Barbatul care si-a batut cu salbaticie fiul de sapte ani cu o bucata de lemn a fost lasat liber. Agresorul a facut inchisoare pentru viol

Miercuri, 10 Februarie 2021, ora 17:20
3425 citiri
Barbatul care si-a batut cu salbaticie fiul de sapte ani cu o bucata de lemn a fost lasat liber. Agresorul a facut inchisoare pentru viol
Barbatul l-a batut cu o violenta extrema pe copil

Procurorii din Suceava au decis sa il plaseze sub control judiciar pe barbatul din Campulung Moldovenesc care si-a batut violent fiul de sapte ani cu o bucata de lemn. Masura se va aplica pe o perioada de 60 de zile.

Incidentul s-a produs pentru ca cel mic avea dificultati in a-si rezolva tema. Sotia si copiii barbatului au fost plasati in Centrul Social pentru Victimele Violentei Intrafamiliale din Gura Humorului.

"La data de 14.01.2021, inculpatul M. M. se afla la domiciliu impreuna cu toti membrii familiei, imprejurari in care, i-a solicitat minorului M. A. T. sa rezolve niste exercitii pe care le avea ca tema pentru acasa. Minorul a intampinat dificultati in rezolvarea exercitiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forta bratelor de pe scaunul de la masa, l-a trantit cu putere de pardoseala, dupa care, l-a imobilizat cu o mana si folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor si al membrelor, cauzandu-i acestuia suferinte fizice.

VIDEO Un tata isi loveste cu bestialitate copilul de numai 7 ani. Politia l-a retinut pe agresor

La desfasurarea acestui eveniment au asistat toti membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teama sa nu fie agresati si ei la randul lor", au transmis, miercuri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava.

Procurorii precizeaza ca o parte din eveniment a fost surprinsa prin filmare cu telefonul mobil personal, din aceeasi camera, de catre unul dintre fratii copilului.

VIDEO Agresiune extrema in parcul de joaca. Un barbat strange un copil de gat si il loveste cu putere de caldaram

"Ulterior, filmarea in cauza a ajuns la alti membri ai familiei, precum si la reprezentanti ai Compartimentului Asistenta Sociala din cadrul Primariei comuna Frumosu, cei din urma sesizand organele de politie competente. Ca masura de protectie a membrilor familiei a fost dispusa masura institutionalizarii acestora in Centrul Social pentru Victimele Violentei Intrafamiliale din Gura Humorului, in vederea evitarii contactului direct cu inculpatul", au mai precizat procurorii.

Acestia anunta ca barbatul este cercetat pentru "violenta in familie", iar prin ordonanta emisa la data de 10.02.2021, s-a dispus luarea masurii controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Conflict între doi tineri, în centrul Bucureștiului. Unul a ajuns la spital, altul în arest
Conflict între doi tineri, în centrul Bucureștiului. Unul a ajuns la spital, altul în arest
Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce, în urma unui conflict spontan izbucnit pe Bulevardul Regina Elisabeta din Bucureşti, a lovit cu pumnul în cap un băiat de 18 ani....
Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
Criză de râs la o televiziune, în direct. Relatarea unui conflict în familie a provocat amuzamentul general VIDEO
O prezentatoare TV din Polonia a izbucnit în râs în timpul unei transmisiuni în direct, ascultând povestea unui reporter despre o ceartă în familie pe teme politice. Incidentul a avut loc pe...
#barbat, #suceava, #bataie, #copil, #control judiciar, #violenta, #familie , #stiri sociale
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
A fost pus sub control judiciar acasa. Sa se ocupe de copii!