A murit bebelusul din Suceava inecat la botez

Luni, 01 Februarie 2021, ora 09:20
24502 citiri
A murit bebelusul din Suceava inecat la botez
Copil botezat FOTO Unsplash

Bebelusul in varsta de o luna si jumatate care a intrat in stop cardio-respirator duminica, 31 ianuarie, in timp ce era botezat la o biserica din Suceava, a murit luni dimineata, 1 februarie.

Bebelusul a decedat in jurul orei 6.00, la sectia de anestezie si terapie intensiva (ATI), unde a fost intubat si ventilat mecanic, potrivit Monitorul de Suceava.

Initial, politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dar in noile conditii fapta va fi incadrata la ucidere din culpa.

Bebelusul a fost resuscitat in biserica, dupa ce a fost scufundat de preot in cristelnita. Acesta a fost readus la viata, dar starea sa era foarte grava.

Bebelusul a fost transportat la spital in stare grava

Atunci cand bebelusul urma sa fie botezat, respectiv udat cu apa din cristelnita bisericii "Sf. Constantin si Elena" din orasul Suceava, preotul l-a scufundat de mai multe ori in apa, iar acesta a aspirat foarte multa apa.

Protopopul Doru Budeanu a confirmat ca bebelusul a fost scufundat complet in apa, aratand ca "botezul se face prin intreita cufundare, dupa randuielile Bisericii", transmite publicatia citata.

"Dupa cateva minute preotul a sesizat ca s-a molesit, a anuntat imediat la 112 si a venit un echipaj SMURD", a afirmat protopopul Budeanu.

Centrele de vaccinare incep administrarea de luni, 1 februarie 2021, a vaccinului Moderna, in paralel cu cel produs de Pfizer/BioNTech.

El este noul Man din fotbalul romanesc. Craiova i-a facut deja o oferta. Cine il mai vrea pe fotbalistul minune

George Simion, dupa intalnirea cu Vlad Voiculescu: "Sunt in stare de soc!". Diana Sosoaca a anuntat ca se va duce sa vorbeasca cu ministrul Sanatatii

Ana Maria Prodan, despre Gigi Becali: "Are 1,20 m, pe scaunel, cu mainile ridicate, bust si cap ca sa nu ii ploua in gat, ca nu il foloseste"

"Miracolul" de la Cazinoul Constanta. Celebra cladire-monument incepe sa arate "ca in tinerete" dupa decenii de abandon

A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
A murit o legendă a sportului românesc, cu 7 titluri naționale. Anunțul clubului Dinamo
Clubul Sportiv Dinamo a anunţat, joi, decesul profesorului Horaţiu Giurgiu (85 de ani), o legendă a baschetului românesc şi a CS Dinamo. Antrenorul cunoscut de apropiați sub numele de...
Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Pierdere mare pentru presa românească. O reputată jurnalistă a pierdut lupta cu boala
Eugenia Cristea a fost ani de zile redactor șef adjunct la cotidianul Evenimentul Zilei și coordona secțiile Social, Sindicate, Sănătate, Mass-Media și, cu experiența pe care o avea, a...
#bebelus, #botez, #suceava, #deces , #stiri sociale