Bucurie cu o Jucarie: BGS incearca sa le faca viata mai frumoasa copiilor din centrele de plasament

Advertorial
Joi, 08 Decembrie 2016, ora 13:00
18606 citiri
Bucurie cu o Jucarie: BGS incearca sa le faca viata mai frumoasa copiilor din centrele de plasament

Stiai ca in Romania sunt peste 58.000 de suflete abandonate? Copii care nu au cui sa spuna mama si tata, carora le lipseste dragostea parinteasca, oameni mari sub chipuri triste de copii.

Pe data de 12 decembrie 2016 va avea loc cea de-a 5-a editie a concertului caritabil "Bucurie cu o Jucarie", organizat de BGS.

De-a lungul celor 3 ani s-au strans peste 13.000 de jucarii care au ajuns la copiii din centre de plasament din judetele Prahova, Arges, Dambovita, Braila, Buzau, Calarasi si Constanta.

Stefan Stan, Bere Gratis, Voltaj, Proconsul si Trupa Zero sunt artistii care au contribuit la succesul acestei campanii.

Anul acesta Hahaha Production s-a alaturat initiativei BGS, artistii care vor concerta in data de 12 decembrie la Beraria H sunt Smiley, Sore, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo si trupa Shot.

Jucariile care se vor strange anul acesta vor ajunge la copiii din centre de plasament din Timisoara, Bistrita, Ploiesti-Campina, Bucuresti, Galati si Braila.

Deoarece stiu cat de importanta este o jucarie in viata unui copil, mai ales cand ea nu exista, cei de la BGS si-au propus sa faca viata copiilor din centrele de plasament mai frumoasa, daruindu-le bucurii.

BGS vrea sa arate astfel ce poate face fiecare dintre noi pentru ca macar o parte dintre acesti copii sa-si lumineze sufletul si sa zambeasca.

Poate veti spune ca o jucarie nu este un mare ajutor, ca acesti copii au nevoie de mult mai mult. Asa este, e adevarat, dar ei cred ca merita facut orice gest, cat de mic, daca acesta le poate aduce zambetul pe buze.

Chiar daca vi se pare mica si neinsemnata, o jucarie poate salva de la tristete un suflet de copil. O jucarie, cat de mica, poate deveni centrul universului sau, il asculta mereu si-l intelege intotdeauna, il mangaie si-l consoleaza, il sfatuieste si-l iubeste asa cum numai o jucarie poate face.

Cu totii am avut o jucarie preferata, cu totii stim ce fericiti eram atunci cand ne jucam cu ea sau cum o strangeam in brate atunci cand eram tristi.

Pune-te in locul unui copil abandonat si imagineaza-ti ca strange la piept jucaria ta preferata, in mod sigur iti vei simti sufletul plin de implinire si iubire.

Sunt milioane de jucarii care au nevoie de grija unui copil si sunt peste 58.000 de copiii care le asteapta.

Asta inseamna Bucurie cu o Jucarie...

Un proiect BGS sustinut anul acesta de Hahaha Production.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#concert acritabil bucurie jucarie, #concert caritabil BGS, #BGS cadouri copii , #stiri sociale