Barbatul din Hunedoara care a trantit de pamant un copil si l-a agresat si pe fiul sau ramane in arest preventiv

Luni, 15 Februarie 2021, ora 18:57
5023 citiri
Barbatul din Hunedoara care a trantit de pamant un copil si l-a agresat si pe fiul sau ramane in arest preventiv
Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Barbatul care a trantit de pamant un copil de 13 ani si l-a agresat si pe fiul sau, de 8 ani, intr-un parculet din municipiul Hunedoara, ramane in arest preventiv pentru 30 de zile.

Tribunalul Hunedoara a respins, luni, ca nefondata, contestatia depusa de acesta la hotararea luata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Hunedoara.

Decizia instantei Tribunalului Hunedoara este definitiva si a fost pronuntata in Camera de consiliu, se arata in minuta publicata pe portalul instantelor de judecata.

Cobzaru Alexandru, in varsta de 29 de ani, din Hunedoara, a fost arestat preventiv pe 8 februarie fiind acuzat de comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente, violenta in familie, precum si tulburarea linistii si ordinii publice.

VIDEO Copilul trantit la pamant intr-un parc din Hunedoara are fractura la cap. Agresorul a fost arestat

Politistii care au cercetat cazul au stabilit ca incidentul a avut loc dupa ce copilul agresat, in varsta de 13 ani, si fiul agresorului, in varsta de 8 ani, s-au certat intr-un parculet din Hunedoara. La scurt timp, barbatul s-a dus in locul de joaca unde se afla baiatul mai mare, l-a ridicat si apoi l-a trantit de pamant. Apoi l-a lovit si pe fiul sau, de 8 ani.

In urma agresiunii, copilul de 13 ani a suferit o fractura la cap si a fost internat la sectia de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva.

In acest caz, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Hunedoara si Directia de Asistenta Sociala (DAS) din cadrul Primariei Hunedoara au declansat anchete sociale la domiciliile celor doi copii.

Anchete sociale la domiciliile copiilor agresati in parcul din Hunedoara. Ce masuri s-au luat

Pentru familia copilului de 8 ani, cu a carui mama agresorul traia in concubinaj, s-a dispus masura protectiei in cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. Femeia mai are un copil in varsta de 8 luni.

In ceea ce priveste familia baiatului de 13 ani, va fi luata o decizie dupa ce se va incheia evaluarea facuta de echipele de asistenti sociali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fenomenul neobișnuit într-o țară din Est: Pământul înghite jumătate din orașe dintr-un motiv banal VIDEO
Fenomenul neobișnuit într-o țară din Est: Pământul înghite jumătate din orașe dintr-un motiv banal VIDEO
O echipă de oameni de știință care a făcut un amplu studiu publicat în revista Science din 18 aprilie 2024, a descoperit un fenomen alarmant neobișnuit care se produce într-un stat foarte...
Alertă cu privire la un sirop de tuse pentru copii. Produsul ar fi foarte toxic, arată testele
Alertă cu privire la un sirop de tuse pentru copii. Produsul ar fi foarte toxic, arată testele
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că este probabil să extindă avertizarea cu privire la siropul de tuse pediatric Benylin, produs de Johnson & Johnson dintr-un lot descoperit în...
#barbat, #Hunedoara, #arest, #agresiune, #copii, #pamant , #stiri sociale