan sau de pe auchan.ro), le sunt acordate automat toate beneficiile. Beneficiile acumulate pot fi consultate in sectiunea "MyCLUB Auchan" din contul tau de client, din aplicatia mobila Auchan sau de pe auchan.ro, precum si pe bonul fiscal emis pentru o achizitie facuta prin scanarea cardului de fidelitate.

Ce beneficii te asteapta in MyCLUB Auchan?

Programul MyCLUB Auchan este disponibil atat in hipermarketurile si supermarketurile Auchan, in magazinele de proximitate MyAuchan (cu exceptia celor din Statiile Petrom), cat si online, pe auchan.ro sau in aplicatia Auchan. Prin acesta, ai acces la o combinatie unica de avantaje si experiente:

 • reduceri pe loc la o selectie de produse aflate in oferta saptamanala
 • posibilitatea de a acumula bonusuri pe card care pot fi consumate in functie de preferintele tale
 • puncte de fidelitate pentru fiecare tranzactie in magazine sau online.

Fiecare sesiune de cumparaturi le aduce clientilor 1 punct, indiferent daca vin in magazine sau cumpara online, din aplicatia Auchan sau de pe auchan.ro. Mai mult decat atat, la fiecare 10 lei cheltuiti la Auchan clientii primesc cate 1 punct suplimentar, indiferent de valoarea cumparaturilor. Acumuland puncte, vei avea acces la beneficii suplimentare precum:

 • livrari gratuite
 • vouchere personalizate
 • invitatii la diverse evenimente
 • implicarea in programe de responsabilitate sociala
 • o serie de experiente individuale sau pentru intreaga familie, cu care Auchan te va surprinde pe parcurs.

De asemenea, in MyCLUB Auchan poti opta pentru oferte personalizate, in functie de obiceiurile tale de achizitie si de preferintele de consum.

Cum poti castiga 10.000 euro devenind membru MyCLUB Auchan

Lansarea MyCLUB Auchan, iti aduce si o tombola de zile mari! Activeaza-ti cardul in perioada 31 martie - 4 mai si poti castiga marele premiu - suma de 10.000 de Euro, echivalentul in RON, direct in contul tau.

Continua sa faci cumparaturi din Auchan utilizand cardul de fidelitate in aceasta perioada si poti castiga unul din cele peste 100 de premii puse la bataie:

 • 10 premii x toate cumparaturile inapoi, prin returnarea integrala a sumei cheltuite pentru toate cumparaturile efectuate prin cardul MyCLUB Auchan in perioada 31 martie - 4 mai, in limita a 10.000 lei/castigator, in bonus pe card
 • Premii zilnice x 100 euro bonus pe card
 • 100 de premii x 100 lei bonus pe card pentru cumparaturi online sau in magazine

Mai multe detalii despre programul MyCLUB Auchan, avantaje, tombola, regulament, termene si conditii sunt disponibile pe https://romania.auchan.ro.

Despre Auchan Retail Romania

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o retea de 57 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 48 in statiile Petrom, si 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse. In 2021, Auchan a obtinut medalia Customers' Friend si statutul Customers' Friend - Superior Excellence, confirmand calitatea excelenta a relatiilor cu clientii sai. Toate magazinele, depozitele si birourile gestionate de Auchan detin certificarea Safe Guard care confirma respectarea si implementarea corecta a celor mai bune practici de siguranta impotriva raspandirii COVID-19.

Citește și:
Ludovic Orban, despre ancheta care îi vizează pe șeful Romarm și pe Victor Pițurcă: ”Nu am avut nicio informaţie despre nicio ilegalitate care să se fi petrecut în mandatul meu de premier”
Ludovic Orban, despre ancheta care îi vizează pe șeful Romarm și pe Victor Pițurcă: ”Nu am avut nicio informaţie despre nicio ilegalitate care să se fi petrecut în mandatul meu de premier”
Fostul premier Ludovic Orban, aflat în fruntea Guvernului în anul 2020, atunci când au avut loc achiziţiile care sunt cercetate în dosarul care îl vizează pe directorul Romarm, Gabriel...
Liviu Dragnea visează la revenirea pe scena politică. Partidul care va fi condus de o fostă subalternă de încredere
Liviu Dragnea visează la revenirea pe scena politică. Partidul care va fi condus de o fostă subalternă de încredere
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a vorbit joi, 2 februarie, despre noile sale planuri politice, după eșecul avut alături de partidul Alianța Pentru Patrie (APP). Recent, el a anunțat că...